Walcott mladým Angličanům nepomůže

02.10.2008, 19:17
Aktuality
Reprezentace Anglie do 21 let se bude muset v baráži ME 2009 proti Walesu obejít bez Thea Walcotta. Potvrdil to kouč týmu anglických nadějí Stuart Pearce. Trenér seniorské reprezentace Albionu Fabio Capello nechtěl o omluvence pro mladou hvězdu Arsenalu ani slyšet, přestože se jeho výběr utká "pouze" s Kazachstánem.

V sestavě však nechybí například Aaron Lennon z Tottenhamu nebo Micah Richards z Manchesteru City, kteří oba v Capellově nominaci podobně jako Walcott nechyběli. Mladíka z londýnského Arsenalu se však Capello vzdát nehodlal.

"Ptal jsem se Fabia, jestli mi uvolní i Thea, ale on mi ani neodpověděl. Jen se začal smát," uvedl Pearce. "Capello si samozřejmě uvědomuje, jak důležité zápasy to pro nás jsou, ale Walcotta chce mít k dispozici pro seniorskou reprezentaci," řekl Pearce, jenž zároveň potvrdil, že počítá s Walcottem pro finálový turnaj, který se koná ve Švédsku příští rok. "Samozřejmě pokud prokážeme, že jsme lepší než Wales a postoupíme," dodal.

Proti Walcottově případné účasti na ME hráčů do 21 let se téměř okamžitě ohradil kouč Arsenalu Arséne Wenger, který by rád dopřál svému svěřenci dostatek odpočinku.

Autor: Jiří Fišara / footylatest.com

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Je fakt, že Theovi dá víc když bude hrát za dospělou reprezentaci, ale když potřebuje "21" pomoct tak ho mohl Capello na ten zápas uvolnit, proti Kazachstánu to uválčej i bez něj, ale asi chce aby byl s týmem....

Reagovat
F.Torres

nechapu proc ho capello neuvolni este kdyz hrajou proti kazachsanu

Reagovat
smazaný uživatel

Je to pochopitelne, Anglicania sa uz boja aj Kazachstanu...

Reagovat
smazaný uživatel

Narozdíl od Lennona a Richardse s ním očividně počítá do hry... Takový žolík se vždycky hodí...

Reagovat
smazaný uživatel

Wenger nech hlavne zavrie tu svoju zvraskavenu papulku

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak, radši nám to tady komentuj ty!

Reagovat
Lojd

Hmmmm, je těžký být dobrej... To neznám

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele