WENGER: LEHMANN MOŽNÁ ODEJDE

03.02.2007, 12:17
Aktuality
Trenér Arsenalu Arsené Wenger možná v létě přijde o brankářskou jedničku Jense Lehmanna. 37letému zkušenému brankáři totiž v létě vyprší kontrakt a stane se volným hráčem. O jeho prodloužení se totiž zatím nejedná.

Lehmann by totiž chtěl prodloužit na Emirates Stadium více než o rok. Avšak u Arsené Wengera je pravidlem, že hráčům po třicítce je nabídnut vždy jen kontrakt na jeden rok. "Nevím, zda zůstane," prohlásil Wenger v klubovém areálu klubu. "Měl jsem s ním malé setkání, ale teď se spolu opět musíme sejít a rozhodnout o tom. Teoreticky bych chtěl aby zůstal. Ale nedostane víc než rok. Pokud se najde někdo, kdo mu nabídne například kontrakt na tři roky, je možné, že odejde," řekl francouzský trenér.

Lehmann v Arsenalu strávil čtyři úspěšné sezóny, Wenger si je vědom, že se Lehmann může uprostřed sezóny dohodnout s jiným týmem, ale risk je ochoten podstoupit a neobává se, že by to rozhodilo koncentrovanost německého brankáře. "Může odejít do jiného klubu a já musím podstoupit to riziko. Máme tři dobré brankáře. Rád bych to chtěl mít vyřešeno před létem. Jestli říká, že se chystá opustit klub, podle mě to neovlivní jeho výkony, " uzavřel Wenger.

Autor: David Kubáň / eurosports.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
HOST*eboue

Wenger si najde nějakýho 17, 18letýho brankáře, jak ho znám:)

Reagovat
smazaný uživatel

Lehmann do borussie weidenfeller do arsenalu a hildebrand do valencie chudák santi

Reagovat
HOST*-Kopy-

Reagovat
Pharrell

to se nestane, ale Hildebrand do Chés mozna pujde..

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele