Wollscheid bude hostovat ve Stoke City

07.01.2015, 20:23
Aktuality
Philipp Wollscheid podle očekávání po půlroce znovu mění dres. Kmenový hráč Leverkusenu byl na podzim zapůjčen do Mainzu, připsal si však na své konto pouhých pět startů, druhou polovinu letošního ročníku tak Wollscheid stráví pro změnu ve Stoke City...

Urostlý střední obránce na sebe poprvé výrazněji upozornil v Norimberku, ze kterého se po dvou vydařených sezónách vydal do Leverkusenu, jemuž měl konečně vytáhnout pověstný trn z paty ve středu defenzivní čtveřice. To se však Wollscheidovi nikdy nepodařilo.

Na začátku přitom 25letý obránce nastupoval pravidelně, na výkony z franského dresu se mu přesto zcela navázat nepodařilo, načež ho během minulé sezóny ze sestavy vytlačil Emir Spahić. Wollscheid proto odešel do Mainzu, ani tam však dvojnásobnému reprezentantovi pšenka nekvetla.

Znovu nastartovat pomalu uvadající kariéry tak nyní chce Wollscheid mimo Německo na hřištích anglické Premier League. Ani ve Stoke však nebude mít klmenový hráč Bayeru jisté místo v základní sestavě. "Philipp je hráčem, kterého jsme dlouhodobě sledovali. Je to pro nás dobrý posila," řekl na adresu své nové akvizice manažer Potters Mark Hughes.

Autor: Jiří Vojík / bbc.com, sport1.de

Komentáře (17)

Přidat komentář
stas87

Spahic musi v lete odist,kedy uz konecne otvoria oci..

Reagovat
db18

Reagovat
stas87

mam ho rad ale aby odohral jeden slusny zapas na styri prinajlepsom priemerne je na klub akym Bayer je a ake ma postavenie v nemeckom futbale skratka malo,Schmidt ho dufam bude uz nasadzovat menej,som zvedavy ako to nakoniec dopadne s Jedvajom,Töprak je istota vedla ktorej sa mal posuvat vyssie prave Wollscheid..a mrzi ma aj situacia Kloseho,mal by hravat viacej,ktovie v akej je teraz forme

Reagovat
smazaný uživatel

Neverím, že odíde, len nedávno predĺžil zmlúvu do leta 2016 Bolo by mi fuk keby aj dovtedy ostal, ale nech už nehrá pravidelne v základe, nerozumiem, čo na ňom vidí Schmidt a čo na ňom videl aj Sammi so Saschom...zbytočne blokuje perspektívnejších hráčov, Jedvaj vedľa Topraka by podľa mňa bola lepšia voľba, ten chlapec má aj v tak mladom veku veľký prehľad a bude to top hráč, len potrebuje hrávať...

Reagovat
Horcmen

3 expresky a teď článek, to musí být posila

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Konečně zase posila pro Stoke, těch hračičků už bylo moc

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Shaqiri do Interu? Vypadá to už docela vážně..

Reagovat
db18

Problém je v ceně, ale Inter ho chce na hostování s opcí, tak se to k těm 20 mil. € snad přiblíží... a hráč chce zrovna do Interu, který preferuje před Liverpoolem nebo Juve

A už týden čekám na to, až to bude ofiko

Reagovat
smazaný uživatel

divné.. z obou stran. Inter zrovna dotáhl Poldiho a teď Shagiri? Mám dojem, že by potřebovali posílit spíše jinde.

A Bayern se teď zbavil Højbjerga a Shagiri. To chtějí ještě někoho přivést? Nebo kdy se mají zase zapojit Javimar a Tiago?

Reagovat
smazaný uživatel

*Thiago

Reagovat
stas87

*Shaqiri Thiaga opravis a chudaka kosovskeho svajciara nie

Reagovat
smazaný uživatel

toho jsem si ani nevšiml

Reagovat
db18

Tak Hojbjerg jde jen hostovat Na CM máme přetlak, co se vrátil Basti... takhle si víc zahraje Rode a nějaké zkušenosti nasbírá i Gaudino... v záloze se pak můžeme ještě obrátit na Kurta a Götze tam taky zahraje všechno...

+ by se v dohledné době mohl vrátit i Thiago

Reagovat
db18

Tak poslední nabídka je 1 milion za půjčku + 11 mil. € "povinná opce" + 1 mil. € v případě, že se Inter dostane do LM

Reagovat
TonCZek

Tak to je celkem hodně málo. Za 12 mil. přišel a hodnotu ma 20. To vedení nepřijme.

Divím se, že nechce do Livepoolu.

Reagovat
db18

To taky dost nechápu, přitom Liverpool nabízel 15 mil. € (údajně)

Z těch zájemců je tam asi největší potenciál, možná by měl i nejvíce peněz a do PL si myslím, že by se dost hodil...

A taky jsem doufal, že aspoň 15 z něj bude

Reagovat
TonCZek

Četl jsem, že vedení ho za 20 mil.€ ochotno pustit a že ho nechou jen poslat na hostavání, když má odejít tak na trvalo. Liverpool s jejich hospodařením by to mohl splnit.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele