Villarreal sehnal náhradu za Setiéna, po pěti měsících se vrací do práce Pacheta

09.09.2023, 18:54
Aktuality
Pacheta (© twitter.com/VillarrealCF)

Villarreal získal po úvodních čtyřech kolech LaLigy v nové sezóně pouhé tři body, nevalné výsledky tak odnesl před pár dny kouč Quique Setién. Klub z Castella každopádně našel na uvolněný post rychle náhradu, novým koučem se stal Pacheta. Jeho příchod oznámil aktuálně patnáctý celek španělské nejvyšší soutěže v sobotu, představení se ale uskuteční až v pondělí.

Pětapadesátiletý lodivod si s sebou přivedl také tři pobočníky. Chema Monzón bude jeho asistentem, Jorge Trigueros se bude starat o fyzickou kondici a Guille Galmes o různé druhy analýz. Bez práce byl Pacheta, celým jménem José Rojo Martín, zhruba pět měsíců, naposledy šéfoval lavičce ve Valladolidu, kde byl zkraje dubna propuštěný pro neuspokojivé výkony.

Pacheta se ujme prvního tréninku v pondělí, po něm bude také uspořádána otevřená tisková konference nejen pro média, ale také pro fanoušky. Jeho trenérská kariéra začala v roce 2009 v Numancii, následně vedl Real Oviedo, Cartagenu, Koronu Kielce v Polsku, Hércules, thajské Ratchaburi, Elche a Huescu. Elche a Valladolid v minulosti dovedl ze druhé nejvyšší soutěže do LaLigy, prvně jmenovaný klub mimochodem vytáhl také ze třetí do druhé ligy.

Autor: Patrik Sandev / villarrealcf.es

Komentáře (8)

Přidat komentář
JakubOcko

Pacheta? Jako vážně?

Reagovat
sound la

Reagovat
Largo

Spadnou….

Reagovat
Mateo16

https://twitter.com/theMadridZone/status/1700612476327309803

Ty pico ide bomby. Uz sme predali Rodryga ?

Reagovat
Sigma Olomouc

Reagovat
misinho7

Reagovat
Eichel

OT: Luis Rubiales sa vzdal funkcie prezidenta Španielskej futbalovej federácie.

Reagovat
Kucka

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele