WILTORDA BY RÁDA ZÍSKALA PAŘÍŽ SG

02.02.2004, 17:35
Aktuality
Hráče anglického Arsenalu Sylvaina Wiltorda, by ráda v létě získala Paříž Saint Germain. Třicetiletý útočník přiznal, že by se odchodu do Francie nebránil. Manažer Arsenalu Arséne Wenger řekl, že je to škoda, ale nikomu bránit v odchodu nehodlá.

Francouzskému útočníkovi končí v létě v Arsenalu smlouva a už se asi nebude připravovat nová.

Wiltord by z Highbury mohl zamířit do Paříže Saint Germain, která o něj projevila největší zájem. Ale jsou tu i jiné kluby, například Bayern Mnichov, Chelsea a další. Jenže Wiltord nepopírá, že se chce vrátit do "své" Francie.

"Chtěl bych ukončit kariéru ve Francii. Nikam jinam už nechci. Zatím přemýšlím, jestli prodloužím smlouvu ještě o jeden rok s Arsenalem," říká Wiltord.

Bude příští sezonu Arsenal bez Wiltorda?"Ale Arsenal je můj život," dodává.

V odchodu by mu nebránil ani manažer Arséne Wenger: "Musíme také koukat na věk a Sylvain už nepatří mezi nejmladší. Jestli bude chtít odejít nebudeme mu v tom bránit, ale určitě by to byla veliká škoda."

zdroj: paolo.wz.cz

Autor: Pavel Janega

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele