Villas-Boas vyloučil lednový příchod Falcaa do Zenitu Petrohrad

30.10.2015, 11:02
Aktuality
Další nepovedenou sezonu prožívá Radamel Falcao, kterému se po Manchesteru United nedaří ani v Chelsea. Kolumbijský útočník zde hostuje z AS Monaco a zatím plní roli náhradníka, což vede ke spekulacím o dřívějším odchodu ze Stamford Bridge...

29letý útočník do této chvíle zasáhl do osmi ligových zápasů, na své konto si připsal 207 odehraných minut a v nich jednu branku. Zájem o jeho lednový příchod mají podle různých médií například Villarreal nebo Fiorentina, ruský tisk pak přinesl informace o Zenitu Petrohrad.

"S Mourinhem jsem nemluvil, hráč nyní patří Chelsea a hostuje v ní z Monaka. Je složité přivést takového hráče do Ruska vzhledem k regulím, které zde máme. Snažili jsme se ho získat před letošní sezonou, pak se ale týden před začátkem sezony změnila pravidla," řekl portugalský kouč André Villas-Boas, který Falcaa zná z FC Porto, pro internetové stránky Zenitu.

"Nemůžeme ho získat, díky pravidlům nemáme místo. Máme Dzjubu, jehož forma na klubové i reprezentační úrovni je skvělá a zaslouží si respekt. Kvůli limitům Falcaa přivést nemůžeme, kromě toho má ohromný plat a je třeba vzít v úvahu i finanční pravidla," dodal v narážce na letní změnu pravidel, podle nichž ruské kluby od července mohou mít na trávníku najednou jenom šest zahraničních fotbalistů místo dřívějších sedmi.

Autor: Tomáš Pavlík / soccerway.com

Komentáře (427)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele