Wenger mladíkům věří i nadále

10.01.2008, 15:00
Aktuality
Arsene Wenger dává šance mladým a na tom rozhodně nebude nic měnit. Rezervní sestava Arsenalu ve včerejším úvodním duelu semifinále Carling Cupu proti Tottenhamu nepředvedla ideální výkon a alespoň remízu 1:1 zachránil až v 79. minutě s pořádnou porcí štěstí Walcott, přesto francouzský manažer nezměnil své původní plány a podobnou jedenáctku vyšle i do odvety na White Hart Lane...

"Trpěli jsme, ale nakonec jsme se dokázali vrátit. Učinili jsme rozhodnutí a to zůstane v platnosti i pro druhý zápas. Věřím, že to můžeme dokázat," naznačil Wenger, že i v semifinálové odvetě zůstanou největší hvězdy doma a na hřišti se o postup budou prát mladíci.

Tottenham včera večer nastoupil téměř v plné síle a byl lepším týmem. Ve 37. minutě se také ujal vedení zásluhou Jenase a po změně stran to vypadalo, že dovede zápas do vítězného konce. Kohouti ovšem urazili fotbalového Boha, zahodili několik šancí a jedenáct minut před koncem přišel krutý trest. Lee na první pohled zastavil skluzem unikajícího Walcotta, ovšem míč se odrazil od ruky mladého anglického reprezentanta a nakonec skončil v síti.

"Odevzdali jsme hodně sil v neděli v Burnley a nedokázali jsme se zcela zotavit. Stále se nám daří dostávat se ze složitých situací a to jenom posiluje naše sebevědomí. Měli více šancí, než my, ale když dali branku, prokázali jsme psychickou odolnost a dokázali vyrovnat. Pro mě je to pozitivní výsledek," řekl dále Wenger.

Autor: Tomáš Pavlík / bbc.co.uk

Komentáře (19)

Přidat komentář
Devil

Pravej opak Chelsea ! Wenger je super trener !

Reagovat
Xavi

Kdyby takhle dokázal pracovat s Angličanama, měl by můj obdiv...

Reagovat
Devil

To jo , trosku skoda .

Reagovat
rufus

Je otázka, jestli vůbec anglický hráči mají takovej potenciál a kvality na to, aby se hodili do herního systému Arsenalu..

Reagovat
Kapřík

Líp bych to neřekl !

Reagovat
smazaný uživatel

je to zatial len stastie davam 2 mesiace a budu 4. ale ich futbal je celkom ok

Reagovat
smazaný uživatel

vsadime se ze ne???

Reagovat
fantomas

jen tak dál!

Reagovat
smazaný uživatel

jj je ale ten vykon vcera neco strasneho http://pompeycf.webgarden.cz/

Reagovat
smazaný uživatel

jestli Arsenal nastoupi ve stejne sestave tak prohraje a urcite tam bude i dobrej kurs

Reagovat
smazaný uživatel

No hele taky me to zu napadlo :D

Reagovat
smazaný uživatel

Ne Wenger mladíkům věří i nadále ale

Wanker francouzským imigrantům věří i nadále

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal měl včera neskutečný štěstí. Kdyby prohrál 0:5, tak by se nikdo nemohl divit . . ., ale líbí se mi jak Wenger pracuje. To každopádně klobouk dolů!

Reagovat
smazaný uživatel

Tak 0:5 to trochu přeháníš já myslím spíš 0:3, ale musíš vzít v potaz to, že Kohouti hráli takřka kompletní zato Gunners bez většiny hráčů základu. Ale to co dokázali útočníci Spurs zahodit bylo k neuvěření stejně jako ta spousta nedotažených slibných brejkových situací.

Reagovat
smazaný uživatel

jasný, že přehánim. A uznávám, že ta Wengerova školka sbírala zkušenosti. Wengera si moc vážim. Můžou to bejt dobrý fotbalisti až dozrajou. Z jeho práce bude žít Arsenal ještě dlouho.

Reagovat
smazaný uživatel

je to borec

Reagovat
smazaný uživatel

ja myslim ze to bylo hrudi..ale je to muj nazor a doufam ze nejsem sam

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím si že gól byl uznán správně. A to že hráči Tottenhamu vůbec neprotestovali svědčí o tom, že to bylo tělem.

Reagovat
Kily

nebylo to tělem, ještě včera jsem si to myslel taky, ale pak jsem viděl záznam a i jako fanoušek Arsenalu přiznávám, že míč změnil směr od ruky. Tady se koneckonců můžete přesvědčit, průkaznej je především poslední záběr:

http://www.youtube.com/watch?v=BCwiUr2NVHM

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele