Wenger: Přestupové okno pro mě začíná teď

22.08.2013, 09:48
Aktuality
Manažer Arsenalu Arséne Wenger ujistil fanoušky, že se během léta dočkají příchodu posil. Kanonýři se sice stále objevují v nejrůznějších spekulacích, žádná nová tvář vyjma mladíka Sanoga se ale v týmu neobjevila. Wenger slíbil, že bude na přestupovém trhu aktivní.

Uzavřenou kapitolou je liverpoolský střelec Luis Suárez, za kterého Wenger nabídl čtyřicet milionů liber. "Není šance ho získat," uvedl francouzský manažer, který se bude soustředit na jiné cíle. "Na přestupech pracujeme, musíte ale pochopit, že k jejich zrealizování vede dlouhá cesta," říká.

V posledních dnech se Wengerovi zalíbil záložník Newcastlu Yohan Cabaye, BBC dnes přinesla zprávu o zájmu Arsenalu o duo Karim Benzema, Angel Di María z Realu Madrid. "Přestupové okno pro mě začíná právě teď. Do druhého září se toho hodně stane," prohlásil Wenger po včerejší výhře 3:0 na hřišti Fenerbahce v úvodním utkání čtvrtého předkola Ligy mistrů.

"Je to jako hra pokeru. Všichni si co nejdéle drží svoje karty a sledují, co se děje kolem nich. Rozhoduje se až na konci," dodal Wenger. Jeho jedinou posilou zatím je útočník Yaya Sanogo, který přišel z Auxerre zdarma po vypršení smlouvy.

Autor: Radim Šantrůček / skysports.com

Komentáře (664)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele