Werder uvolnil Alberta na hostování do Sao Paula

22.01.2008, 09:51
Aktuality
Carlos Alberto za sebou má hodně nepovedený půlrok, během něhož bojoval se zraněními i sám se sebou. Pětinásobný brazilský reprezentant se nyní vrací domů, z Werderu Brémy totiž odchází na šestiměsíční hostování do Sao Paula...

"Diskutovali jsme s Carlosem, jak postupovat dále a dohodli jsme se, že hostování bude rozumným řešením. Za šest měsíců může v Brémách začít znovu," řekl sportovní ředitel Werderu Klaus Allofs.

23letý fotbalista do Werderu přestoupil v létě za 7,8 milionu eur z Fluminese a měl se stát jednou z hlavních ofenzivních postav Werderu. Ten je sice po podzimu na druhé příčce ligové tabulky o skóre za Bayernem Mnichov, Albertovi se ale vůbec nevedlo. V úvodu sezony měl problémy se zraněními, poté sám se sebou. Spoluhráči si na jeho chování často stěžovali a vše vyvrcholilo na tréninku rvačkou s Boubacarem Sanogem.

Bývalý hráč Porta má na svém kontě pouze dva bundesligové starty a jednou se na trávníku objevil v rámci Ligy mistrů.

Autor: Tomáš Pavlík / uefa.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Hnup

Reagovat
smazaný uživatel

Mohl by to být nový Zé Roberto ale jestli tak bude pokračovat tak to nebude žádná hvězda

Reagovat
smazaný uživatel

No jo,,na tom co ma Fotbalista v hlavě taky zaleži ,...:)

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele