Vyhrajeme titul, slibuje uzdravený Frings

03.01.2008, 12:53
Aktuality
Fanoušci Werderu Brémy se mají na co těšit, na konci sezony totiž budou moci slavit mistrovský titul. O tom je alespoň přesvědčen kapitán Torsten Frings, který se do hry vrací po zranění kolena...

Werder je po první polovině sezony na druhé příčce pouze o skóre za Bayernem Mnichov. Brémy se po slabším startu rozjely, dokázaly se vypořádat s řadou absencí a podzim zakončili se ziskem 36 bodů. "Jsme v popředí tabulky i napříč velkému počtu zranění. To by mělo ostatní umlčet. Jsem přesvědčen, že budeme šampiony," nepochybuje Frings.

Německý reprezentant na podzim sloužil spíše jako psychická podpora, v první polovině sezony si totiž dvakrát poranil koleno a na svém kontě má tak pouhé tři bundesligové starty.

"Už nemám žádné problémy. Cítím se skvěle. Možná to bude trvat další týden, než začnu trénovat s týmem, ale určitě poletím na soustředění do Beleku. Mým cílem je pohárový zápas v Dortmundu za čtyři týdny - tam chci být na hřišti," řekl Frings.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

No ja si myslim že stim titulem to bude hodne zajimavý promluvi do toho bremy bayern a myslim si ze i hamburk pokud zustane R.V.Vaart....na něm to všechno stoji

Reagovat
smazaný uživatel

HSV bych to velmi přál, ale bohužel tomu moc nevěřím. Ať už s Rafaelem nebo bez něj.

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám, že neodejde Diego...to by byla citelná ztráta

Reagovat
smazaný uživatel

No myslim,že Bremy jsou na tom podobně co se tyče zavislost na sřednim tvořivem založnikovi:) když odejde Diego, budou polovični v kreativitě i ve střileni golu:)

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím si, že Brémám by odchod ublížil odchod Diega míň než HSV odchod Vaarta. Brémy mají problém hlavně v obraně, dopředu to půjde vždycky a kvalitních adeptů na of. záložníka tam pár je.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele