Wenger: Jedeme potvrdit postup

06.11.2007, 08:48
Aktuality
Slavia dostane zítra možnost odčinit dva týdny starý potupný debakl z Emirates Stadium, kde podlehla Arsenalu 0:7. Kanonýři přijedou do Prahy potvrdit svůj postup do osmifinále letošního ročníku Ligy mistrů, jejich manažer Arsene Wenger však žádné snadné utkání neočekává...

"Až se utkáme se Slavií ve středu, budou toužit po odplatě. Do zápasu půjdeme s maximálním soustředěním a nasazením," odmítl Wenger jakékoliv šetření svých svěřenců.

Slavia porážkou 0:7 vyrovnala smutný rekord Ligy mistrů, který držel Olympiakos Pireus. Arsenal má v úvodu sezony skvělou formu, zatím stále čeká na svého prvního přemožitele a v prestižní klubové soutěži vyhrál všechny tři zápasy se skóre 11:0.

"V tomto zápase se chceme kvalifikovat mezi posledních šestnáct. Máme dobrou šancia nechceme ji promarnit," řekl Wenger.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (11)

Přidat komentář
HOST*

tak co kluci kolik to tipujete ze by 0:3?

Reagovat
HOST*Pedrozzz

jesi bude ale 0:3 půle, tak spíš tó... víc asi...

Reagovat
HOST*davos

myslim ze slavka si aspon jeden cestny da

Reagovat
smazaný uživatel

Môžem len Wengerovi odkázať že ťažké to mať určite nebudú

Reagovat
Xavi

Ale budou.

Reagovat
smazaný uživatel

Možná jo, když je s ohledem na drtivý debakl na Emirates Stadium (7:0 ), podcení...

Reagovat
HOST*bookmaker

Tak divoke jako na Emirates Stadium to nebude,ale i tak si Arsenal odveze 3 body.Přesný výsledek 0:2

Reagovat
HOST*

No já bych řek že tam postaví béčko takže by to zase tak hroznej debakl nemusel být...Ikdyž ono i béčko Arsenalu bude nabouchaný takže tipuju 0:5

Reagovat
HOST*

muj tip je 0:3

Reagovat
satan_666

bude to 1:1 jestli budou šetřit hráče

Reagovat
HOST*

oni budou šetřit hráče, prej Rosickýho, Fabregase, Hleba a Tourého, ale místo nich nastoupí třeba Eduardo nebo Gilberto, což jsou jen o trochu horší hráči

můj tip: 0:3

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele