Wenger: Rosického čeká skvělá sezona

28.08.2007, 20:50
Aktuality
Jednou z klíčových postav nového Arsenalu by se podle manažera Arseneho Wengera měl stát Tomáš Rosický. Kapitán české reprezentace přišel na Emirates Stadium před rokem z Borussie Dortmund a ve 28 zápasech dal tři branky. Letos to podle francouzského kormidelníka bude ještě lepší...

Rosického první sezonu v Londýně poznamenala častá zranění, a to především svalového charakteru. "Myslím si, že Tomáš stále není v optimální formě. Nejdůležitější věcí pro něho nyní bude hrát jeden zápas za druhým a vyhnout se zraněním. Každopádně jsem přesvědčen, že Tomáš bude mít letos skvělou sezonu," řekl Wenger pro oficiální webové stránky Arsenalu.

Rosický minulý týden vinou zranění kolena vynechal přátelské utkání s Rakouskem, o víkendu však už byl fit a pomohl k výhře nad Manchesterem City. K dalšímu zápasu by měl nastoupit zítra a znovu se tak postavit tváří v tvář svému mateřskému klubu - Spartě.

"Tomáš pracoval skvěle jako součást týmu a to je přesně to, co po něm chci. Pochopitelně to pro něho byl zvláštní zápas a odvedl skvělou práci. Domácí fanoušci ho vřele přivítali, o to složitější to bylo pro něho. Jak jsem řekl, s jeho výkonem jsem byl spokojen," vrací se Wenger o dva týdny zpět, kdy Arsenal v prvním duelu třetího předkola Ligy mistrů porazil Spartu na její půdě 2:0.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (11)

Přidat komentář
HOST*1860

to neni jeho nazor, to si spis jen preje a dodava mu sebevedomi..

Reagovat
smazaný uživatel

souhlas, předpokládám že ve 20 jinejch rozhovorech to samé řekne i o jiných hráčích svého týmu..Arsenalu tuhle sezonu moc nevěřím, nemají dostatečně široký kádr na nějaké výraznější úspěchy a navíc Rosický je chatrnej, odehraje tak 60 - 70% procent zápasů, zbytek promarodí..

Reagovat
HOST*1860

souhlasim s tebou a jen potvrzjui to, co jsem tvrdil pred sezonou, a to, ze muj cerny kun manCity se misto nich dostane do LM..

Reagovat
HOST*mysman

misto nich?hahaha dyt sme nad city tedka vyhrali a myslim ze sme je dost prehravali.Pamatuj na minulou sezonu,jak zacal Portsmouth a kde skoncil.

Reagovat
HOST*mysman

tak to je teda strasne chytrej prispevek .Podle me Rosicky je skvelej zaloznik,a pokud bude mit stesti tak muze bejt ve strelbe stejne dobrej jako treba lamapard.Tomu tam porad padaj takovy haluze.Kdyby mu tam padali ty strely co zblokuje obrance nebo jdou do tycek tak by to hned bylo o 10 golu vic.Sam nechapu ze treba chelsea tam spadne jeden gol ze tri strel,a casto je to takova haluz.A proti AFC golman vzdycky exceluje,obranci vykopavej z cary podle me je to nejaky prokleti.NApr tedka s Fulhamem,Warner nam vychytal hrozne moc sanci,ale hned ten dalsi zapas pustil takovou strelu.Fakt to nechapu.

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

Dyer! myslím, že Rosa je ještě slušně chatrný

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

az se vyjasni tak se vypari

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

vtipálku

Reagovat
smazaný uživatel

diky

Reagovat
HOST*

už je melou

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele