Wolfsburg má zájem o De Bruyneho, agent přestup nevylučuje

13.10.2013, 20:25
Aktuality
Kevin De Bruyne se v létě vrátil do Chelsea z ročního hostování v Brémách, ve svém kmenovém klubu ale nedostává příliš herních příležitostí a spekuluje se o jeho dalším přesunu. O mladého belgického záložníka stojí Wolfsburg a hráčův agent možnost návratu do bundesligy nepopírá...

Dvaadvacetiletý De Bruyne patří Chelsea od ledna 2012, kdy ho londýnský klub vykoupil za osm milionů eur z Genku. Ofenzivní středopolař ale na Stamford Bridge působí teprve od tohoto léta a zatím naskočil jen do čtyř soutěžních zápasů.

Mluví se tak o tom, že by v lednu mohl Chelsea znovu opustit. Po Werderu Brémy, který měl belgického reprezentanta vypůjčeného v loňské sezóně, se ozval také Wolfsburg. "Už jsme o něj usilovali v létě, ale Chelsea ho nechtěla pustit. Tento hráč je ale pro nás i nadále zajímavý," řekl trenér dolnosaského celku Dieter Hecking.

Vlci v čele se sportovním manažerem Klausem Allofsem možná budou hledat náhradu za Diega, se kterým se údajně do budoucna nepočítá, a De Bruyneho agent Patrick de Koster přestup nevylučuje. "Pokud si Kevin bude v lednu muset hledat nový klub, pak budeme nejprve mluvit s Klausem Allofsem," řekl de Koster deníku WAZ.

Autor: Petr Vaněček / sport1.de

Komentáře (301)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele