Villarreal si pojistil Pirese

27.03.2008, 13:29
Aktuality
Nedávná slova Roberta Pirese o touze podepsat novou smlouvu s Villarrealem padla na úrovnou půdu. Francouzský záložník se se španělským klubem dohodl na nové jednoleté smlouvě a pasažérem Žluté ponorky tak bude i v příští sezoně...

"Je mi 34 let a všechno je to jenom o mysli. Můžete vydržet tak dlouho, dokud si dokážete udržet touho pravidelně trénovat a hrát," řekl Pires po podpisu kontraktu s platností do června 2009.

Pires přišel do Villarrealu před začátkem loňské sezony po šesti úspěšných letech strávených v Arsenalu. Na El Madrigal toho především v první sezoně vinou zdravotních problémů příliš neodehrál, za což mohlo vážné zranění kolenních vazů, které si přetrhl na začátku ligového ročníku.

34letý bývalý francouzský reprezentant má nyní velkou šanci znovu si zahrát Ligu mistrů. Villarreal je devět kol před koncem na třetí příčce tabulky Primera Division a na pátý Santander má k dobru devět bodů. Navíc má stále naději na zisk mistrovského titulu, protože ztráta na vedoucí Real Madrid je pouze šestibodová.

Autor: Tomáš Pavlík / uefa.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Mohli by vyhrát titul. Ať se to pořád neopakuje mezi Barcou a Realem. Ale nevim nevim...

Reagovat
smazaný uživatel

taktéž...přeju jim to ale myslim že na to tym ještě nemá,možná časem

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele