Vlček je z odstrkovaného muže kandidátem základní sestavy

03.06.2008, 17:05
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (15)

Přidat komentář
smazaný uživatel

podle me bude Sionko... a v 60 min ho vystrida Vlcek ale oba maji skvelou formu skoda ze nehrajou kazdy na jine strane hriste...

Reagovat
smazaný uživatel

to jo,kdyby uměl Vlček stejně dobře nalevo jako napravo,tak by nebylo co řešit

Reagovat
smazaný uživatel

Nj, to se muselo totiž počkat, než odejde z SKS, aby tam z toho nedej bože něco neměli.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

bohužel máš pravdu

Reagovat
smazaný uživatel

I kdyz se Sionkovi povedl zapas se Skotskem tak verim,ze bude hrat zaklad Vlcek.Ke konci se mu darilo.Svymi goly pomohl Anderlechtu s prekerni situace az do LM a myslim si,ze je skoda tu formu a vitezny elan topit na lavicce.Proste presny opak Sionka v FC Kodan.Ti hrali tragicky a zustali jim oci pro plac.

Reagovat
milan78

bych uvítal sionko napravo a útok koller vlček

Reagovat
milan78

jinak čech v kase, obrana zleva kadlec kováč grygera ujfaluši, záloha jankulovski polák, matějovský, sionko, útok koller, vlček

Reagovat
smazaný uživatel

Stanislav Vlčéééék, je to hrdina!!! - tak na tyhle slova nikdy nezapomenu , jsem rád, že se Standa do repre dostal, přeju mu základ, ale když nastoupí Sionko, zlobit se taky nebudu

Reagovat
smazaný uživatel

No sice jsem ho za Anderlecht hrat nevidel ale videl jsem ho hrat proti litve nazivo a moc se mi nelibil.Sice vsichni rikaji jak v tom zapase hral skvele ale ja jsem videl na muj kus az dost zahozenych sanci,centru,akci....myslim ze by v zakladu mel hrat urcite Sionko a Vlcek ho stridat tak v 65. minute,to by bylo asi idealni,ale taky bych mozna zkusil na levou zalohu posunout Jankula a za nej Kadlece

Reagovat
fantomas

A taky je na tvuj vkus až moc sešívaný že?

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, přesně, Vlček podle mne na Sionka nemá, V Anderlechtu jsem ho také neviděl hrát, ale zase je fakt, že proti té Litvě nezahrál špatně, ale Sionko zahrál proti Skotsku o hodně lépe a navíc dal dva goly a Vlček nic.

Reagovat
smazaný uživatel

Zapnete youtbe jaky goly standa sazi na jare za anderlecht, sionko na nej nema. Sestavu se kterou Skotsko hralo, by Litva mozna i porazila. Rozhodne Vlcek i Sionko jsou dobri a v dobre forme, ale Sionko na Vlcaka nema.

Reagovat
smazaný uživatel

presne tak Sionkovi se povedl jeden zapas a hned je z nej mistr sveta z Vidne

Reagovat
smazaný uživatel

Zápasů se mu povedlo samozřejmě víc. Ta věta spíš platí pro Vlčka.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele