Walcott chystá návrat do hry

22.09.2014, 19:44
Aktuality
Kromě série špatných zpráv uslyšeli fanoušci Arsenalu i jednu pozitivní: Theo Walcott, jenž si během minulé sezóny vážně poranil kolenní vazy, se pomalu chystá k návratu, který by měl pro anglického reprezentanta přijít během října...

Walcott se Arsenalu zranil při lednovém utkání FA Cupu s konkurenčním Tottenhamem, kde si přetrhl přední křížový vaz v levém koleni. Původně měl reprezentant Albionu vypadnout ze hry na šest měsíců, tak jako tak ale 25letý hráč věděl, že si opět nezahraje na mistrovství světa.

Nakonec se Walcottův pobyt na marodce natáhl, aktuálně chybí Gunners devět měsíců, nyní však již vyhlíží návrat do hry. "Věděl jsem, že se rehabilitace může protáhnout," uvedl Walcott pro oficiální webové stránky Arsenalu. "Konečně jsem se přiblížil návratu," dodal.

Odchovanec Southamptonu, ze kterého ke Kanonýrům zamířil před dlouhými osmi lety, měl během přestávky alespoň čas na vylepšení svalové síly. "Hodně jsem zlepšoval sílu zejména na nohou. Doufám, že se vrátím silnější a rychlejší," věří Walcott, jenž by měl být Arsenalu opět k dispozici během října. "Těším se, až budu moci znovu hrát," doplnil.

Autor: Jiří Vojík / bbc.co.uk

Komentáře (1465)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele