VILLARREALU SE ROZPADÁ OBRANA

17.04.2006, 13:10
Aktuality
Nepříjemné zprávy postihly Villarreal. V páteční předehrávce 33. kola Primera Division prohrál s Barcelonou 0:1 a navíc přišel o dva hráče. Obránce Juan Manuel Pena přijde o úvodní duel semifnále Ligy mistrů proti Arsenalu. Mnohem hůře dopadl Gonzalo, pro něhož sezóna předčasně skončila.

Trenér "Žluté ponorky" Manuele Pellegrini šetřil na Nou Campu své klíčové hráče a na hřišti se tak neobjevili Riquelme, Diego Forlan Alessio Tacchinardi nebo Marcos Senna. I přes tyto absence sehrál Villarreal s lídrem španělské nejvyšší soutěži vyrovnanou partii. Už v 18. minutě však musel být kvůli zraněnému kotníku stažen ze hry stoper Gonzalo. Další obránce, Juan Manuel Pena, dohrál zápas vinou zraněného kolena se sebezapřením.

Chilský kouč Pellegrini netrpělivě čekal na výsledky bližších vyšetření a lékaři ho příliš nepotěšili. Bolivijec Pena má poraněné kolenní vazy a mimo hru bude minimálně týden. Hůře dopadl Argentinec Gonzalo. Ten si přetrhl vazy v kotníku, čeká ho třítýdenní klid a následně minimálně měsíční přestávka, než bude moci začít trénovat. To mimo jiné znamená, že definitivně přišel o možnost bojovat o místo v nominaci argentinské reprezentace pro nadcházející světový šampionát.

Pro Villarreal přicházejí tyto ztráty v nejméně vhodnou dobu. Již ve středu čeká španělský tým utkání semifinále Ligy mistrů na Highbury, které hodně napoví, jestli si Villarreal zahraje nejprestižnější klubovou soutěž také v příští sezóně. V tabulce Primera Division totiž "Žluté ponorce" patří až osmá příčka, na čtvrtou Osasunu přitom pět kol před koncem ztrácí téměř nedostižných deset bodů.

Autor: Tomáš Pavlík

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Gonzalo??? a kurva...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele