Werderu do konce sezóny nepomůže Fritz

08.03.2017, 13:50
Aktuality
Clemens Fritz ve zbytku letošní sezóny již nepomůže Werderu Brémy. Kapitán severoněmeckého klubu si ze zápasu s Darmstadtem odnesl zraněný kotník a ještě dnes absolvoval nezbytný operační zákrok...

Kapitán SVW přišel do svého současného působiště před více než deseti lety z Leverkusenu a okamžitě se zařadil mezi brémské stálice, což víceméně platí do této chvíle.

Ze zmíněného utkání s Darmstadtem (2:0) pak 36letý defenzivní univerzál odehrál pouze 38 minut, následně musel se zraněným kotníkem ze hřiště a dnes podstoupil operaci.

Pro rodáka z Erfurtu tím skončila letošní sezóna, další pokračování je pak otázkou, neboť již dříve Fritz vyhlásil, že je pro něho letošní ročník tím posledním. "Vždy jsme zdůrazňovali, že Clemens může být i během další sezóny důležitým hráčem tohoto týmu. Při vhodné příležitosti si o tom promluvíme, teď je však důležité, aby se Clemens co nejdříve zotavil," řekl sportovní ředitel Frank Baumann.

Autor: Jiří Vojík / transfermarkt.de

Komentáře (19)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Asi přijel strejda sklepmistr...

Reagovat
smazaný uživatel

Radši ať spadne Werder než HSV.

Reagovat
OnderCZ

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
stas87

Preco? Su ti viac sympatickejsi ako Werder?

Reagovat
smazaný uživatel

Bylo to spíš popíchnutí. Vím, že tu většina spíš přeje Werderu. Nic osobního. Na Werder pod Schaafem jsem se rád díval.

Reagovat
jv

Spíš ať se oba zachrání a do baráže jde VfL.

Reagovat
Jeňa

Vfl snad spadne přímo

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Do baraze s neuspesnym koncom pre VfL.

Reagovat
Rudnevs

Ideálna Situácia - zostup: Wolfsburg, Ingolstadt, Darmstadt; postup: Stuttgart, Union, Hannover

Reagovat
smazaný uživatel

ja chcem ten postup Unionu hlavne pre zapasy s Herthou...

Reagovat
smazaný uživatel

případně drážďany

Reagovat
smazaný uživatel

Nevadilo by mi to. Ten jejich potenciál je pro BL už možná vyčerpaný, VW jim na nějakou dobu přiškrtí rozpočet a je otázka, jak to zvládnou.

Reagovat
Ferguson6

Reagovat
smazaný uživatel

HSV A Werder patria do prvej ligy uplne rovnako. Pristav aj hanzovne mesto maju mat skratka zastupenie v BL bez debaty. To radsej nech spadnu Wolfsburg a Ingolstadt (jeden s nich cez baraz a druhy priamo)

Reagovat
stas87

Dneska netrenoval Gnabry, ma nieco s kolenom a je mozne, ze ani neodcestuje s timom v piatok do Leverkusenu. Zatial teda nie su zname vysledky od doktorov, ale ja by som s nim neratal. Radsej zapas bez neho ako dalsie tri s tym, ze bude limitovany,

Teraz ku Clemensovi..ked vystriedal a nebol na place ani Delaney, uplne nam chybalo to, ze stredny zaloznik vyviezol loptu a podrzal ju dlhsi cas na kopackach, strasne rychlo sme sa jej zbavovali a nakopavali dopredu na Kruseho. Takze si tieto lopty Darmstadt v klude posbieral a my sme sa okamzite museli stiahnut do bloku a preto to opticky vyzeralo, ze nas tlaci. Snad teda bude Delaney aspon na lavicke pripraveny proti Bayeru. Teoreticky tam moze zahrat aj Garcia ci Bauer, cize nahradit to mozme. Aj Veljkovic ma skusenosti s postom DM, trener si tak moze vyberat. Len si fakt neprajem, aby Fritzov posledny zapas za nas skoncil takto. Ak naozaj skonci, dufam ze mu klub urobi riadnu rozlucku pred plnym stadionom, rozhodne si ju zasluzi.

Reagovat
smazaný uživatel

Takze karieru uz skoncil pravdepodobne teraz

Reagovat
smazaný uživatel

Pokutu ve výši pěti tisíc eur musí zaplatit FC St. Pauli. Hamburský klub pyká za své fanoušky, kteří při únorovém duelu s drážďanským Dynamem vyvěsili banner s textem "Už vaši prarodiče pro Drážďany hořely" odkazujícím na bombardování saského města z roku 1945. (spiegel.de)

Tak aby bola spravodlivost zachovana, mali skoncit ako Dortmund, cize mali mat na zapas uzatvoreny kotol. Skoda, ale aj tak HAHA ANTIFA!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele