Votíková odchází z PSG. Bylo mi ctí nosit tento dres, rozloučila se

08.06.2023, 13:55
Aktuality

Brankářka Barbora Votíková po vypršení dvouleté smlouvy skončila v Paris St. Germain. Její angažmá výrazně ovlivnilo vážné zranění kolena a následná operace. Šestadvacetiletá reprezentantka i francouzský klub o konci spolupráce informovaly na sociálních sítích.

Votíková přestoupila do Paříže v srpnu 2021 z pražské Slavie. Ve francouzském týmu se stala jedničkou, ale loni v květnu si v semifinálové odvetě Ligy mistryň s Lyonem přetrhla zkřížený vaz v kolenu. Po návratu už plzeňská rodačka větší příležitost nedostala, v minulé sezoně nastoupila pouze na druhý poločas závěrečného ligového utkání proti Soyaux. Votíková loni s PSG získala Francouzský pohár, i když do finále už kvůli zranění nezasáhla.

"Kapitola uzavřena, mé dny v PSG skončily. Jsem šťastná, že jsem dostala šanci být součástí tak velkého klubu a být na hřišti s tak skvělými hráčkami. Chci poděkovat všem fanouškům za nezapomenutelné večery v Parku princů. Bylo mi ctí nosit tento dres," napsala Votíková na instagramu.

Autor: ČTK

Komentáře (28)

Přidat komentář
10adam

Monty, co nám k tomu řekneš?

Reagovat
Mass

Reagovat
monty25

Že už to vím od neděle. Jinak se Báře bohužel stalo osudným to loňské semifinále Ligy mistryň proti Lyonu, kde jí první zápas vůbec nevyšel a potom se v odvetě zranila. Navíc jí skončila smlouva, takže se to dalo trochu čekat, i když u Báry zájem o prodloužení byl. Každopádně pro ni bude určitě lepší, když půjde do nějakého týmu, kde bude pravidelně chytat. Ideální by bylo, kdyby ten tým hrál Ligu mistryň. Nevím, jestli je teď reálný její návrat do Slavie, ale pokud by odešla Olí Lukášová (která v LM podávala super výkony a nejspíš o ni bude zájem), tak by to byla vítaná náhrada.

Reagovat
Mimalu

a nebyl by to moc velký krok zpět? Nebylo pro ní lepší zůstat v lepší lize i třeba v týmu mimo LM než se vracet do ČR kvůli několika potencionálním zápasům v LM?

Reagovat
monty25

To právě nevím, co má v plánu. Nějaké nabídky ze zahraničí snad mít bude, ale těžko říct. Než odešla do PSG, tak do zahraničí vůbec jít nechtěla (dřív odmítla Lyon). Hlavně ať jde někam, kde bude pravidelně chytat. Zase bych ji ale rád viděl v týmu, co o tu LM aspoň bude hrát.

Reagovat
Mimalu

Šlo mi hlavně o tu kvalitu české ligy. Jestli těch pár zápasů v LM (pokud se tam vůbec Slavie dostane) může vykompenzovat celou sezónu v týmu z lepší ligy, který na vrcholu zrovna nehraje. Pokud měla zájem o prodloužení ve Francii, tak by snad nemusela mít nutkání se vracet zpátky za každou cenu

Reagovat
monty25

Za mě by to mělo smysl jedině tehdy, kdyby ze Slavie odešla Olivie Lukášová. Bára má samozřejmě na víc než českou ligu, ale zase je třeba si uvědomit, že je po zranění a za poslední sezonu neodchytala skoro nic. Ale třeba se jí povede získat nějaké zajímavé zahraniční angažmá a zároveň tam bude jedničkou. Sám nemám žádný tip, kam by mohla jít, ale na nějaký střed francouzské ligy bych to úplně neviděl.

Reagovat
Mimalu

Reagovat
Coutinho10

kdyby tam měly být obě, tak to je škoda...za mě určo se vracet nebude i tak, ale samozřejmě to záleží o nabídkách a i si myslím, že finančně nebude chtít jít dolů

viděl bych to asi na nějaký Španělsko/Itálii/Anglii, ale asi to nebudou úplně týmy, které tu LM budou hrát

Reagovat
db18

Copa kvalitu, ale hlavně se v české lize fotbalistka hraním neuživí...

Reagovat
monty25

Tak Báru živí taky youtube. Kvůli tomu právě dřív nechtěla odcházet do zahraničí.

Reagovat
db18

Fiorentina.

Reagovat
monty25

To je tvůj tip, nebo to někde píšou?

Reagovat
db18

Reagovat
db18

Reagovat
lampas

Kolik v takovým PSG mohla brát?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne víc než 350 tisíc € měsíčně.

Reagovat
1joni

Myslím že se psalo cca 6 mio Kč.

Reagovat
1joni

Jestli to teda nebylo 6 za ty dva roky.

Utkvělou mi jen těch 6 míčů

Reagovat
Lexi Belle

Tak doufám, že bude nějaké video.

Reagovat
Mass

Asi ne tak kvalitní jako něco s Lexi Belle

Reagovat
ratusek

Reagovat
Lexi Belle

Třeba překvapí

Reagovat
papanegra

Snad se z toho vylíže...

Reagovat
ratusek

Reagovat
lampas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Skleepy

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele