WENGER: NOVÝ ROK, NOVÝ HENRY

03.01.2007, 15:57
Aktuality
Byl to návrat, jak se na fotbalistu takového formátu sluší a patří. Thierry Henry se po vleklých zdravotních problémech včera v utkání proti Charltonu poprvé po pěti týdnech objevil v základní sestavě Arsenalu a byl to právě on, kdo dovedl "Kanonýry" ke snadné výhře 4:0.

Francouzský útočník na trávníku Emirates Stadium exceloval. Jednu branku dal, na další přihrál Hoytovi a prsty měl i ve třetím gólu svého celku, když si vykoledoval penaltu.

"Byl hbitý přesně tak, jak jsem očekával," pochvaloval si po zápase kapitánův návrat manažer Arsene Wenger. "Možná to pro něho byl ideální zápas proto, že se hrálo jedenáct proti deseti a rychlost tak nebyla tak velká," připomněl manažer Gunners moment z 29. minuty, kdy byl vyloučen charltonský Osei Sankofa.

Wenger před utkáním ještě nechtěl riskovat zdravotní stav své největší hvězdy, k jeho nasazení ho ale přinutily absence ostatních útočníků - k dispozici totiž nebyli Emmanuel Adebayor, Julio Baptista ani Theo Walcott. "Mohl jsem ho posadit na lavičku, ale bylo nás málo, tak jsem ho poslal na hřiště. Stále ještě není stoprocentně fit. Stále toho před námi je ještě hodně a dobrý Thierry Henry může dělat rozdíly v důležitých zápasech. Možná již máme velký odstup na titul, ale stále ještě jsme ve hře v Lize mistrů a čekají nás také zápasy Ligového poháru a FA Cupu," ví Wenger moc dobře, že letošní sezóna není zdaleka ztracená.

Autor: Tomáš Pavlík

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Je super že je zase v pohodě, tak mají větší šanci v LM.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenalu to přeju v PL snad nejvíc to je dobře, že se chytil a hraje v pohodě

Reagovat
HOST*

Arsenal je good !!!!!!!!! Doufám že vyhrajou aspon FA Cup nebo Ligovej pohar !!!!!! Hrajou nejhezčí fotbal v Premiership !!!!!!!!

Reagovat
HOST*1860

ale malo efektivni

Reagovat
smazaný uživatel

Manchester hraje hezčí a hlavně efektivnější fotbal.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele