Wagner prodloužil smlouvu s Hoffenheimem

09.07.2017, 11:16
Aktuality
Hoffenheim si zavázal budoucnost Sandro Wagnera. Německý reprezentant, který nedávno opanoval Konfederační pohár, se koncernovému mužstvu upsal do roku 2020...

Mnichovský rodák se z mládežnických mužstev probojoval až do prvního týmu mnichovského Bayernu, tam se však nedokázal prosadit, následoval tak přesun do Duisburgu.

Na nejvyšší úrovni to pak Wagner nepříliš úspěšně zkoušel i v Kaiserslauternu, Werderu Brémy a příliš neprorazil ani v Hertě, to se změnilo až loni po příchodu do Darmstadtu.

Tomu 29letý útočník pomohl 15 ligovými góly k záchraně, načež se stěhoval do Hoffenheimu, kde na dobré výkony navázal. Během uplynulých týdnů byl Wagner, jenž se probojoval i do reprezentace, spojován s návratem na Säbener Straße, nakonec ale prodloužil s TSG.

"Jsem rád, že jsem se s Hoffenheimem dohodl na prodloužení smlouvy a mohu tak klubu pomoci pokračovat po nastoupené cestě," řekl Wagner. "Sandro je hráč, který během minulé sezóny zásadním způsobem ovlivnil naši hru," chválil sportovní ředitel Alexander Rosen.

Autor: Jiří Vojík / transfermarkt.de

Komentáře (31)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Tim bych se moc nechlubil

Reagovat
smazaný uživatel

parada. Som sa trochu bal, ze ho bude chciet Bayern furt ziskat ako svoju dvojku.

Reagovat
smazaný uživatel

To ale není brankář ale útočník, s reprezentační zkušenosti

Reagovat
bayern987

Reagovat
kylo ren

OT parili jste někdo resident evil 7?

Reagovat
Pipo123

To už toľko častí je? Si spomínam ako som hral 2 a 3, ako malé decko som sa toho strašne bál

Reagovat
kylo ren

4 5 a 6 je akce ale 7 se prej podobá texaskymu masakru

Reagovat
Pipo123

Ja som hral naposledy 4 myslim, uz tam sa mi nepacil ten odklon od zombie, ale zase chapem ze zombie hry uz nie su pre hracov lakadlom

Reagovat
kylo ren

4 je ze vsech nejlepsi

Reagovat
smazaný uživatel

Já se bál i u jedničky

Reagovat
Ferguson6

Srando Wenger

Reagovat
negrles

legrando grande

Reagovat
Murtago

Reagovat
jany kozak

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Milan.B

to je ten co sa tak chvastal??

Reagovat
Fridgiee

Nejlepší hráč vůbec

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Murtago

Hráč s nejlepším gólovým průměrem za německou reprezentaci všech dob. Respekt

Reagovat
OnderCZ

Takový ten typ, kterého všichni ostatní nesnáší a mají ho rádi jen fanoušci a hráči týmu, za který zrovna hraje. Ale myslím si, že on moc dobře ví co dělá a málokdy se nechá vyprovokovat tolik, aby to zavánělo červenou. Navíc je poslední dva roky neskutečně produktivní a platný pro tým, pro Hoffenheim rozhodně jen plus, že prodloužil

Reagovat
Centrofixka

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
blackhawk88

OT: KHR dnes predstavil Corentina Tolissa a potom mal tlacovku:

- Costa: rokovania medzi Juve a Bayernom prebiehaju, nie je ziadna dohoda na svete, ale mozu ju dosiahnut v kratkom case

- Gnabry: vraj chce ist na hostovanie na 1 rok

- Sanches: pravdepodobne pojde tiez na rocne hostovania, aby hral co najviac

- James - nechcel komentovat ziadne prestupove spekulacie

- Goretzka - komentovat to nechcel, z dovodu, ze je to hrac Schalke a musi sa sam rozhodnut, ze co chce

- Mnichov 1860 odchadza z Alianz areny, chyba uz vraj len podpis

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladino10

super, hlavne teda ten sanches..a aj douglas, sa to obracia celkom dobrým smerom odkedy mal db18 to info, že ostane

A gnabry..ak nikoho nekupime, tak by si určite zahral..

Reagovat
blackhawk88

Podla medii to vyzera tak, ze Costa pojde na hostovanie za 6 melka a 40 melka bude musiet juve po 2. rokoch zaplatit..a nahradit by ho mal v Bayerne vraj James...uvidime, ale iste, je ze Costa je na odchode, kedze nebol ani na prehliadke (teda aspon podla fotiek) a nebol ani na treningu, sam sa pytal prec...ci ho nahradi James alebo niekto iny uvidime, bolo tu uz popisanych xy mien..

Reagovat
vladino10

No aspoň podľa chalanov v la ligovej sekcii je james na krídle polovičný, takže som zvedavý aj ja..

Sakra, že sme v zime nešli po tom draxlerovi

Reagovat
blackhawk88

nj, mohli Draxlera skusit,lenze vtedy sme mali Costu a nic nenasvedcovalo o tom, zeby mal odist... myslim, ze ohladom Jamesa sa vyjasni do par hodin/dni, kedze Real (tusim) dnes odlieta do USA a Bayern o 5 dni do Ciny, predpokladam, ze to budu chciet do odchodu stihnut, ak je o neho naozaj v Mnichove zaujem

Reagovat
Rudnevs

Aký máte názor na návrat TSV na Grünwalder Stadion? Je to prakticky domov TSV a tradičný štadión, ktorý bol rekonštruovaný v roku 2013, ale stále to nie je jeden z tých "krabicových" štadiónov a ostal tam ten nádych histórie, trebárs aj tá slávna Anzeigetafel z 30. rokov vo Westkurve (ktorej napodobeninu mávali aj v Allianz Arene na televízoroch v digitálnej forme). Mne sa ten štadión páči.

Ale nie všetci sú návratom na Grünwalder Stadion nadšený. Napríklad Peter Grosser, ktorý hral za Sechzig v majstrovskej sezóne si myslí, že návrat je katastrofa. V prípade postupu by kapacita (12.500) nemusela stačiť a Grosser s trochou humoru dodal, že by mohli akurát urobiť Public Viewing, navyše Grünwalder Stadion nesplňa podmienky na 1. a 2. Bundesligu.

Reagovat
blackhawk88

Len nech idu a poprosim cervene sedacky do AA

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele