Wenger se v létě zajímal o Teveze

03.11.2007, 12:32
Aktuality
Blížící se souboj Arsenalu s Manchesterem United dostal další náboj. Manažer domácích Arsene Wenger prozradil, že se v létě zajímal o útočníka West Hamu. Do doby, než o jeho služby začal usilovat Manchester United, který Argentince nakonec získal..

Tevez odehrál loňskou sezónu ve West Hamu. V anglické lize se mu však dlouho nedařilo a vůbec nenaplňoval pověst, která ho předcházela. Na jaře už však svými góly vydatně pomohl k záchraně a v létě o něj byl velký zájem.

Argentinský reprezentant nakonec přestoupil do Manchesteru United, zajímal se však o něj i Arsene Wenger z konkurenčního Arsenalu. "Zvažovali jsme ho a přemýšleli jsme, jak ho získat," řekl o možnosti Tevezova letního přestupu Wenger. "Jenže jak jsme zjistili, že se hry o Teveze vložil Manchester United, řekli jsme ne. Jinak bychom řekli ano."

"Nicméně jsem věděl, že od začátku sezóny budu mít k dispozici Adebayora s Van Persiem, chtěl jsem jim vyjádřit důvěru," pokračoval Wenger. "Nakonec jsem chtěl hráče jako Eduardo, který dokáže hrát nalevo, napravo i ve středu útoku."

Autor: Radim Šantrůček / eurosport.yahoo.com

Komentáře (13)

Přidat komentář
HOST*matZz

Jenže jak jsme zjistili, že se hry o Teveze vložil Manchester United, řekli jsme ne. Jinak bychom řekli ano." co to má byt?

Reagovat
HOST*

Taky nechápu

Reagovat
HOST*

no že ho chtěli získat a když viděli že po něm jde manu, tak se na to vybodli...

Reagovat
HOST*

kktiny autor si vymysla a len tak plácá nema ocom pisat autor tak si vymysla taketo absurdity

Reagovat
HOST*Trky

No ještě že je tam kde je

Reagovat
HOST*tom

neměli dost peněz

Reagovat
HOST*

Reagovat
HOST*

ty ses asi docela chytrej...arsenal je ted nejbohatsi klub na svete

Reagovat
HOST*Lennon

Co to je za zpráva ? Proč by se o špičkového hráče nezajímal klub ? To je opravdu zpráva dne. Kdyby měli psát článek o každém ze zájemců o hráče který přestoupil, nic jiného bysme tady nečetli

Reagovat
HOST*Lennon

Oprava: špičkový klub

Reagovat
HOST*

Reagovat
HOST*

slavie vyhraje nad arsenalem 5 0

Reagovat
HOST*

Já myslim, že budem všichni rádi, když nebude ostuda...s těmito tými se měřit od nás nikdo nemuže

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele