Wenger: Eduardův čas přijde

27.09.2007, 21:57
Aktuality
Arsenal se skvěle vypořádal s odchodem Thierryho Henryho a zatím se vyhřívá na první příčce Premier League, v budoucnosti by se jeho hra navíc mohla ještě zlepšit. Náhradník za francouzského kanonýra Eduardo da Silva zatím neukázal, čeho všeho je schopen, manažer Arsene Wenger o jeho kvalitách ovšem nepochybuje...

"V tuto chvíli cítím, že před sebou má psychickou a fyzickou překážku. Někdy je překvapen tím, jak jdou protihráči do soubojů. Myslí si "v pořádku, vyzvi mě a já pohodlně vyhraji". Pak je překvapen přístupem. Eduardův čas přijde, nemám obavy," prohlásil manažer Gunners Arsene Wenger.

Eduardo přišel na Emirates Stadium v létě z Dinama Záhřeb, kde nasázel 73 branek ve 104 zápasech, a měl se pokusit zaplnit mezeru po Thierrym Henrym. To se mu zatím nedaří a v novém dresu se ze vstřelené branky radoval pouze dvakrát v Lize mistrů, když pokořil sparťana Tomáše Poštulku a Andrese Palopa ze Sevilly.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (13)

Přidat komentář
smazaný uživatel

100% prijde... musi si zvyknout na spoluhrace a na Premier league. Nikdo nemohl cekat ze prijde z Chorvatske ligy a da 20 golu za 1 sezonu. Fandim mu at se chytne

Reagovat
HOST*

je to moc dobrej hrac zatim sice moc golu nedava ale hraje uz ted skvele kombinacne a do hry arsenalu sedi!!ted jeste henryho nezastoupi a myslim ze ho nezastoupi nikdo nikdy ale po odchodu henryho jde aspon videt ze hraci hrali na nej a ted kdyz neni strili goly vsichni coz arsenalu proselo a eduardo bude taky jeden z tahounu tak jako vsichni hraci arsenalu hjsou to proste borci kteri jsou mladi a vy jak hrat!!wenger je skvweli trener a to co predvadi na hristi jak hraci tak on je proste nadhera!!nejvetsui adept na titul s liverpoolem ale dal bych prednost arsenalu pac uz jim asi 8let fandim sou to proste borci

Reagovat
HOST*De1v

čus..nevíte jak je starej?? díky

Reagovat
HOST*Wašek

24 mu bylo

Reagovat
HOST*

nesnasim Arsenal

Reagovat
HOST*David

Eduardo je skvelý útočník.A lams načo sem píšeš komentár keď Gunners neznášaš!?

Reagovat
HOST*Dibbo

Tak co sem lezeš ty buzerante lamsi!!!Táhni do prdele

Reagovat
HOST*marcocruz

zakomplexovanej spartan, kterýho štve že jeho Spartu Arsenal vyřadil

Reagovat
HOST*Dibbo

Arsenal jede a všechny převálcuje!!!Doufám že se v lize mistrů potkaj s barcou a natrhnou jim prdel(čurákům)nesnáším barcelonu!

Reagovat
HOST*1860

skoda, ze tve prispevky nemaji zadnou inteligencni hodnotu..

Reagovat
HOST*jack

kanonýři jdou pěkně postupně !! vše přijde ! zrají jako víno!! gou gunners!!!

Reagovat
HOST*thumb

gunners tento rok pojdu po titul!!!!! nech im to vydrzi az dokonca!!!!! GO ARSENAL!!!!! a ten lams nech uz nepise lebo trepe same chujoviny!!!!

Reagovat
HOST*

HOST*Roman, 29.09. 10:00

nasel by se nekdo kdo by jel na zapas Slavia-Arsenal. ale na sektor hosti.jsem velkym fanouskem arsenalu.je mi 17let jsem z kromerizska.moje telefoni cislo je 728 884 059

[reagovat]

[reagovat]

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele