Wiese se do Werderu nevrátí, říká jasně trenér Dutt

16.09.2013, 18:00
Aktuality
Dávno pryč jsou doby, v nichž Tim Wiese patřil do německého národního týmu, 31letý brankář se už skoro osm měsíců trápí v Hoffenheimu a čeká na vyřešení své situace. Záchranné laso mu nehodil a ani nehodí jeho někdejší zaměstnavatel z Werderu, prozradil to trenér Robin Dutt...

Wiese strávil v Brémách celkem sedm sezon, loni v létě pak odešel do Hoffenheimu a měl být týmovou jedničkou. Nakonec si ovšem připsal jenom deset bundesligových startů a naposledy chytal na konci ledna ve Frankfurtu, od této chvíle začali dostávat přednost Heurelho Gomes a Koen Casteels.

Německá média tak spekulovala o návratu do Brém, ve Werderu pro Wieseho ovšem není místo. "Tim Wiese se do Werderu nevrátí, některé spekulace jsou zkrátka přehnané. Naší jedničkou v bráně je Sebastien Mielitz. V průběhu týdne jsem mu to musel připomenout, jelikož podobné spekulace by mohly mít negativní vliv na jeho formu," řekl Dutt.

Autor: Tomáš Pavlík / skysports.com

Komentáře (29)

Přidat komentář
db18

Reagovat
Filip12

Braunschweig potřebuje bodíčky poď

Reagovat
CubONE

Preco Wiese v tom Hoffenheime nehrava? V ProFootballe som cital cosi o nejakych jeho vyhlaseniach, ale konkretne to nebolo.

Reagovat
smazaný uživatel

Po jeho príchode sa klubu veľmi nedarilo a aj on chytal dosť slabo, tak prišiel na hosťovanie Gomez z Tottenhamu, ktorý Wieseho vytlačil... Dvojkou ostal Casteels a Wiese tak prišiel o miesto v kádri... Teraz je Casteels jednotka a chytá veľmi spoľahlivo, navyše je perspektívnejší...

Reagovat
stas87

no a mielitz mal hned zo zaciatku skvostny odkop ked ponukol hned hracovi eintrachtu strelu z prvej..

dufam ze uz coskoro opustime cestu juzanov a hraocv z PL,uz len v 2.BL su hraci ktory nestoji tolko ze by ich klub nemohol angazovat,aj rakusania ci svajciari su dostupny pre sucasny werder,zaciname sbierat hracov mimo nemecko a kopirujeme cestu hsv,to nedopadne dobre...

Reagovat
smazaný uživatel

Pred začiatkom sezóny som dúfal, že Werder už to dno dosiahol v minulej, ale zo súčasným kádrom sa obávam, že to ešte len príde...

Reagovat
smazaný uživatel

Paradoxom je, že je to pravdepodobne suverénne najlepšie platený hráč Hoffenheimu, ktorý zarába viac ako Firmino s Vollandom a Rudym dokopy Ale je škoda, že takto dopadol, súčasná situácia neprospieva ani klubu, ani jemu...síce poberá luxusný plat, ale ešte nie je tak starý, aby nemal nejaké ambície a chuť byť jednotkou...najlepším riešením by asi bol odchod niekde do Ruska či Emirátov, kde si mohli dovoliť platiť ho, pretože v BL ho prakticky žiadny klub nepotrebuje a ani on by asi nebol veľmi ochotný pristúpiť na tak radikálne zníženie platu...

Reagovat
FC Porto FC

Neřekl bych že by Mielitz nepotřeboval konkurenci

Reagovat
jv

Tu by samozřejmě potřeboval, ale ne Wieseho (Wolf ale nestačí).

Reagovat
db18

OT: Helmes hned úvodní branka zápasu (a chvilku na to asistence)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
JozkokozleJ

Reagovat
stas87

oplati sa to zapnut?aby kozlove nedali dva fiky a potom nuda

Reagovat
db18

Cottbus se snaží (no musí - jsou docela pod tlakem ze strany fanoušků), Köln to ale nezavřel, takže šance tam jsou... ale koukam na to 5 minut (no, zrovna po těch dvou gólech, tak nevim, jak to vypadalo předtím )

Reagovat
db18

...na chviličku přepnu a 0:3

Reagovat
stas87

videl som,pekne to ujah trafil idem na to

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Arne

Paráda, jak ten klub, co má bejt jednou nohou v bankrotu, dává na prdel superzajištěný skvělý Energii.

Reagovat
db18

Se Schmadtkem + novým manažerem ale věřím, že se bankrotu vyhnou

Reagovat
Arne

Já jsem to myslel trochu ironicky... Finance klubů až tak detailně nesleduju, ale že by mělo FC bejt na tom takhle hrozně a pro příští sezónu nemuselo ani dostat licenci, o tom jsem popravdě četl fakt jenom tady, jak tu byl ten článek čtenáře.

Reagovat
db18

Mají 30 milionů dluhů a jen malé zisky (když už nějaké jsou), někdo tvrdí, že musí postoupit - obecně by postup byl jen vítanou finanční injekci v této těžké chvíli...

Reagovat
db18

Jinak o tom dnes mluvili i během přenosu.

Reagovat
Arne

A nevycházeli náhodou z tohohle článku? Já se nechci přít, protože se nemám o co odrazit, ale je mi divný, aby mi tohle zůstalo utajeno... Kdyby to byla pravda, tak se o tom v médiích, který sleduju, dočtu, protože třeba Bild a podobný by z tohohle začaly jančit. O takový věci by nepsal jen Express, nebo co to tam mají v Porýní za regionální plátky.

Reagovat
db18

o tom z čeho čerpají nemluvili - jen, že to je pozůstatek po Overathovi

Reagovat
jv

Zase tak hrozný to asi nebude (taky jsem to detailně nezkoumal), ale potřebují nutně postoupit do BL, protože další rok ve 2. lize by už těžko utáhli (hlavně asi platově, přeci jen, ten kádr je na 2. BL pořád hodně slušný).

Reagovat
jv

Reagovat
smazaný uživatel

Jeho legendární nahrávka Emersonovi

Reagovat
smazaný uživatel

Fink byl vyhozen..

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele