Vrba: Výsledek i výkon mě potěšil, je to pro nás důležité vítězství

21.02.2021, 13:39
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (8)

Přidat komentář
dondinho

tak snad to není jen tím že nové vrbové koště dobře mete a už si to konečně "sedne"

Reagovat
dest1l

Je docela fascinující vidět, jak pod tím Vrbou to mužstvo hraje úplně jiný fotbal. Po třech zápasech! Navíc ta bojovnost, běhavost a nevypouštění soubojů. To je vyloženě něco roky nevídaného. Tak snad to vydrží dál a bude se to ještě prohlubovat. Já jsem z Vrby taky nebyl kdovíjak nadšený, ale Sparta asi pořádnýho zm*da potřebovala a když si k tomu připočteme ty možnosti, co Vrba u nás bude mít, no nezakřikněme to. Za mě teda Vrbova Sparta zatím baví a mile překvapuje.

Reagovat
bourbon

bojovnost, běhavost a nevypouštění soubojů by měla být samozřejmostí, i když se mužstvu nedaří, nemyslíš ?

Reagovat
C-M@ster

ne

Reagovat
dest1l

Jako měla, ale není.

Reagovat
kecipep

No měla by být samozřejmosti, aspoň v očích nás - fanoušku Situace je taková, že i pouhé tyto faktory stačí na umístění v horní polovině naší ligy

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Coz bohuzel podtrhuje to smutne zjisteni, ze tohle nebylo u hracu videt vzdy...a je uplne jedno, kdo sedel na lavce a jeslti jim sedel nebo ne

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele