Völler: Bayernu se nemůžeme rovnat

25.12.2014, 10:08
Aktuality
Mnichovský Bayern také letos naprosto jasně kraluje německé nejvyšší soutěži a vše nasvědčuje tomu, že si i do třetice dojde pro mistrovský primát. Podle sportovního ředitele Leverkusenu Rudiho Völlera je rozdíl mezi mnichovským celkem a zbytkem Bundesligy znatelný...

Bayern má po sedmnácti odehraných zápasech na svém kontě pětačtyřicet bodů a na druhý Wolfsburg si drží výrazný jedenáctibodový odstup. Třetí Leverkusen už poté zaostává o dalších šest bodíků a jen marně tak může usilovat o nahánění svěřenců Pepa Guardioly.

Sportovní ředitel farmaceutického mužstva Rudi Völler následně předpokládá, že je finanční i sportovní rozdíl Bayernu oproti zbytku Bundesligy jen těžko dostižný. "Ekonomicky na tom byl Bayern vždycky lépe, teď už to však není rozdíl 20 nebo 30 procent," řekl Völler.

Ekonomickou sílu mnichovského velkoklubu ukazuje i fakt, že Bayern o celých 16 let dříve splatil Allianz Arenu. Za minulou sezónu pak mělo FCB vůbec poprvé obrat přesahující půl miliardy eur. "Bayern jen za své zaměstnance platí dvakrát tolik, než je tomu u nás. Po ekonomické stránce nemůžeme bavorský celek dotáhnout," uvědomuje si zkušený funkcionář.

Autor: Jiří Vojík / transfermarkt.de

Komentáře (87)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Ve třetím odstavci má být Bayernu místo Bayeru.

Reagovat
jv

Příště dolu do chyb.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak můžete být rádi, že na tu chybu někdo upozorní a ne hned rozkazovat, že se má psát dolů do chyb.

Reagovat
jv

Jasně, ale od toho to tam dole je, takže se to tam psát má.

Reagovat
smazaný uživatel

Já o tom doteď ani nevěděl

Reagovat
smazaný uživatel

Jen at to kazdej vidí

Reagovat
Jardman

Reagovat
Bayernista18

Abych řek pravdu, BL titul ani slavit nebudu, už se s nim automaticky počítá a člověk z toho ani nemá radost (jak kdo).

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
popltak

Reagovat
smazaný uživatel

možes take niečo vypustit? a co ako ten titul je zadarmo? tak isto tý hrači každy zapas musia dokazat ze su lepší jak súper a ked ta neteší teraz obdobie uspechov tak potom neviem co budes robit ked príde obdobie bez uspechov a je jasne ze raz to príde pretože nikto nevyhrava večne...tak si uživaj kým je čo lebo potom asi budes hladat iny klub ktorý bude vyhravat a budes mu moct fandit

Reagovat
smazaný uživatel

lol ty ses zas dulezitej.. dyt prave pise ze mu vadi ze moc vyhravaj!!!

Reagovat
smazaný uživatel

komentar uplne odveci

Reagovat
smazaný uživatel

to je komentar pro vsechny gloryhunteryhuntery, kteri tady celej rok slidi a ukrutne stiraj vsechny fanousky chelsea a pod.

Reagovat
Bayernista18

Jen mi to prostě vadí a jestli se něco u ostatních týmů nezmění, tak to tak bude dalších X let, můžu rovnou slavit titul před sezónou nebo pro jistotu tak po 5 až 10 kolech.

Reagovat
popltak

Ty ho asi neznáš.. on fandí všem týmům v BL.. jen ted má jako "hlavní" tým, který je v Německu nejlepší. Až bude nejlepší Freiburg, bude fandit hlavně jim.

Reagovat
Bayernista18

Přeju jim jen v pohárech a ty tvoje trapný kecy mě nezajímaj, i když ani bych se nedivil, kdybys otvíral články o Bayernu jen kvůli tomu, abys zjistil, jestli jsem tu něco napsal a abys na to moh hned zareagovat, buď jseš teplej, nebo psychicky nemocnej, jinak to vysvětlit nedokážu.

Reagovat
popltak

V kolika z posledních cca 10 článcích jsem na tebe reagoval?

Reagovat
Bayernista18

Reaguješ na mě jen v takovejch, ve kterejch můžeš napsat něco proti mně.

Reagovat
popltak

Teď jsem si to prošel... ani v jednom

Reagovat
popltak

Prostě to co jis vyplodil by pravý fanoušek klubu nikdy nenapsal!!!!!

Reagovat
Bayernista18

Ani nevíš, kolik znám lidí, co fandí Bayernu už víc jak 10 let a chtěj ligu vyrovnanější.

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo, je logické chtit, aby tvůj vlastní klub hrál hůř.

Reagovat
Bayernista18

Někdo je s tim spokojenej a někdo zase ne, problém je, že ostatní ztrácí neustále mezi sebou a my ne, navíc se nám to nakonec nemusí vyplatit jako vloni.

Reagovat
smazaný uživatel

Loni to byla Guardiolova chyba a ne otázka vyrovnanosti

Reagovat
AndR

Napsal špatnou formou to, že by měl z titulu, který by se získal v posledním kole na základě nutné výhry jeho týmu a nutné prohry druhého týmu, větší radost. Když je to takhle dominantní a bezproblémové, tak odpadají emoce a stres, které to posílají na úplně jinou vrstvu - vrstvu, která dělá fotbal fotbalem. Hodně zápasů není o tom, jestli se vyhraje, ale o kolik.

Jestli je zapotřebí větší konkurence ... možná ... podle mě ale stačí faktor Guardiola, který je taková kapacita, že nemá problém držet ten tým hladový po úspěších a neustále vymýšlí, jak ho zlepšit. Já osobně jsem na tu dominanci pyšný a věřím, že není na škodu, ale naopak.

Reagovat
Bayernista18

Tak jsem to myslel, většina fanoušků bude několik kol před koncem slavit zisk titulu, ale teoreticky by mohli slavit už teď, na jednu stranu je člověk docela rád, že jsme tam kde jsme a přitom umíme hospodařit, každej rok končíme v plusu a nemáme žádný dluhy jako ostatní velkokluby, ale BL sleduju, jak píšeš ty, bez emocí a stresu, proto se vždycky tak těšim na zápas s Dortmundem a na LM, tam je to mnohem vyrovnanější a obzvlášť ve vyřazovacích fázích.

Reagovat
bayern987

Reagovat
smazaný uživatel

nj ale je to tak no... myslím, že budoucí 2 sezony nebudou o nic jiný...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Spasitel

Ono ked má jeden tím rozpočet ako polovica tímov Bundesligy dohromady a im ešte vykupuje najlepších hráčov tak sa nie je čomu čudovať.

Reagovat
smazaný uživatel

vykupuje? ved tí hrači tam sami chcu ist a ze maju zaujem a naj. hračov z ligy je snad jasne

Reagovat
bayern987

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
EAG le grand amour

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jardman

Nevidím na tom nic špatnáho, asi to v Bayernu umijou a dělají to velice správně, když se jim tak daří!

Reagovat
smazaný uživatel

presne, at je na ne hate jakej chce, tak po strance hospodareni musi i ten nejvetsi odpurce uznat, ze jsou proste nejlepsi na svete, takze za tohle jednoznacne

Reagovat
stas87

Völler by sa mal v prvom rade starat o to aby Bayer vydrzal byt Bayernu dostojnym superom viac ako 10 kol,len zopakoval fakta ktore su uz dlhsiu dobu zname

ono je to ale tazke nahanat Bayern z troch dovodov:

1,ak uz sa teda najde nejaky super ktory vydrzi s Bayernom treba celu jesen alebo jar tak v podstate hra nonstop v idealnom zlozeni-to znamena nejakych 12-13 hracov a ked treba traja vypadnu tak to ten tim natolko poznamena ze zacne stracat,ked je taka situacia v Bayerne tak ten rozdiel je minimalny

2,ked uz tim nahana Bayern v lige a este k tomu hra europu tak jednu sutaz musi obetovat,europa zoberie dost sil a hraci uz koniec sezony ezvladaju a su utaveny,zasa toto Bayern riesit nemusi lebo ma kvalitu na lavicke

3,cena hracov stupa,okamzite sa zacnu uz po cas sezony objavovat skauti na stadione,media si zacnu vymyslat zaujem o hracov a hraci to vnimaju,potom uz sa 100% nekoncentruju na futbal a ovplyvni ich to na ihrisku,stava sa ze aj Bayern vyjadri zaujem a je hotovo,to v Mnichove toto vobec neriesi

Reagovat
Billy McClane

Prve dva body stacilo opisat slovami, ze maju proste siroko daleko najkvalitnejsiu lavicku. Treti bod je blbost.

Ligove posobenie Bayernu by som prirovnal k situacii, ked by hral Real ligu bez Barcelony, ci opacne. Pri jeho ekonomickej sile je kazda strata bodu ostudou a neziskanie titulu doslova katastrofou. Vykupovanie najlepsich hracov bundesligy je ich dlhodobym zamerom a evidentne im to tak vyhovuje. Bayern sa moze prakticky celu sezonu sustredit na play off Ligy majstrov. Kedze dovtedy nemusia absolvovat takmer ziadne klucove suboje, ci uz v lige v boji o titul alebo v pohari, tak potom sa im asi tazko pripravuje na superov ako su Real alebo Chelsea v Lige majstrov. Preto mi ich politika oslabovania bundesligovych klubov pride ako dvojsecna zbran.

Reagovat
bayern987

Řekni mi co má klub dělat, když potřebuje hráče, za rozumnou cenu, s velkou kvalitou, který ještě do toho klubu chce. Má ho nekoupit? Každý kluk co se v Německu narodí chce hrát za Bayern (většina). A jenom proto že se to fanouškům pár velkoklubů nelíbí, protože tím Bayern nabírá na síle, musí něco měnit? Ne.

Reagovat
Bayernista18

Když se nakupujou cizinci, třeba Španělé, tak lidi nadávaj, že je z nás druhá Barcelona a když kupujeme mladý Němce, který k nám chtěj jít, tak zas vykupujeme konkurenci, všem se nikdy nezavděčíš.

Reagovat
bayern987

Reagovat
Billy McClane

Ja nevravim, ze sa mi to nepaci, praveze tomu velmi dobre rozumiem a v tomto Bayern plne chapem. Myslim si vsak, ze je to dvojsecna zbran, kedze na jednej strane oslabia konkurenciu a v pohode s dvadsat bodovym naskokom ziskaju titul, avsak na druhej strane ako pise vyssie AndR su tie emocie v zapasoch asi nizsie. Pojem "boj o titul" momentalne v Nemecku vobec neexistuje. Naviac mi pride, ze ked bayern v sezone nepozna situaciu, ze je kazdy zapas pod tlakom, pretoze kazda strata bodu sposobi, ze ta druhy tim predbehne, tak ma problemy zvladat tazke zapasy v Lige majstrov. S Realom to bol vybuch na total a Chelsea nechapem doteraz.

Reagovat
bayern987

Ten "boj o titul" je na nic no, ale za to částečně může Guardiola který dokáže hráče na každý zápas neskutečně nabudit. A každá ztráta bodu je tragédie, i já při každé ztrátě zuřím.

Reagovat
stas87

ach zasa ta neskutocna picovina o vykupovani ligy so strany Bayernu kedy to uz degesi pochopia ze je to naprosta kokotina

2005/2006

Valérien Ismaël SV Werder Bremen 8,50 Mio. €

Julio dos Santos Club Cerro Porteño 2,70 Mio. €

Ali Karimi Al-Ahli Sports Club ablösefrei

Andreas Ottl FC Bayern München II

2006/2007

Lukas Podolski 1.FC Köln 10,00 Mio. €

Daniel Van Buyten Hamburger SV 8,00 Mio. €

Mark van Bommel FC Barcelona 6,00 Mio. €

Mats Hummels FC Bayern München II

Stephan Fürstner FC Bayern München II

2007/2008

Franck Ribéry Olympique Marseille 25,00 Mio. €

Miroslav Klose SV Werder Bremen 15,00 Mio. €

Marcell Jansen Borussia Mönchengladbach 14,00 Mio. €

Breno FC São Paulo 12,00 Mio. €

Luca Toni AC Florenz 11,00 Mio. €

José Sosa Estudiantes de La Plata 9,00 Mio. €

Jan Schlaudraff Alemannia Aachen 1,20 Mio. €

Zé Roberto Nacional Montevideo Leihgebühr: 1,00 Mio. €

Hamit Altintop FC Schalke 04 ablösefrei

Sandro Wagner FC Bayern München II

Toni Kroos FC Bayern München U19

2008/2009

Tim Borowski SV Werder Bremen ablösefrei

Hans Jörg Butt Benfica Lissabon ablösefrei

Massimo Oddo AC Mailand Leihe

Landon Donovan Los Angeles Galaxy Leihe

Thomas Kraft FC Bayern München II

Reagovat
stas87

2009/2010

Mario Gómez VfB Stuttgart 30,00 Mio. €

Arjen Robben Real Madrid 24,00 Mio. €

Anatoliy Tymoshchuk Zenit St. Petersburg 11,00 Mio. €

Danijel Pranjic SC Heerenveen 7,70 Mio. €

Edson Braafheid Twente Enschede 2,00 Mio. €

Ivica Olic Hamburger SV ablösefrei

Alexander Baumjohann Borussia Mönchengladbach ablösefrei

Thomas Müller FC Bayern München II

Holger Badstuber FC Bayern München II

Mehmet Ekici FC Bayern München II

Diego Contento FC Bayern München II

2010/2011

Luiz Gustavo TSG 1899 Hoffenheim 1899 17,00 Mio. €

David Alaba FC Bayern München II

2011/2012

Manuel Neuer FC Schalke 04 27,50 Mio. €

Jérôme Boateng Manchester City 13,50 Mio. €

Rafinha FC Genua 1893 5,50 Mio. €

Nils Petersen FC Energie Cottbus 2,80 Mio. €

Takashi Usami Gamba Osaka Leihgebühr:300 Tsd. €

Maximilian Riedmüller FC Bayern München II

2012/2013

Javi Martínez Athletic Bilbao 40,00 Mio. €

Mario Mandzukic VfL Wolfsburg 13,00 Mio. €

Xherdan Shaqiri FC Basel 1893 11,80 Mio. €

Dante Borussia Mönchengladbach 4,70 Mio. €

Mitchell Weiser 1.FC Köln U19 800 Tsd. €

Tom Starke TSG 1899 Hoffenheim ablösefrei

Claudio Pizarro SV Werder Bremen ablösefrei

Lukas Raeder FC Schalke 04 U19 ablösefrei

Patrick Weihrauch FC Bayern München U19

Emre Can FC Bayern München II

2013/2014

Mario Götze Borussia Dortmund 37,00 Mio. €

Thiago Alcántara FC Barcelona 25,00 Mio. €

Jan Kirchhoff 1.FSV Mainz 05 ablösefrei

Alessandro Schöpf FC Bayern München II

Julian Green FC Bayern München II

Pierre-Emile Höjbjerg FC Bayern München II

2014/!2015

Medhi Benatia AS Rom 28,00 Mio. €

Juan Bernat FC Valencia 10,00 Mio. €

Xabi Alonso Real Madrid 10,00 Mio .€

Pepe Reina FC Liverpool 3,00 Mio. €

Sinan Kurt Borussia Mönchengladbach II 1,10 Mio. €

Robert Lewandowski Borussia Dortmund ablösefrei

Sebastian Rode Eintracht Frankfurt ablösefrei

Gianluca Gaudino FC Bayern München U19

Ismael,Van Buyten,Klose,Gomez,Neuer,Dante,Götze a Lewandowski..tychto hracov Bayern vykupil konkurentom v BL a oslabil ich,zrataj si vsetky prestupy Bayernu ktore som ti tu nasiel a povedz mi-je to obrovske cislo,priemerne cislo alebo male cislo?

26 prestupov ci hostovaciek spravil Bayern s klubmi mimo Nemecko,to je celkom vysoke cislo nie?ale to uz sa ludom nehodi spomenut ze..

sorry za dva komentare,do jedneho sa mi to neveslo a neslo mi to odoslat

Reagovat
chavi.27

Nejde o pocet hracu ale o to ze zkupujou ty nejlepsi hrace z tech mensich klubu.... Kazdej rok tam mas nekoho kdo byl hvezda a stavedni kamen svyho klubu v nemecku

Reagovat
smazaný uživatel

a?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
stas87

ked nesli po konci zmluvy tak im Bayern dobre zaplatil a tie peniaze potom tie kluby nevyuzili dobre a nezohnali si nahrady,to ale uz nie je problem Bayernu ta hysteria sa zrejme len tyka Götzeho a Lewandowskiho

ok,tvojou optikou toho ze velky klub vykupuje mensich klubov:

Alba,Villa,Rakitic,Alves,Bravo,Milito,Keita,Caceres,Adriano,Mathieu-slusny zoznam nie?pravda,u Bayernu je to cislo väcsie lebo viacero hracov tam prislo po tom ako im skoncila zmluve v klube,nevsimol som si ze by Barcelona bola tolko kritizovana ako Bayern..

Reagovat
db18

BVB: Subotić, Bender, Reus, Feulner, Ginter, Adrian Ramos... (+ Kloppo)

Bayer: Toprak, Bender, Son, Calhanoglu, Wollscheid, Drmić...

A dalo by se pokračovat... bez toho se kluby neobejdou...

Reagovat
stas87

nikdy by som necakal ze budem obhajovat Bayern na prestupovom poli

preco sa pod clankami o Bayerne vyskytuju rovnaky ludia s rovnakym nazorom? a dost casto ani nemaju ziadny argument

Reagovat
Spalovač šancí

A to mají kupovat nýmanda, který je rád za lavičku ve Freiburgu?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TonCZek

Ty přestupy jsou parádní(asi až na Martineze, ale to byl zase poslední díl skládačky )

Ostatní kluby se mají co učit.

Reagovat
godwood

, naprosto jasné a srozumitelné, k tomu není co dodat, díky...

Reagovat
stas87

no ale trvalo mi to kym som to dal dokopy jednu chvilu som si nechtiac zmazal tretinu a mal som chut sa na to vykaslat ja si to asi ulozim a ked zasa nejaky chuj vytiahne ze Bayern vykupuje konkurenciu tak mu to skopirujem

Reagovat
Billy McClane

Som ta bral za to normalnejsie z tej nemeckej sekcie, ale asi som sa mylil...chuj.

Reagovat
stas87

skoda slov,nadalej si za tou blbostou stojis takze som sa snazil zbytocne,maj sa

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Akurat si potvrdil, ako skupuju ligu...

Reagovat
stas87

dostali velmi dobre zaplatene tie kluby,hraci do Bayernu chcu a to ze nevedia adekvatne posilnit nie je problem Bayernu..uz ma to vazne serie ako si o Bayern obtieraju ludia hubu ale ked to iste spravi Barcelona tak je vsetko ok,vo Valencii by vedeli rozpravat

Reagovat
exot12

Prepáč, ale to čo píšeš ty a ďalšie ovce o vykupovaní konkurencie je pekná blbosť.

1) To že hráči idú za do najlepšieho klubu v súťaži sa deje všade a je to normálne!

2) Bayern je proste TOP klub a potvrdzujete to dlhodobo. Myslím si, že drtivá väčšina hráčov chce hrať za Bayern napr. Nemusia riešiť reč, sú v podstate "doma" a aj keď sa to bude zdať niektorým divné, tak nie každý sníva, zme si zahrá v PL! Hrať za Bayern je proste prestíž!

3) ekonomická sila. Bayern je niekde inde a preto si môže dovoliť kúpiť hráčov od konkurencie a konkurencia v lige len ťažko dokáže pretiahnuť hráčov z Bayrnu! Treba si ale uvedomiť, že keď hráč chce odísť tak konkurencia ho nedokáže ho len ťažko udrží! Nie je jedno či odíde do zahraničia a Bayern si kúpi podobného hráča z vonku? Keď Bayern potrebuje a chce nejakého hráča tak je prirodzé, že sa porozhliadne "doma" kde odpadá napr. Adaptácia na prostredie, jazyk a pod. A keď taký hráč nie je k dispozícii v BL tak si ho kúpi "vonku"

Reagovat
Rox

Vám ta fotka opravdu nikoho nepřipomíná ?

Reagovat
smazaný uživatel

ne

Reagovat
smazaný uživatel

Ne

Reagovat
Spalovač šancí

Připomíná mi jakéhosi R. Völlera, ale toho asi neznáš ...

Reagovat
smazaný uživatel

Louis de Funès

Reagovat
smazaný uživatel

když si odmyslím vlasy

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak, ale ten výraz je jasnej!

Reagovat
FC Porto FC

Co je zač ten Hany Mukhtar ?

Reagovat
JozkokozleJ

Talent, ktory doteraz nedostal v Herthe väcsi priestor. Referencie na neho su vyborne, ale ked hral, malokedy ukazal nejaku obrovsku futbalovu kvalitu. Za to vsak moze vek a predovsetkym sposob, akym dostaval priestor: nastupy do stratenych zapasov a v zaklade snad neodohral 2-3 zapasy po sebe (ani v situaciach, kedy Hertha mala postup/zachranu vo vrecku). Jeho odchod z Herthy mrzi, no jemu sa nedivim. Sanci prilis nedostal.

Inak je to taky lahkonohy hrac, ktory sa do kombinacnej hry moze Benfike hodit. Som zvedavy, ci sa tam chyti.

Reagovat
FC Porto FC

díky :) sem zvědavej také

Reagovat
Arne

Je mi špatně... Až za osm let bude mistrem světa a top světovým hráčem, tak mu zase budeme moct na Oly předat nějakou kytku jako Boatengovi.

Neví někdo, co je zač ten Soudani? Doufám, že ho nechceme jen na základě hattricku, co dal v EL.

Reagovat
stas87

videl som ho len na ms..ale uz mate Ben-Hatiru,Allguiho a chcete dalsieho araba..moc by som mu neveril,radsej Kramarica ked uz niekoho z Chorvatska

Reagovat
Arne

Tak na Kramariće asi nebudou peníze, ten má jít do Juve nebo Milána... Jinak koukám, že jsem ho viděl aspoň dvě hodiny na MS, ale vůbec si nepamatuji. Primárně pravé křídlo. Ben je odchovanec, toho bych úplně jako Araba nebral, a Sami se jen těžko vrátí.

Reagovat
stas87

ak by Dortmund kupil Kramarica tak jedneho z dvojice Immboile/Ramos moze pustit tie cisla ma skvostne ale je to len chorvatska liga,jeho goly su ale ukazkou skveleho vyberu miesta vo vapne a je idealny do rychleho,behaveho kombinacneho futbalu,instinkt zabijaka ma,aktualna cena je 4,5 mega podla TM co je velmi slusne a bude tak dostupny pre viacero timov,zmluvu ma do roku 2017,zaujem ale maju vraj Juventus a Atletico,jedina jeho nevyhoda je ze ma 180 cm takze to nie je ziadne kladivo do vapna

Reagovat
db18

Nahradí Jiho

Reagovat
stas87

to je dost mozne,Rijeku mam rad a Kramarica tiez,chce ho treba aj Bergamo ale tam sa moze zahrabat,verim ze Klopp by mu sancu dal

Reagovat
smazaný uživatel

Na tom fóre (konkrétne pri článkoch o Bayerne) sa vyskytla pozoruhodná anomália.

Kedykolvek sa tu niečo objaví o Bayerne, v diskusii nájdete minimálne 10 fanúšikov Realu píšucích o tom ako Bayern skupuje konkurenciu a ako škodí nemeckému futbalu. Ak sa im oponuje, počet fanúšikov Realu sa zdvojnásobí. Ak sa oponuje aj týmto tak sa použije argument o vítazstve Realu v semifinále LM na jar 2014 nad Bayernom. Ak sa aj toto úspešne zlikviduje, objaví sa argument, že CR7 je Boh a Guardiola kurví futbal.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
CHONG

1) Kde přesně pod tímto článkem fanoušci Realu předvádějí to, co popisuješ?

2) Jak přesně se úspěšně zlikviduje ta manita?

Reagovat
bayern987

Reagovat
Bayernista18

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele