Wenger se ohradil proti Bentleyho výpadům

07.03.2008, 10:26
Aktuality
Arséne Wenger se ostře ohradil proti výrokům Davida Bentleyho na adresu Thea Walcotta. Záložník Blackburnu, který kabinu Gunners opustil v roce 2006 radil Walcottovi, aby opustil Arsenal, protože v něm nedostává dost příležitostí.

Třiadvacetiletý David Bentley se pokoušel do sestavy Arsenalu prosadit 5 let, ovšem neúspěšně. Až po odchodu do Blackburnu v roce 2006 jeho kariéra rozkvetla a dnes je na anglickém trhu jedním z nejžádanějších hráčů. Svému mladšímu kolegovi Walcottovi poradil Bentley stejnou cestu. Pokud chce prý Walcott hrát pravidelně, musí opustit Arsenal.

Proti Bentleyho slovům se ale ostře ohradil manažer Arsenalu Arséne Wenger. "Bentley má právo na svůj názor, ale nechápu proč se plete do věcí, do kterých mu nic není," rozzlobil se Wenger.

"Hrát v osmnácti za jeden z nejlepších klubů světa pravidelně je velmi složité. Nicméně pokud jste v takto kvalitním klubu, denně se setkáváte s velkou konkurencí a to vás posouvá stále dopředu," říká Wenger. "Když Theo nastoupí v průběhu zápasu obvykle dokáže změnit jeho chod, pokud hraje od začátku tak se mu to zatím tolik nedaří," vysvětluje proč Walcott nastupuje v základní sestavě spíše výjimečně.

V odvetě osmifinále Ligy mistrů na hřišti AC Milán přišel Walcott na hřiště dvacet minut před koncem. Zadákům Milána dělal velké problémy především svou rychlostí a nakonec připravil druhou branku pro Adebayora. Fotbalista, který mezi Kanonýry zamířil v roce 2006 ze Southamptonu za 5 milionů liber je však v současné době zraněný. Kvůli zranění stehna tak přijde o nedělní zápas Premier League ve Wiganu.

Autor: Jiří Fišara / bbc.co.uk

Komentáře (22)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Skoda ze odesel byl to dobrej hrac,ted by se nam hodil.Ale v ty dobe byli lepsi na jeho poste.Bylo to jeho rozhodnuti.Ale co se plete do nasich veci.Theo dostava dost sanci na to ze je mu 18,poslednich 20 minut mu sedi,tak proc to menit.Myslim ze pokud bude hrat takle tak se do zakladu dostane,protoze presne takovy křídlo potrebujem

Reagovat
smazaný uživatel

jj to mas pravdu ,uz neni hracem gunners tak at se nam do toho nemotá, theo si to svoje misto ziska a jak to tak pujde dal tak to bude nejlepsi kridlo na svete , souboj kridel Ronaldo vs Walcott

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím, no, ale Walcott se mi nezdá jako budoucí hvězda. Hraje v rozjetým Arsenalu a letos dal 2, slovy dvě branky (z toho jednu rukou). Dokonce se o něm uvažovalo, že odejde na hostování, což já vždy beru jako první krok k odchodu z klubu (ale je to Angličan, který Wenger asi rád nemá, no, je to těžký).

Sice se může ještě vypracovat v prvotřídního hráče, ale pro mě je to naouknutá bublina. Moc dobrejch výkonů letos zatím nepodal

Reagovat
fantomas

+ duležitej a krásnej pas na adeho

Reagovat
fantomas

je mu taky 18!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

asi neumis pocitat,golu dal v sezone 5.Nejdriv si zjisti poradny informace a pak tady neco rikej.

Vy zato mate tym plnej hvezd,ale vysledky zadny.Prachy v haji a ste druhy.

Wallcot tak casto nehraje,proto nemuze podavat stabilni vykony,navic se casto zrani.Ale ted se muze uz jen zlepsovat.

Reagovat
smazaný uživatel

bentley muze walcottovi poradit jako kamarad ,ale rikat to takhle pred novinari atd. - to neni moc dobre ,nekdo to muze vzit jako zavist nebo naštvanost z toho ,že sám nedostal v gunners tymu prakticky prilezitost poradne si zahrat, je to skvely hrac ale tohle rikat nemusel

Reagovat
smazaný uživatel

já bych tomhle dal asi za pravdu Bentleymu. Jestli měl pocit, že by mohl v týmu prorazit a prostě jen nedostal z nějakejch příčin příležitost, tak plně chápu, že je nasranej. Že na to měl a má, to plně ukazuje teď, že jo ...?

Reagovat
afc

V tom case ked bol bentley v afc,tak tam hrali kridla ako pires,ljungberg,reyes.Konkurencia bola obrovska

Reagovat
smazaný uživatel

Mám taky ten pocit, že to nemají rodilí Ostrované pdo Wengerem lehký. Řekl bych, že je to určitě stylem hry, kterej Wenger preferuje, ale kdo ví ...? Bentley není žádnej trouba a asi ví svoje

Reagovat
Kapřík

Vidím to podobně...a beru ta jako asi jedinej Wengerův nedostatek vzhledem k anglický lize - jinak je to totiž geniální couch. Ovšem Walcott mi taky příjde jako dost přeceňovanej, protože třeba ten konec zápasu proti Milánu byl zkreslený tím, že se AC už jen bezhlavě hnalo do útoku...jinak by ho takhle vživotě nenechali projít.

Reagovat
smazaný uživatel

jj

Reagovat
smazaný uživatel

no nevim kaladze nevypadal ze by to nejak vypustil... navic ho tam malem sundal proste mu jednoduse utekl... a obrancu tam bylo dost aby tu nahravku zastavili...

Reagovat
smazaný uživatel

presne tak, kaladze to nezvladl a velke + ze walcott poracoval dal i po tom co ho chtel kaladze jednoznacne sundat

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť jde o hovno....

Reagovat
smazaný uživatel

hm ty napises slovo hovno a ani tvuj prispevek nesmazou a ani ti urcite nezakazali psat a me smazou prispevky a jeste mi zakazali na den psat to je fakt bordel.ale nic proti tobe

Reagovat
smazaný uživatel

ja bych radeji videl kdybyho poslali nekam na pulroku na hostovani do PL, bohuzel jemu se nechce. Walcott potrebuje hrat. prosadi se uricte, ale hostovani by mu v tom rychleji pomohlo.

Reagovat
Devil

Momentalne muze byt Wenger rad , ze na hostovani nesel , vzhledem k tomu ze maji na morodce par utocniku !

Reagovat
smazaný uživatel

presne ted se zranil zase diaby a theo taky.Snad uz se konecne vrati van Persie a Rosa.Ty zraneni nas zas decimujou a limitujou

Reagovat
smazaný uživatel

to jo ale Bentley je jenom naštvanej že ho prodali

Reagovat
smazaný uživatel

Bentley

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele