Willems zůstává v PSV, smlouvu prodloužil o další rok

10.12.2016, 20:03
Aktuality
V PSV Eindhoven mají jistotu, že jim po letošní sezoně nepláchne bez nároku na finanční náhradu Jetro Willems. Nizozemský reprezentační obránce měl smlouvu jenom do konce června, s vedením se ale dohodl na prodloužení tohoto kontraktu o dalších dvanáct měsíců...

"Sportovnímu řediteli Marcelu Brandsovi jsem loni řekl, že z PSV neodejdu zdarma. Každý očekával, že odejdu již před letošní sezonou, ale to jsem nikdy neměl v úmyslu. PSV má své místo v mém srdci a chci získat třetí titul v řadě," nechal se slyšet Willems.

Dvaadvacetiletý obránce je členem prvního týmu PSV již od ligového ročníku 2011/2012 a má místo v základní sestavě. Letos nastoupil k jedenácti duelům Eredivisie, dalších pět startů přidal v Lize mistrů.

Autor: Tomáš Pavlík / soccerway.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

tak jesteze tak

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Stiksxx

Vzorný přístup.

Jinak Willems prodloužil do léta 2018. Smlouva mu končila sice v létě ale příštího roku. To za prvé. A za druhé by mohl tady mít fotku v PSV dresu, když už je u nás 5 let.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele