Wenger se těší na Beckhama

29.12.2007, 15:59
Aktuality
David Beckham se nakonec přeci jen bude připravovat s Arsenalem na novou sezónu a manažer Arsene Wenger doufá, že anglická hvězda bude mít kladný vliv na jeho talentované mladíky. Ti by se od zkušeného záložníka měli přiučit nové věci.

Bývalý kapitán reprezentace Albionu se bude s Gunners připravovat, jelikož je to nejbližší klub od jeho luxusní londýnské rezidence. "David s námi skutečně zahájí v lednu přípravu, bude trénovat s prvním týmem, ale také s rezervou," prozradil Wenger. "Mladíkům může dát kdykoliv dobrou radu a ti ho navíc budou určitě pečlivě sledovat," předpokládá francouzský kouč.

Beckham poslední zápas odehrál na začátku prosince a jelikož touží nastoupit 6. února proti Švýcarsku, rozhodl se připravovat s Arsenalem. 32letý záložník má nyní na kontě 99 reprezentačních startů, a proto doufá, že stovky dosáhne hned při první příležitosti.

"Davida obdivuji, je duševně velmi silný. Fotbal vždy miloval, trenéry respektoval, i když se mu zrovna nedařilo, toho si vážím," řekl Wenger. "Nikdy se nevydal na nesprávnou cestu," dodal

Autor: Tomáš Honajzer / bbc.co.uk

Komentáře (22)

Přidat komentář
irik

jj beckham je frajer ... ve fotbale

Reagovat
smazaný uživatel

Je to pro Arsenal super, že s nima bude trénovat. Hodně ty mladý naučí. Navíc sám Beckham je vynikající fotbaliska, i když si to někteří nemyslí. Hlavně ať se taky něco naučí Rosa:D

Reagovat
smazaný uživatel

treba se Eboue nauci konecne poradne centrovat

Reagovat
Devil

Taky ma skolu z Man. Utd. ne!

Reagovat
smazaný uživatel

On jeste hraje fotbal jsem myslel ze uz jen vyrabi parfemy?

Reagovat
smazaný uživatel

ja si to myslel taky..

Reagovat
smazaný uživatel

to si vybral fakt dobrý klub

Reagovat
smazaný uživatel

to mohl jít zrovna trénovat se spartou

Reagovat
smazaný uživatel

HAHA

Reagovat
smazaný uživatel

Na Arsenalu by je mohl naučit hrát trochu rameny, jak tak koukám na ty jejich trapné zápasy tak prohrajou všechny souboje rameny..fakt ubohý. Sice technicky výborní ale se svýma 50 kilo dostávají od ostatních rány a pak se akorát vztekají že to rozhodčí nepíska. Možná je chyba jinde pane Wenger.

Reagovat
smazaný uživatel

no ty asi nefandiš arsenalu ...hodně nezavisly přispevek...zajimalo by mě komu fandíš, protože arsenal nepotřebuje hrát rameny, poněvadž nechce hrát klasický anglický fotbal. Kritizoval bys takhle manu a liverpool, kdžy tak taky nehrajou?? NN určitě ne. Takže si tydle keci strč rači za klobouk - za wengera totiž mluvi vysledky, které chte, nechte sou vyborne a nad očekávání. Jsou i fandove manu a jinych rivalu arsenalu, ktery práci A.W. obdivujou!!!

Reagovat
smazaný uživatel

To neříkám, výsledky má výborné, ale přeci jen když se koukáš na ten jejich fotbal, tak je s obdivem že dokáží vyhrát. Při dněšním zápase nevyhráli ani jeden osobní souboj, vždycky upadli a koukali na rozhodčího..tohle mi na nich vadí.

Reagovat
smazaný uživatel

Buzík se těší na buzíka,neříkám,že je David špatný fotbalista,pamatuji si na jeho začátky v PL za Manutd,měl raketový nástup,ale jinak je to vypreparovaná figurína.

Reagovat
smazaný uživatel

Tomík10:Vytáhni si dudla z huby když s někým chceš polemizovat.

Reagovat
smazaný uživatel

jsi trapnej...

Reagovat
smazaný uživatel

má pravdu,za takovydle "fans" AFC se ostani Gunners styděj.

Reagovat
smazaný uživatel

proč jako, kuli ty přezdivce?

Reagovat
smazaný uživatel

neni pravda ze neumijou hrat tvrde o tom taky svedci ze maji bohuzel taky jako jeden z nejvic cerv. karet v PL,ale everton ma nejvic to vim ten hral tvrdeji nez oni tak si mysls ze neumijou hrat tvrde???oni umijou hrat tvrde ale kdyz jim to de technicky tak proc se zbytecne kartovat?

Arsenal musi vyhrat premier league a doufam ze aji ligu mistru.ARSENAAAAAAAAAAAAAL!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Tak až mi ukážou že umí hrát tvrdě tak sem napíšu, ale v současnosti prostě neumí, a ty červené karty jsou hlavně za nesmyslné zákroky a ne za trvdou hru..tvrdé hře neříkám šlapák oběma nohama na holeň..

Reagovat
smazaný uživatel

jj mas pravdu uplne. Zbytečne hrat agresivne ,kdyz ma 80% tymu excelentni techniku . A s tim titulem taky souhlasim ,ale s man u to bude na nože!

Reagovat
smazaný uživatel

s arsenalem háháhá

Reagovat
smazaný uživatel

Je to opravdu dobré myslím si že Arsenal se stal už díky Beckhamovi velice dobrým a hodně sebevědomým týmem.Jsem rád že se David takhle rozhodl.Určitě přinese impuls.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele