Všechno jde zatím dobře, hlásí zraněný Pazzini

28.07.2013, 18:48
Aktuality
Giampaolo Pazzini prožil po individuální stránce povedenou loňskou sezonu, v té další už si musí dávat podstatně menší cíle. Důvodem není jenom velká konkurence v útoku AC Milán, ale rovněž boj s vážným zraněním. Italský fotbalista se zotavuje po operaci kolena a fotbal mu hodně chybí...

"Loni jsem nemohl hrát v odvetě osmifinále Ligy mistrů proti Barceloně a nemohu se dočkat, až nastoupím k podobně důležitému zápasu. Ligu mistrů mám opravdu rád a snad si ji v příští sezoně zahraji," řekl pro internetové stránky Rossoneri.

Pazzini přišel do AC Milán loni z Interu jako součást výměny za Antonia Cassana a vedl si velmi dobře. V italské lize dokázal ve třiceti startech nastřílet patnáct branek, v květnu ovšem přišla velká komplikace v podobě operace kolena, která ho ze hry vyřadí minimálně pro většinu podzimní části nového ročníku.

"Od operace oběhly dva měsíce a všechno jde zatím dobře. Chce to spoustu trpělivosti. Pro někoho jako já není snadné se na fotbal najednou jenom dívat, ale musím i nadále tvrdě pracovat," dodal.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (187)

Přidat komentář
rossoneri89

Bonera sa nam zranil na 3 mesiace

Reagovat
Shevchenko

Stoper musí přijít

Reagovat
rossoneri89

musi ... udajne po vcerajsku bolo vidno ze nam chyba aspon jeden stoper .... aj Mexes dost kiksoval (zapas som ale nevidel) ... som zvedavy ako sa chyti Vergara ....

Reagovat
Ragazzo d'oro

To by měl i kdyby se Bonera nezranil.

Reagovat
Milan.B

Reagovat
smazaný uživatel

vím, že to vypadá špatně, ale připadá mi to spíš snad jako dobrá zpráva. Snad to konečně vybičuje Gallianiho ke koupi obránce, včera proti Valencii hořela obrana jak papír. Nejvíc bych chtěl Ramiho nebo Sakha, ale když né tak bych bral i Astoriho.....

Reagovat
smazaný uživatel

Sakho nebo Bakary Koné

Reagovat
rossoneri89

zranenie Boneru je take lepsie zlo ..... horsie by bolo ak by sa zranil Mexes, Zapata alebo De Sciglio .... Rami alebo Sakho by boli skvely .... a Astori by stacil kludne aj mne .... som zvedavy co s tym spravi Galliani ... konecne by ale mohol priviest Hondu .. nech uz ta telenovela skonci

Reagovat
Milan.B

sakha sme mali zahrnut do obchodu s thiagom

Reagovat
rossoneri89

toho sme teda mohli ... skoda ... ale mne by fakt stacil aj Astori ... Galliani sa s Cellinom nedavno kupal tak mohli nieco dohodnut

Reagovat
Milan.B

jn stary spekulanti

Reagovat
rossoneri89

ktovie co uz maju za usami

Reagovat
Milan.B

veru starí bujaci

Reagovat
smazaný uživatel

Honda přijde

Reagovat
rossoneri89

ale mohol by uz teraz

Reagovat
smazaný uživatel

tak jsem to myslel Co čtu tak vedení AC a CSKA jednaj poslední dobou tak 3x týdně, tak snad to brzo domluví

Reagovat
Milan.B

dufajme

Reagovat
brvno

sry, ale Rami ktory? (klub)

info pls (link...?), dik

Reagovat
smazaný uživatel

A Robinho se zranil na 3 týdny

Reagovat
Yanek

Dost se píše o SIlvestrem, prý je Milán blízko. Jako náhrada za Boneru? Všemi deseti.

Reagovat
CubONE

Matias Silvestre? A ja som za toho Astoriho, ked uz sa tu rozpravame.

Reagovat
Yanek

Astori má přemrštěnou cenu v poměru ke kvalitám podle mého, kromě toho pochybuju, že bude chtít Galliani přivést třetího CB, který by bojoval o základ. Silevestre by byl přímá náhrada za Boneru s tím, že by mohl ukázat i víc.

Reagovat
smazaný uživatel

Sakha, nebo Ramiho bych vůbec neřešil, to by bylo překvápko. aktuální a dostupná jsou momentálně 3 jména:

1) Astori - pro něj mám slabost, i když má mouchy. Líbí se mi to sbírání Milanistů po světě, proto bych u nás rád jednou viděl Santona a nenadchlo mě vykoupení Constanta, byť to byl pochopitelný krok. Davide je odchovanec a Cellino je kamarád, pouštět ho nechce, ale domluvit se s ním dá. Se Zapatou by nicméně vytvořili možná až příliš elegantní dvojici, tam bych měl obavy a věřil spíš Mexésovi.

2) Silvestre - nejlevnější a nejdostupnější, i když Inter bude chtít možná Noceho, kterému bych rád dal ještě šanci. Jinak patří Silvestre rovněž mezi hráče, které můžu. V Interu to bylo hodně špatný, ale tam hraje běžně kdekdo pod level. Pak je tady fakt, že Argentince moc neberem.

3) Paletta - asi nejzajímavější a s nejlepší uplynulou sezonou v zádech. Bohužel v zádech má rovněž Ghirardiho, což je vychcanej kokot, kterej by se strašně rád zařadil do té vyšší společnosti Bossů, jako ADL, nebo Cellino, a proto rád věci komplikuje velkými gesty. Paletta by byl pro změnu vhodnej k Zapatovi, ale tohle bude těžké a víc bych věřil jeho příchodu za rok zdarma. Další Argentinec.

Reagovat
smazaný uživatel

Určitě bych nejradši Astoriho, ze Silvestreho nejsem nijak odvařenej, ale zatim to vypadá, že je Milánu nejblíž.....A Ramiho jsem jen tak nadhodil jako možnost, Sakho odchází na 90% z PSG a Milán o něj měl už dříve zájem tak ten mě napadl taky no....

Reagovat
smazaný uživatel

Myslet by se mohlo i na to, kterej z nich by nam mohl pomoct s tema nasima trapnyma standartkama a v tom mi vychazi jako vitez urcite Paletta. Silvestre je z nich nejmensi a Astori pro zmenu nepritvrdi.

Jak by se Sakho zaplatil ? A rok na nas cekat nebude, jemu bohuzel od mala nevysely plakaty AC na zdi. Po nem vetsi kluby sahnou a preplati nas..., minimalne na platu. Podle me do nej vubec nepujdem, pokud se neprihodi neco, co by nam zacalo hrat do karet. Nemluve o tom, ze se Galliani zatim ani netvari na to, ze by hledal stopera do zakladu. To slusny jaro Zapaty s Mexesem "bohuzel" hraje do karet jemu.

Reagovat
MiChaEl

Sakha by mohol zaplatit napr Boateng. Ale ake horuce je to s jeho potencialnym odchodom, netusim. Rok co rok Gallianimu robi velke problemy zbavit sa nepotrebnych hracov, co si natahal, a potom sa musi spoliehat na prestupy tych lepsich... Pritom stacilo Didaca ci Odua tlacit na prestup, nie hosto, nedat Traoremu taky plat, aby bol prekazkou dalsieho prestupu prec, a pod...

Reagovat
smazaný uživatel

Boateng teď odejít nesmí..., Honda nikde, Saponara ještě nezačal pořádně trénovat, natož aby něco ukázal v zápase a s Emanuelsonem se moc nepočítá, kdo by zůstal pod hroty ? nemluvě o tom, že má Prince zatím slušnou přípravu a je to hráč na 3 různé posty v sestavě.

odchody jsou bohužel Gallianiho achillova pata, to všichni víme..., nicméně v případu Robinha dávám chybu Santosu a Prince podle všeho nikdo moc pořádně nechtěl. pustil Yepese, Ambra, Flaminiho, to jsou smlouvy, střelil Taiwa, Strassera za Constanta..., na konci července to není zlý, i když jsou samotné tržby z prodeje jako vždy tragické. na druhou stranu s tímhle mají problém velkokluby obecně, sami se rádi chlubíme tím, jaká je to v Miláně paráda po soukromé a profesionální stránce (země, město, klub, tréninkové centrum, péče) a pak se divíme, že ti hráči od nás nechtějí, kór když za to dostanou hezky zaplaceno (čímž se vracíme k té achillově patě).

soupiska má momentálně 28 hráčů (plán je 25) s tím, že za Boneru holt musí příjít náhrada, Zaccardo je poté dost možná na odchodu, pokud příjde Honda, pustil by se podle mě ten Urby, Traoré možná taky ještě někam zmizí a Nianga chce Sampdoria. ono se to vyfiltruje, ale přes 25 to nejspíš bude (jako každou sezonu).

na hodnocení změn systému bych si počkal, až začnou hrát nejdůležitější hráči, ale jak na 4-3-1-2, tak na 4-2-3-1 bych se samozřejmě rád podíval.

Reagovat
Ragazzo d'oro

S Princem naprostý souhlas, navíc mi přijde, že už ho opět baví hrát a netvari se jako primadona.

Galliani se smlouvami taky dost poučil na příkladu Flamini.

Co se tyče odchodů, nevis jak na tom je Amelia? O Emanuelsonovi jsem toho bohužel co se tyče odchodu moc nečetl.

Zatím to vypada, že naší nejvetsi posilou bude NDJ, který se zatím jevi skvěle.

Reagovat
smazaný uživatel

zatím to vypadá, že Amelia v přípravě spadnul na trojku..., pokud se Gabriel téhle šance chytí, dostane vzhledem ke svýmu věku, logicky přednost do budoucna a v tom případě Amelia buď odejde, nebo bude dělat dvojku Gabrielovi, až skončí Christian. tipoval bych první možnost, i když on je s tou lavičkou u nás spokojenej.

de Jong je famózní ! a nejen zápasy v přípravě, během celé té své rekonvalescence, kdy makal v Milanellu, zatímco ostatní měli volno, o svátcích, o víkendech, až stál na začátku přípravy kompletně zdravej a s lepší fyzičkou, než většina kádru. to už vůbec nemluvím o tom zápalu do hry, kterej navíc přenáší na ostatní..., strašnej hecíř a pomalu velkej oblíbenec.

Reagovat
MiChaEl

Nehovoril som, aby Boateng siel, ale ze boli o tom spravy - argumentovat ale tym, ze to bude zas len on, kto bude hrat podhrotaka, nie je az tak validne. Som si isty, ze v pripade jeho odchodu je tu Honda do 2 dni. A som si isty, ze Allegri by iny typ podhrotaka chcel vsetkymi desiatimi..to ze teraz nemoze mat, je druha vec. Moc by som chcel, aby Prince hraval na RCM, jeho sila a dynamika v kombinacii s De Jongom by boli paradne.

Skoda, ze kader je v takom stave, ked by sa relativne za maly peniaz dal vylepsit, najma z Francuzska, ale zvykam si, ze aj 6m za Tremoulinasa, 6m za Yangu-Mbiwu, ci 5m za Ruffiera (kolko by mohli chciet?), nehovoriac o 10m za Belhandu, je proste vela za podmienok, co v AC panuju (vsetci vieme).

Ohladom zmeny systemu som skor mal na mysli jeho vhodnost vzhladom na sucasny stav kadra, ako aj proklamovane posily. Nepochybujem, ze Honda dokaze treq zahrat, no domnievam sa, ze by skor bol osozny v zalohe: Monto, DJ, Honda s Boa a Polim ako 1.nahradou by ten stred mohol byt konecne zas raz nasou domenou. Na treq by som radsej nejakeho fantasistu (pravda, tazko najst za lacno, ze?), strasne som si prial Joveho, realne meno ani neviem povedat. Preto si zatial ten prechod na 4312 neviem dobre predstavit.

Reagovat
MiChaEl

Btw, aky mas nazor na zmenu systemu hry na 1-2 vpredu?

Reagovat
smazaný uživatel

Prave ze k Zapatovi třeba silu a Svaly a tu ma ten Sakho ale ten bude drahy ........Mexes mal viac menej naj sezonu vid rozhodujuci gol v posledním kole otazne ci to dokaze zopakovat ma vek plus stále třeba pocitat ze je schopny vyprodukovat brutalnu hrubicu a za nimi je skleněnka Bonera .........jako spoliehat sa nato ze Vargara bude trojka je dost velky risk hlavne ked konkurencia posiluje.Zatial Galliani caka a natahuje cas ono je fajn niekoho dotiahnut 31. ale liga a LM zacian skor.Honda kde nemame cca 4-5 mega nanho a cakame na leden ci to nebude neskoro plus zapracovanie do zostavy problematicke.Este je cca mesiac na prestupy ale zatial je to bieda a ziadna spokojnost nemoze byt kde chceme hrat o LM buducu sezonu.

Reagovat
smazaný uživatel

4-5 mega urcite mame, jen je nechce Galliani platit za 5 mesicu angazma, to je mega za mesic, ty penize bude potrebovat jinde. Chapu, ze nektere kluby by nad tim takhle neuvazovaly a davno by to vysolily, ale timhle smerem jit nechcem a asi ani moc nemuzem. Cimz nerikam, ze jsem ohledne Hondy v lete pesimista, tifosi a sponzori po tom hrozne touzi a klubu by se odvdecili.CSKA si za nej dnes mimochodem privedlo uz druhou potencialni nahradu (prvni se jim zranila)

Reagovat
smazaný uživatel

Drahý podle mě moc nebude, když mu za rok končí kontrakt, i když na platu by to bylo asi docela mastné, ale věřím, že utáhnout bychom to utáhli, kdybychom moc chtěli. Spíš jde o to, že Sakho by podle mě upřednostnil jiné týmy, a když se o něj zajímají Barcelona, Arsenal a další, tak asi není o čem...

Reagovat
smazaný uživatel

Co se týče Santona, tak je trochu škoda, že v zimě nevyšel Abateho přestup do Zenitu. Abate je sice taky celkem srdcař, ale věk a myslím, že i kvalita hrají pro Santona. Constant je výborný nákup za ty peníze, moc mě vloni překvapil a v přípravě ukazuje, že to nebyla náhoda.

Reagovat
smazaný uživatel

Sakha, nebo Ramiho bych vůbec neřešil, to by bylo překvápko. aktuální a dostupná jsou momentálně 3 jména:

1) Astori - pro něj mám slabost, i když má mouchy. Líbí se mi to sbírání Milanistů po světě, proto bych u nás rád jednou viděl Santona a nenadchlo mě vykoupení Constanta, byť to byl pochopitelný krok. Davide je odchovanec a Cellino je kamarád, pouštět ho nechce, ale domluvit se s ním dá. Se Zapatou by nicméně vytvořili možná až příliš elegantní dvojici, tam bych měl obavy a věřil spíš Mexésovi.

2) Silvestre - nejlevnější a nejdostupnější, i když Inter bude chtít možná Noceho, kterému bych rád dal ještě šanci. Jinak patří Silvestre rovněž mezi hráče, které můžu. V Interu to bylo hodně špatný, ale tam hraje běžně kdekdo pod level. Pak je tady fakt, že Argentince moc neberem.

3) Paletta - asi nejzajímavější a s nejlepší uplynulou sezonou v zádech. Bohužel v zádech má rovněž Ghirardiho, což je vychcanej kokot, kterej by se strašně rád zařadil do té vyšší společnosti Bossů, jako ADL, nebo Cellino, a proto rád věci komplikuje velkými gesty. Paletta by byl pro změnu vhodnej k Zapatovi, ale tohle bude těžké a víc bych věřil jeho příchodu za rok zdarma. Další Argentinec.

Reagovat
smetos

pokud Blanc neda Sakha jasne k Silvovi, tak neni o cem diskutovat. A jestli neprodlouzil smlouvu do 2014...

Reagovat
smetos

pokud Blanc neda Sakha jasne k Silvovi, tak neni o cem diskutovat. A jestli neprodlouzil smlouvu do 2014...

Reagovat
Milan.B

pazzo

Reagovat
smazaný uživatel

bojím se, že se nevrátí do formy, ale doufám, držim palce

Reagovat
olis

agent Verratiho prezradil ze sa dohodli s PSG na predlzeni zmluvy :/

Reagovat
10

to bylo jasný od začátku, strašně okatě naplánovaná akce od agenta, úkol splněn...

Reagovat
Pettirosso

na prvních 3 místech šejci, pak rádoby šejk ADL a pak zahanbený Real

Reagovat
Pinturicchio

Který ted dá 100 milionů za Garetha a rázem bude v čele.

Reagovat
madridcan

Preco zahanbeny? Minuly rok sme ani nelizali takyto rebricek. Prestupil iba Modric

Reagovat
Pettirosso

co na to říct, už bude těžké nadávat na Neapol

Reagovat
smazaný uživatel

Pro mě je prostě lepší jak Balotelli

Reagovat
smazaný uživatel

:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Reagovat
smazaný uživatel

OT:Real to nevzdává, nabídka za Balea už vyšplhala na 110 miliónů eur!

Reagovat
TheAdy

NE. bulvár

Reagovat
smazaný uživatel

hrozne me pripomina Pippa

Reagovat
olis

agent Jacksona Martineza je znova v taliansku, dnes by sa mal riesit s Neapolom ako zrealizovat prestup, hrac by k nam podla viacerych zdrojov velmi rad prestupil

coraz viac sa pise o prestupe Zuniga smer Juventus :/ dnes dokonca nema byt De Laurentiis na pripravnom zapase a vraj by mohol dnes rokovat s Juventusom, podla mna skor pojde na zrebovanie Serie A ktore bude dnes alebo za agentom Jacksona, Tuttosport prisiel s napadom ze Juventus by nam mohol ponuknut Caseresa, to by bola asi jediny hrac z Juve ktoreho by som velmi rad bral ale Tuttosport a na 99,99% blbost :/

dnesne pravdepodobna formacia proti Galatasarayu:

NAPOLI (4-2-3-1): Rafael; Mesto, Cannavaro, Britos, Armero; Inler, Behrami; Mertens, Hamsik, Insigne; Pandev. All. Benitez.

GALATASARAY (4-4-2): Muslera; Eboue, Gokhan Zan, Dany Nounkeu, Riera; Altintop, Baytar, Felipe Melo, Selcuk Inan; Sneijder, Drogba. All. Terim.

dufam ze si zahraju aj Higuain, Albiol a Callejon

Reagovat
Votas

Snad ten Zuniga do Juve vyjde.

Reagovat
Pinturicchio

Já si to teda neumím moc představit, ale on by asi opravdu přišel nalevo, ... pokud jsi to myslel ve vztahu k Islovi a jeho přestupu do Interu.

Reagovat
Votas

na levo dotáhnete Kolarova a Zuniga by byl univerzál na obě strany...podle mě právě on toho Islu blokuje, jinak moc nechápu, proč by byly ty jednání o něm tak daleko...kdybyste měli zájem jenom o dva hráče nalevo, tak se o Islovi ani nebavíte.

Reagovat
Pinturicchio

Kolarov nejspíš padnul, Pelle si ho chce nechat a vypadá to, že mu budem před Clichym dávat přednost.

Reagovat
olis

aspon o dovod viac nemat vas rad

Reagovat
olis

teda ty fandis Inter tusim

Reagovat
Votas

jj

Reagovat
Votas

tak vám by se taky hodil někdo víc zvyklej na 4 vzadu...a v Realu ještě nějací hráči zbyli...

Reagovat
Pinturicchio

Martín určitě ne, on je jediný koho tam máme za Barzu.

Reagovat
mastakillah

Pokud Zuniga uvolní cestu příchodu Fabia, tak ať klidně jde

Reagovat
Pettirosso

Reagovat
Pinturicchio

Gigi v rozhovoru říkal, že Carlos a Nando parádně zapadli do týmu, ... a italsky mluví nejen Nando, ale už i Apač.

Reagovat
smazaný uživatel

Krása střídá nádheru

Reagovat
Pinturicchio

Příjemně překvapuje, snad bude všechno ok i nadále.

Reagovat
Pipo123

No do prdele,už údajne nemáme záujem o Matriho a spol, do útoku príde jeden z dvojice Petrič, Marica

Reagovat
smazaný uživatel

Typické Lazio

Reagovat
Pipo123

Petrič by bol super, ale Marica

Reagovat
stuff

petric

Reagovat
Maritazzi

Jsme domluveni s Gervinhem, zbývá finální dohoda s Arsenalem. Teď je snaha někam udat Borriella (toho chce nově na hostování i Viola) a možná i Pjaniče. Dani by měl zůstat.

Reagovat
smazaný uživatel

Poslední věta jednoznačně nejlepší

Reagovat
Maritazzi

On s ním Garcia jedná úplně jinak. Hned řekl, že na pozici středního záložníka má nejlepší předpoklady a bude jít hrát. Strootman je druhá jistota (proti Arisu výbornej) a zbývá jedno místo - klidně bych ho dal jednomu z dvojice Bradley/Florenzi. Ta sestava nakonec snad nebude vypadat zle.

Reagovat
smazaný uživatel

Jedná s ním tak, jak má. Dává mu důvěru a Dani mu ji splatí. Tuhle důvěru od Zemana neměl. S Enriquem byli zase "kamarádi". Takže to taky nebylo ono. Garcia si to tam srovná. Jsem zvědavý, co provedete s útokem, ten je zatím hodně velkou neznámou. Florenzi jezdí hodně do ofenzivy, hodně se rve dopředu. Spíš bych tam dal Bradleyho. Navíc Dani uprostřed dvou mladíků, nevím no. Strootmanovi nevěřím a Florenzi jak jsem psal, hodně se tlačí dopředu. Bradley bude dobrá pojistka.

Reagovat
Maritazzi

Já souhlasím, že s těmito hráči se musí jednat jinak. Pořád nevím, jak to brát s tím Enrqiuem, říkal o něm, že je nejlepší trenér a splácel mu to skvělými výkony. Útok ve složení jako v minulé sezoně, pojištěný Gervinhem. Bradley zatím hraje výborně, pro mě je velké překvapení jak se s působením u nás vyrovnává. Strootmana už bych jako mladíka úplně nebral, má odehráno dost a působil hned od prvního zápasu jako vůdce. Florenzi/Bradley podle soupeře, ta záloha by měla sílu.

Reagovat
smazaný uživatel

Víš jak, máš za trenéra kámoše, a pak ti tam přijde dědek, co má svoji vizi a přes tu vlak nejede, i kdyby si zápasy prohrával 6:4 apod. Dani je paličák a zkrátka se na to vykašlal. Profesionální to není, ale nedivím se mu, o Zemanovi nemám dobré mínění. Čekal jsem v útoku větší rošádu než "kosmetickou" úpravu. Ale Gervinho by mohl být dobrá volba, bude zajímavý jak to tam Garcia poskládá, co hráč, to skutečný originál a jiný způsob hry. Jop, Bradley se drží slušně, celkem sympatické výkony. Strootmanovi je 23, je to pro mě pořád mladej kluk, stejně jako Florenzi, byť je o dva roky mladší. Do těch 24/25 let to jsou pro mě pořád mladí kluci. Ale tak to je jedno. Já jsem na pana Strootmana zvědavý v plném dění Serie A. Nejvíc ukáže druhá půlka sezóny, jak na tom bude.

Reagovat
Pipo123

Ako hral ten Strootman ? podobá sa hrou na Pizzara ?

Reagovat
Maritazzi

Ani ne, fyzicky dost silný, stíhal jak bránit, tak dost podporoval útok (hrál střed tříčlenné zálohy). Dobře to rozdával, fajn dlouhé balony, dostal se do zakončení, dost toho dirigoval, v soubojích silný.. mě z hráčů, co hráli první půlku zaujal nejvíc. Těším se na něj dost. Mělo by mu to sedět - narozdíl od Pjaniče.

Reagovat
Alberto Aquilani

on je vlastne presný prototyp Pjaniča, takže verím, že mu to sedeť bude ..... navyše ak fakt bude hrať toho registu, tak bude mať za sebou nejaký systém hry, čiže z toho nebude musieť byť posraný jak Tax pod Zemanom

Reagovat
Alberto Aquilani

*presný opak Pjaniča

Reagovat
Maritazzi

Podle všeho bude hrát zleva a Dani střed. Taky na mě působí jako opak Pjaniče a sice nechci soudit po jednom zápase, ale i lidsky vypadá líp. Otázkou pak zůstává, kdo na tu pravou stranu.

Reagovat
Maritazzi

Jo a do útoku pořád chceme Gilardina.

Reagovat
smazaný uživatel

Mohl by mi někdo napsat příští program (aspoň zběžně) italské špičky?

Reagovat
Maritazzi

My teď hrajeme 31. s výběrem MLS, pak někdy 4. s Torontem a 10. s Chelsea.

Reagovat
10

ital psal "italské špičkyů

Reagovat
Maritazzi

Čekal jsem, kdo mě bude pražit timhle.

Reagovat
olis

my dnes hrame proti Galatasaryu, 3.8 proti Arsenalu, 4.8 proti Portu a 9.8 proti Benfice

Reagovat
madridcan

Priprav sa, ze v Lige Majstrov budeme hrat proti sebe

Reagovat
olis

finale

Reagovat
Pinturicchio

... bude Juventus - Real

Reagovat
olis

NO!

Reagovat
madridcan

V skupine. Uplne s tym ratam.

Reagovat
olis

no preco nie, chcel by som tam aspon jednu zo sraciek: City, PSG

Reagovat
madridcan

Bude to mozne? Nebudete s nimi v jednom kosi?

Reagovat
olis

neviem v akom su, my budeme asi az v 4 a oni budu asi vyssie

Reagovat
madridcan

Aha, tak to urcite potom. Real, City, PSG a Neapol...tak na tom by som si zmlsol. A bola by istota TV prenosov

Reagovat
olis

ak by som si mal vybrat superov podla prestize tak: hocikto okrem Porta a Benfiky z prveho kosa, z druheho BVB, z tretieho City ak tam budu

ak podla toho koho by som bol najradsej aby sme nakopali tak Chelsea, PSG, City

a ak podla toho aby sme to mali co najlahsie(aj ked lahke zapasy v LM velmi niesu): Benfica alebo Porto, Marseille, Olympiacos

Reagovat
smazaný uživatel

BVB nemůže být ve druhém koši...

Reagovat
olis

moze aj nemus, je vela timov ktore sa este nevie kde budu

Reagovat
Jajinek

z týmů koeficientem před BVB LM nemají jistou pouze AC, Lyon, Schalke a Zenit. Dortmund je pak na 5. místě ve třetím koši. I kdyby se ani jeden z těchto týmů do LM nedostal, stále zůstane BVB ve třetím koši...

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě Arsenal.

Reagovat
Jajinek

ano...ale i Charkov a PSV mají větší koecifient. Ti dva by museli vypadnout v 3. předkole a všech 5 favoritů ve čtvrtém. Na jejich úkor by do LM musel postoupit Grasshopers, Nordjealand, Fereira, San Sebastian a Fenerbahce...

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře může. Když vypadne Arsenal, AC, Schalke, Lyon, Zenit, Metalist a PSV.

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Co je pravdy na Kuckovi do Wolfsburgu? Někdo nějaké konkrétnější info?

Reagovat
madridcan

Je to pravda. A Sparta z toho ma mat 30 milionov.

Reagovat
madridcan

Dneska sa mi snivalo o drafte do fanty Chlastat v takom teple by sa nemalo, kedze som vydraftoval do zalohy Iniestu

Reagovat
Pinturicchio

To je na facku z každé strany.

Reagovat
madridcan

Mne sa akoby zobrazilo az vysledok draftu a v utoku nikto poriadny, respektive mena co asi nehraju ani v piatej korejskej lige Tak pozrem do zalohy a tam Iniesta

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

Už bych chtěl známky hráčů Chci začít s přípravou taktiky

Reagovat
madridcan

Hlavne treba pripravit, ze ako budeme v skupine. Tu najnizsiu svoju by som mal uz hotovu, kedze v Pintovej skupine niektori skoncili, tak tam nemusi nikto vypadnut. A chce sa pripojit aj Milanista Vosic a Interista Shafto(tuto kamarat z Kosic, casto neprispieva, ale ma paradny prehlad o SA, takze by bol jeden z najschopnejsich superov) no a plus minulorocny Cukrousek, Dejwa a Nikfles. Svoju skupinu mam, len je otazka, ze ako s ostatnymi. v Serii A nato ludia absolutne srali jak pozeram, v Serii B jaks taks a v Pintovej skupine niektori tiez. Aby nakoniec nebola len moja skupina a este jedna.

Reagovat
Pinturicchio

U nás hraje zatím Bianco, Pipo, Olis a já, ... máme dvě volná místa, ale čekám, jak se to teda rozhodí.

Reagovat
Maritazzi

Se mnou teda počítáte?

Reagovat
Pinturicchio

Pokud zůstaneme tihle čtyři (což je dle mě docela pravděpodobné), počítám s tebou jako s první volbou.

Reagovat
Maritazzi

Bomba.

Reagovat
madridcan

Tak hlavne mna tesi, ze v svojej skupine mam istotu, ze sa na to ludia nevy*ebu. Cukrousek, Dejwa a ja sme davali zostavu pravidelne a ked aj nie, tak mi Dejwa alebo Cukrousek napisali, ze mam brat ich poslednu. No a Shafto, Nikfles a Vosic maju velky zaujem hrat a mi pisali nech na nich urcite nezabudnem. Takze som rad, ze sa nebude opakovat Cubone a Creeping z minuleho roka, ale bude to vyrovnana partia az do konca.

Reagovat
Pinturicchio

Doufám, že to u nás bude lepší, ... Bianco slíbil, že se polepší , Olis to je zapálený Fantahráč, ten na to určitě srát nebude, ... snad nezklame ani Pipo.

Reagovat
smazaný uživatel

Od přelomu ledna a února jsem to dost zazdil no. Ale neboj se, máš mé slovo, že to zmáknu. Do nového telefonu jsem si pořídil i fantagazzetta aplikaci a jsem kompletně připraven, už jen nadraftovat vítěznou mašinu

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

Přiber Maritazziho a je nás 5 Ještě by to chtělo nějakého Interistu.

Reagovat
Pinturicchio

Já ty lidi nechci vybírat sám, protože nepatřím k těm, který to forum rozjeli a třeba to Tomáš vymyslí jinak, ... každopádně s Maritazzim počítám.

Reagovat
smazaný uživatel

Jasan. Hlavně aby bylo v každé skupině různorodé zastoupení oblíbených týmů.

Reagovat
madridcan

On nam v tom dava celkom volnu ruku. Ja ked som spominal po sezone predstavu svojej skupiny, tak mi dal palec hore, takze neverim, ze bude proti. Hlavne urcite bude za s hracmi, ktori hraju pravidelne.

Reagovat
madridcan

a hlavne ked nebudeme spolu v skupine, lebo by sme sa dokusali s Higuainom, ze kto ho ma mat a nakoniec by som musel aj tak ustupit

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

Takové béčkové hráče si vybírat Ale o to lépe pro mě

Reagovat
madridcan

Mario, Tevez, Higuain, Gomez, di Natale pojdu urcite hned

Reagovat
Pinturicchio

! ! ! CARLITO ! ! !

Reagovat
smazaný uživatel

Těch skvělých útočníků tam je ještě kupa dalších.

Reagovat
madridcan

To samozrejme. Faraon, Totti a tak dalej...Ja ani neviem koho by som chcel. Higuain ako srdcova zalezitost, Tevez bude urcite bojovat o krala strelcov, kedze je to presne to, co Juventusu chybalo a Mario je istotka, plus tie penalty. Bude to tazke a viem, ze aj tak najprv nebudem spokojny s niekym, kto mi unikol

Reagovat
smazaný uživatel

Proto mám jen omezený počet hráčů, které beru jak první. Na každém postu max. 2 hráče. Zbytek se uvidí podle situace.

Reagovat
smazaný uživatel

Bez poznámek, ano?

Reagovat
Pinturicchio

On Maritazziho navrhnul sám, takže tam určitě problém nebude a osobně si myslím, že by bylo lepší nabrat lidi, jako je třeba právě Maritazzi, který chodí na EF pravidelně, je v pohodě a určitě se na to nevykašle než aby se to nějak složitě losovalo znovu.

Reagovat
smazaný uživatel

No, z A nezustal a nevyjadřil se nikdo, takže tam postoupime my všichni z bečka, co chceme hrat, čili já, pipo, jajinek, sansiro. A k nam dva nejlepší z C, to znamena GEGE a slejdy ( ale nevime esi bude hrát, vy jste řikali, že snad ne, takže by mohl postoupit Pintu. No a zbytek C se smíchá s D a novymi. Minule, když sme to řešili, tk nas bylo přesně 12 na dvě skupiny.

Reagovat
Pinturicchio

V áčku bys byl ty, Jajinek, Pipo, Sansiro, GEGE a já, ... ale v B-čku by tím pádem zůstal jen Olis a Bianco, Madridcan má pak v C-čku plno.

Reagovat
Dejwa

já se klidně posunu

Reagovat
Pinturicchio

Už to padlo na Bianca, já zůstávám a dole děláme nábor.

Reagovat
Ragazzo d'oro

Nestačil by jeden Milanista?

Reagovat
Pinturicchio

Pomalu už připravuju seznam hráčů, o které rozhodně nechci při draftu přijít.

Reagovat
smazaný uživatel

To já mám v hlavě tak 10 jmen, po kterých chci jít a 5, které mít musím Ale lepší, když si to můžu stavět s rozpočtem a cenami

Reagovat
madridcan

Potom ked to bude, tak to urcite sem hodte, kedze som nikdy nevedel, kde mam tie veci hladat.

Reagovat
smazaný uživatel

Jop, až to bude, tak dám sem link. Počítám, že během týdne by to tam mělo být. Seznam hráčů je, ale ještě nejsou nacenění.

Reagovat
Pinturicchio

Jinak dnes se losuje od 17:00 nová sezona Calcia, ... tady jsou pravidla, podle kterých se pojede ...

http://www.football-italia.net/36889/serie-awaits-2013-14-fixtures

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cresposuper

Neviete prosím vás, ktorá televízia bude túto sezónu vysielať zápasy Serie A?

Reagovat
smazaný uživatel

Digi Sport.

Reagovat
cresposuper

Dík

Reagovat
madridcan

Digi

Reagovat
madridcan

Arsenal striker Gervinho is set to join Roma after the Italian giants submitted an improved bid of £7million for the Ivory Coast international reports the Daily Star.

Reagovat
j_mrazik

Reagovat
Maritazzi

Reagovat
10

jsem na tu Romu hodně zvědav, podobně jako na Neapol...ty očekávaný herní rozestavení a hráči, kteří do nich přicházejí, v Itálii nikdy moc díru do světa neudělali...

Reagovat
Maritazzi

De Sanctis - Maicon/Toro, Benatia/Jedvaj, Castan/Burdisso, Balza/Dodo bude v klidu. Potom buď Strootman, Dani - Gervinho, Totti, Lamela - Osvaldo nebo Strootman, Dani, Bradley/Florenzi - Totti, Osvaldo, Lamela. To mi přijde jako kvalitní dost.

Reagovat
Pettirosso

na papire to vypada dobre, jeste aby to fungovalo pod Rudim

Reagovat
Maritazzi

Ten na mě zatím působí ze všeho nejlíp. Ten přátelák s Arisem mě fakt hodně navnadil. Už ať je to rozlosovaný a můžu se těšit na září.

Reagovat
smazaný uživatel

Nezapomeň, že hrajete Sérii A. Především první varianta je šílená.

Reagovat
Maritazzi

Mně ta první varianta s přihlédnutím na ty štíty přijde relativně schůdná, i vzhledem k těm křídlům, kteří by tam mohli mít problémy. Osobně by se mi nejvíc líbila asi první varianta s Florenzim na podhrotu a Tottim v útoku. Ta druhá je relativně ověřená s fungováním do útoku a je vidět, že Rudi tomu umí dát tvar hlavně i pro obranu. Druhá je určitě reálnější.

Reagovat
10

No, chudák Dani, ta první varianta by byla imho podobná AS za Zemana a Enriqueho, to druhý nevidím o moc líp, zvlášť v tomhle složení...ono je fajn, když tady Lamelu pochválíte za to, že se 3x za zápas vrátil na svojí půlku, ale aby to dokázal dlouhodobě, navíc s Maiconem v zádech? A na druhý straně France?

Navíc pochybuju, že by to Strootman dokázal držet jako třeba Montolivo v AC, Lodi v Catanii, nebo Pirlo v Juve, což jsou imho jediný tři týmy, který by tohle rozestavení dokázali úspěšně hrát a to ještě za několika podmínek. Ale je to jen můj názor, uvidíme jak to u vás bude vypadat v praxi.

Reagovat
Alberto Aquilani

a ked volakedy pod Spallettim hrával Dani s Pizarrom či nebodaj Aquilanim, včom to bolo ako iné ? Jasne, Taddei bol defenzívnejší jak Lamela, ale tiež tam hrával Giuly, a trequartistu by mohol hrať podla mna Florenzi .....

Reagovat
Pipo123

ježiš len to nie, ten jeho účes

Reagovat
Alberto Aquilani

a ešte je aj čierny ....

Reagovat
Pipo123

inak ak si to načrtol, tak belocha si vôbec neviem predstaviť, taký účes

Reagovat
madridcan
Reagovat
10

Reagovat
Maritazzi

Reagovat
Pipo123

Reagovat
M11

Reagovat
Pettirosso

Reagovat
cervo

Reagovat
Pinturicchio

FANTA : RAGAZZO d'ORO, SQUEEZY, VOTAS

Měli byste, kluci, zájem si zahrát s náma tenhle rok Fantu?

Reagovat
Ragazzo d'oro

Určitě

Reagovat
Pinturicchio

Ok, závazně s tebou teda počítám.

Reagovat
Ragazzo d'oro

Ok, dík.

Reagovat
Pinturicchio

http://fanta2008calcio.freeforums.org/

Tady jsou stránky, můžeš si to projít, jestli chceš a myslím, že už se klidně můžeš i zaregistrovat, kdyžtak se stejným nickem, poprosím.

Reagovat
Ragazzo d'oro

Dík. Uz jsem se zaregistroval. Předpokládám, že takové marginální věci jako termín draftu se jeste bude řešit

Reagovat
Pinturicchio

Jo, jo, termín draftu ještě nemáme, u hráčů ještě nejsou nahozené ceny, ... bývá to cca týden před začátkem ligy.

Reagovat
Maritazzi

Reagovat
Votas

zatím vás budu jenom po očku sledovat a pak bych to kdyžtak za rok zkusil(až Inter začne zase něco hrát ...)

Reagovat
Pinturicchio

OK

Reagovat
smazaný uživatel

škoda

Reagovat
SqueeZy

promiň že píšu až teď, moc jsem to tu teď neprojížděl. Já určitě zájem nemám, ale díky za nabídku

Reagovat
Pinturicchio

V pohodě, OK

Reagovat
smazaný uživatel

Pazzo uz sa tesim na navrat sympatak velky

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele