Wenger: S Gilbertem problémy nemám

31.10.2007, 21:20
Aktuality
Gilberto Silva stále marně usiluje o to dostat se do základní sestavy Arsenalu. Jeden ze základníh stavebních kamenů loňského týmu Gunners vysedává pouze na lavičce a anglická média často spekulují o jeho sporech s manažerem Arsenem Wengerem. Sám francouzský kormidelník něco podobného popírá a velice si považuje Gilbertova přístupu k celé situaci...

"To kategoricky popírám. Toto zdání považuji za nerespektování velkého profesionála, jakým Gilberto je. Věřím, že jako manažer a jako hráč vždy myslíte pouze na jednu věc, a to co je dobré pro váš klub. Ohledně tohoto nemohu Gilberta kritizovat již od chvíle, kdy sem přišel. Poslední dobou hrál méně, ale jeho přístup je vynikající," prohlásil Wenger.

Gilberto v létě reprezentoval Brazílii na Copa America a Wenger mu chtěl dát dostatek času na odpočinek po náročné sezoně. Toho se Gilbertovi nakonec dostává mnohem více, než kdokoli očekával - ve středu záložní formace spolu skvěle spolupracují Fabregas s Flaminim a na brazilského středopolaře zůstalo místo pouze mezi náhradníky.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (9)

Přidat komentář
HOST*haness

Reagovat
smazaný uživatel

Gilberto je na Arsenal uz asi stary

Reagovat
HOST*litos

i to je možnéé Arsenal dava přednost mladym

Reagovat
HOST*Madridista

Wenger s Gilbertem tedy problem nema, ale obracene to asi platit nebude

Reagovat
HOST*frutos

přesne tak obracene..sice je už starší vi že nebude hrat že tam jsou mladší a prespektivnejši ale šanci by mohl dostat

Reagovat
HOST*floppy

Gilberto je profík a určitě chápe, že dokud sestava funguje na 100%, tak by nebylo šťastný ji měnit. no možná dostane šanci teďka, když sme ztratili na Anfield.

Reagovat
HOST*???

jednoznacne patri do zakladnej zostavy

Reagovat
HOST*Mrazik

Tak jediný člověk, místo kterého by mohl hrát je Flamini. Sice není moc jmenovaný, ale s Fabregasem hrajou výborně. Jako záložník s defenzivnějšími úkoly se osvědčil a navíc se, doufejme, může ještě zlepšovat.

Reagovat
HOST*marthas

No musim uznat že s tím co Flamini předváděl loni se letošek nedá srovnat...ale stejěn si myslím že Gilberto je pořád trochu lepší a má zkušenosti, který se někdy hodí, a při věku většiny hráčů gunners by na hřišti aspoň nějaký být měly.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele