Werder si pojistil Schaafa a Wieseho

20.10.2007, 08:34
Aktuality
Evropské ligy měly díky kvalifikaci o postup na ME 2008 přestávku, ve Werderu Brémy ovšem rozhodně nelenili. Německý klub včera zabil hned dvě mouchy jednou ranou a prodloužil kontrakty s brankářem Timem Wiesem a trenérem Thomasem Schaafem...

Odchod Wieseho se přitom jevil jako jasná věc. 25letý gólman měl nabídky z Anglie a Španělska a spekulacím ohledně přestupu nahrával i fakt, že mu po letošní sezoně původně měla končit smlouva. Nyní však podepsal novou, a to až do léta roku 2012.

"Kam jinam bych měl jít? Werder je špičkový klub. Rád zde hraji a doufám, že s Werderem oslavím ještě nějaké úspěchy," prohlásil jeden z kandidátů na post brankářské jedničky německé reprezentace.

Vedle Wieseho zůstává v Brémách i další velká osobnost současného týmu - kontrakt do léta roku 2010 podepsal trenér Thomas Schaaf.

Autor: Tomáš Pavlík / uefa.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Super, z podpisu Schaafa mám ještě větší radost.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele