Vogts bude i v dalších dvou letech koučem Ázerbájdžánu

19.12.2013, 19:43
Aktuality
Berti Vogts si ještě protáhne své působení na lavičce ázerbájdžánského národního týmu. Zkušenému německému trenérovi dobíhala smlouva, s představiteli tamní federace se ale dohodl na jejím prodloužení o další dva roky...

Vogts v Ázerbájdžánu nastoupil v březnu roku 2008 a ve třech kvalifikačních cyklech s ním postupně získal pět, sedm a devět bodů. V minulosti vedl osm let národní tým Německa a zhruba stejnou dobu by nakonec měl strávit i u Ázerbájdžánců.

"Nedáváme si žádné konkrétní cíle do nejbližších let, ale chceme v týmu vidět více mladých a nadějných hráčů," slibuje si od dalších měsíců prezident federace (AFFA) Rovnag Abdullayev.

"Jak všichni víme, Baku chce hostit zápasy evropského šampionátu v roce 2020. Tam budeme mít šanci, rádi bychom se na tomto turnaji představili," dodal.

Autor: Tomáš Pavlík / uefa.com

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Reagovat
Filip12

Reagovat
Talker

Ty vole, ted ještě monumentální stavba nového stadionu, já se z toho Azerbaijanu poseru Hlavně že tam je průměrný plat 200 euro.

Reagovat
smazaný uživatel

To je kvuli tomu ME? nebo jen tak z hecu?

Reagovat
Talker

Já očekávám kvůli MS, že asi postaví... Budou se chtít určitě předvést, takže je to podle mě jasné.

A jméno stadionu už je jasné teď - Heydar Alliev Stadium!

Reagovat
paver

pěkně to tam zvedl

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele