Wenger: Eduardův čas přijde

01.11.2007, 10:41
Aktuality
Manažer Arsenalu Arsene Wenger věří, že již brzy se útočník Eduardo naplno prosadí. Chorvatský střelec přišel do londýnského klubu v létě a zatím nepatří k oporám týmu, Wenger však všem novým hráčům dává dostatek času na adaptaci.

Eduardo dostal šanci včera v Carling Cupu na hřišti Sheffieldu United a využil ji velmi dobře. Dvěma brankami se podílel na výhře 3:0 a postupu Arsenalu do čtvrtfinále anglického ligového poháru.

Dosud se 24letému chorvatskému reprezentantovi nedařiloúplně podle představ. Krátce po přestupu do Arsenalu jej přibrzdilo zranění a Eduardo zatím neskóroval v Premier League, manažer Wenger však zůstává v klidu. "Když získám nového hráče, nesoudím ho v prvních šesti měsících. Nikdy," prohlásil.

"Dávám mu šest měsíců, aby se adaptoval a nepociťoval žádný tlak, protože vím, co to přináší," pokračoval Wenger. "Musíte se usadit a dostat do správné pohody. Pozorujte Eduarda až v lednu nebo únoru."

Autor: Radim Šantrůček / eurosport.yahoo.com

Komentáře (13)

Přidat komentář
HOST*Gennaro

to je spravyn pristup od trenera

Reagovat
HOST*

to je kurva trener,byt takych viac

Reagovat
HOST*bary72

Wenger ví co je třeba. Přechod z chorvatské ligy do Premier League chce určitě sůvj čas a citlivý přístup. Je to zkrátka machr !

Reagovat
HOST*

sdilim svamy nazor chlapci on bude dobrej a to dost si myslim

Reagovat
HOST*

Reagovat
HOST*Mrazik

Takhle by to mělo přesně vypadat. I když kupujete "hotového hráče", tak i on potřebuje čas na adaptaci. Málokomu se podaří hned přijít a zářit. Podívejte se, co udělal tlak s Ševčenkem. Všichni říkali, jak to bude dobrej nákup, ale on to prostě neunesl, a to proto, že mu nikdo nepomohl. Všichni od něj očekávali maximum a asi už se z toho úplně nevzpamatuje. A to jsem mu fandil, i když Chelsea není zrovna můj šálek čaje.

Reagovat
HOST*

Reagovat
HOST*

Reagovat
HOST*

je to machr

Reagovat
HOST*oldenboy

wenger je v mých očích persona, opravdová. za něj mluví práce a ne výroky a prohlášení. a když už je má, tak to má vždy hlavu a patu..nemluví pod tíhou emocí ani po vypjatých zápasech. je velice inteligentní a vždy přesně ví, co má říct..tohle hráči hrozně moc pomůže.

Reagovat
HOST*kdvsngj

2 roky dozadu ale wengera kazdy odsudzoval, ze nechce kupit ziadneho svetoveho hraca, ja som veril, ze jeho mlady tim uz cochvilu dozrie a zacne sa divadlo podobne sezone 2003-04 (nie som si isty ktora presne to bola), ale prislo to skor ako som cakal, tipoval som tak sezonu 2009-10, ked sa to zacne ale zda sa,ze wenger je naozaj trieda a aj s priemernym vekom zhruba 23 rokov dokaze robit divy

Reagovat
HOST*Yellow

No jasně,,klobouk dolu,,když nad tim přemyšlim,tak takovy nazor nema snad žadny trener,,Wenger je super,ma lidsky přistup,skvěly čich na hrače a navic i dobre vysledky,,pod nim musi byt radost hrat forbal:)

Reagovat
HOST*Yellow

No jasně,,klobouk dolu,,když nad tim přemyšlim,tak takovy nazor nema snad žadny trener,,Wenger je super,ma lidsky přistup,skvěly čich na hrače a navic i dobre vysledky,,pod nim musi byt radost hrat forbal:)

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele