Vitesse porazí PSV, nepochybuje Huntelaar

18.04.2008, 15:01
Aktuality
Až poslední kolo bude muset rozhodnout o mistrovi Nizozemska pro sezonu 2007/2008. O trofej se perou dva kohouti a v daleko lepší pozici je PSV Eindhoven, jemuž stačí z Arnhemu přivézt bod. Ajaxu by v tom případě nestačila ani výhra nad Heraclesem, něco podobného si ovšem nepřipouští kanonýr Klaas-Jan Huntelaar...

"Aad de Mos (trenér Arnhemu) je odstřelí. Hodně věřím, že Vitesse porazí PSV. PSV podle mě prohraje. Víme, že můžeme získat titul a tato víra se ještě zvýšila. A PSV není v příliš dobré formě," prohlásil Huntelaar.

Úřadující šampion z Eindhovenu již mohl mít mistrovskou jistotu, to by ovšem před týdnem musel porazit Twente v utkání, v němž bod zachraňoval až ve druhém poločase Jefferson Farfan. Vitesse Arnhem je v tuto chvíli až na třinácté pozici a ze šestnácti domácích zápasů vyhrál jenom sedm.

Ajax před sebou má lehčího soupeře, bude totiž hrát doma se čtrnáctým Heraclesem, který venku získal pouhých devět bodů. "PSV bude mít výhodu, ale musí jí potvrdit. Pro nás by Heracles neměl znamenat nějaký větší problém," soudí nejlepší střelec letošního ročníku nizozemské nejvyšší soutěže.

Autor: Tomáš Pavlík / teamtalk.com

Komentáře (19)

Přidat komentář
smazaný uživatel

jasne .... Arnheim - Eindhoven 2 a premotivovany Ajax - Heracles X2

Reagovat
smazaný uživatel

apropo ----- Arnheim este potrebuje body ??? na posledny zapas trener nasadi lavicku a Eindhoven si uz vychutna v prvom polcase vyhru 2:0

Reagovat
stiba

trochu ucty k soupeři by neškodilo - Pro nás by Heracles neměl znamenat nějaký větší problém," soudí nejlepší střelec letošního ročníku nizozemské nejvyšší soutěže.

Reagovat
M11

Huntelaar

Reagovat
-PeCa_08-

Reagovat
Slejdy

Reagovat
smazaný uživatel

Zase začínáte trapčit s těmi smajlíky?...

Reagovat
M11

Reagovat
$dolar$

Reagovat
-PeCa_08-

nemůžem psat smajly nebo co ?

Reagovat
smazaný uživatel

A zakazuji ti to někde? Protože jinak než prostřednictvím smajlíků mezi sebou "nekomunikujete", tak jsem ti dal podnět se nad tím zamyslet.

Reagovat
Slejdy

tak priste se do toho vubec nemotej

Reagovat
smazaný uživatel

Tak dlouhý příspěvek si tady ještě nenapsal.

Reagovat
Slejdy

Reagovat
-PeCa_08-

šak ani neříkám že zakazuješ..ale když je to trapné podle tebe..jak kdybys nikdy nenapsal ve zprávě jeden smajl..no neřešit ..

Reagovat
smazaný uživatel

Napsal, ale u souhrnu BL to teď nedávno už byl extrém.

Reagovat
-PeCa_08-

..

Reagovat
M11

co jako nema mluvit jak debil

Reagovat
smazaný uživatel

PSV si uz titul udrzi..::AJAX titul mozno nabuducu sezonu

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele