Wolfsburg si pojistil Vieirinhu a přišel o zraněného Hunta

20.02.2015, 18:58
Aktuality
Jednu dobrou a jednu špatnou zprávu má pro své fanoušky Wolfsburg po včerejší výhře nad Sportingem. Dolnosaský klub oznámil prodloužení smlouvy s portugalským křídelníkem Vieirinhou, zároveň ale musí počítat s delší pauzou záložníka Aarona Hunta, který si v utkání poranil koleno...

Devětadvacetiletý portugalský reprezentant měl dosud ve Wolfsburgu kontrakt jen do konce sezóny a spekulovalo se o zájmu Schalke či návratu do PAOKu Soluň. Vieirinha se ale nakonec s vedením klubu domluvil na novém kontraktu, který ho bude ve Volkswagen Aréně držet další tři sezóny.

"Jsem šťastný, tohle je pro mě nejlepší rozhodnutí. Měl jsem i jiné nabídky," uvedl ofenzivně založený fotbalista, který byl v poslední době přeučen na pravého krajního beka. Bývalý hráč Porta či Leixões do Dolního Saska přišel před třemi lety a má zde velké plány. "Samozřejmě je mým snem vyhrát s Wolfsburgem titul," prohlásil.

Vieirinha je stabilním členem základní sestavy Wolfsburgu a včera odehrál téměř celé utkání proti lisabonskému Sportingu, nad nímž Vlci v rámci Evropské ligy zvítězili 2:0. Naopak už v prvním poločase musel ze hřiště odejít Aaron Hunt, ofenzivní středopolař si poranil vnitřní vazy v koleni a trenér Dieter Hecking s ním nemůže počítat po dobu šesti až osmi týdnů.

Autor: Petr Vaněček / bundesliga.de

Komentáře (10)

Přidat komentář
Bayernista18

Reagovat
VojtovaChelsea

držim jim palce v EL

Reagovat
smazaný uživatel

Snad se někdy dočkáme hráče jako Litsinghino a táák.... Fořtinho by taky nebyl k zahození

Reagovat
stas87

ako zahral Hunt vcera?zasa priemerny vykon?uprimne ani neviem kam by sa upratal v zostave,ak by sa vratil spät..ider a vodca je Zlatko,Fin je kolo od kola lepsi a lepsi a s prehladom si vybojoval zaklad,slape to kazdemu a neviem ci by si Aaron zahral a ako by prijal rolu nahradnika

Reagovat
FC Porto FC

určitě by tak chtěl se vrátit do Werderu a sedět..

Reagovat
db18

On už si stěžuje delší dobu, že by rád zpátky - ale to si asi ještě myslí, že si z něj ve Werderu všichni sednou na prdel jenom proto, že minulou sezonu byl jediným záložníkem, který něco hrál...

Reagovat
stas87

odchod do Brerm nevylucil..a myslim ze Skripnik by nemal problem ho posadit tak ako nema problem posadit Prodla na ukor Assaniho

Reagovat
galacticosi

to je na tom tak dobre, že hraje v obrane namiesto Junga? alebo je Jung tak slabý, že musí Vierinha hrať v obrane?

Reagovat
smazaný uživatel

Hraje tam vyborne. Musim rict, ze poslední dobou se mi libi vic nez Rodriguez

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele