Villarreal sází na zkušenost, podle tisku se dohodl i s Cavanim

20.07.2022, 10:53
Aktuality
Edinson Cavani (© AFP)
Villarreal letos loví posily mezi zkušenými fotbalisty a třetím do party by se údajně měl stát Edinson Cavani. Uruguayskému útočníkovi skončila smlouva v Manchesteru United a stal se volným hráčem, s vedením valencijského celku údajně má být slovně domluven na podmínkách...

35letý Jihoameričan dříve střílel góly za Danubio, Palermo, Neapol a PSG, odkud se zná se současným kormidelníkem Žluté ponorky Unaiem Emerym. V posledních dvou letech pak hájil barvy Manchesteru United, kde mu skončila smlouva a novou nedostal. Informace o dohodě s Villarrealem přinesly Diario AS a Relevo, o několik hodin později se k nim přidalo Mundo Deportivo.

Villarreal měl s útočníky loni velké problémy, Gerarda Morena trápily zdravotní potíže, jeho konkurenty pak špatná forma. Očekávání nesplnil Boulaye Dia a na odchodu je Paco Alcácer, právě jeden z této dvojice by měl Cavanimu uvolnit místo v kabině.

Villarreal letos zatím získal dvě posily a v obou případech se jedná o zkušené fotbalisty - do kádru se vrátil brankář Pepe Reina (39), z Levante dorazil produktivní záložník José Luis Morales (34).

Autor: Tomáš Pavlík / football-espana.net

Komentáře (6)

Přidat komentář
Csaplárova past

Cavani a Falcao, byla radost se na ně dívat kolem roku 2011 ....

Reagovat
Seydou Doumbia

Tak on Cavani na tom vrcholu vydržel poměrně dlouho, Falcaa zničili ty zranění které měl v Monacu tuším

Reagovat
Akinfeev

Vidim to, že letos KL pro Emeryho

Reagovat
Mass

Reagovat
Messiáš

Reagovat
Jason_

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele