Villarreal přestává počítat s Canim, v lednu ho nechá odejít

30.12.2014, 21:51
Aktuality
V sestavě Villarrealu v závěru podzimní části sezony chyběl Cani, který laboroval se zraněným kotníkem. 33letý záložník je nyní takřka fit, jeho návrat do sestavy Žluté ponorky se ovšem nechystá. Trenér Marcelino s ním příliš nepočítá a vedení je připraveno nechat hráče odejít...

Cani přišel na El Madrigal před osmi a půl lety za jedenáct milionů eur ze Zaragozy a kontrakt má do června 2017. Smlouvu podle všeho nedodrží a vedle nízké důvěry ze strany trenéra za to může i jeho plat, který je jedním z nejvyšších ze všech členů kádru.

Cani za podzim stihl odehrát devět ligových zápasů a už před zraněním šla jeho forma dolů. Neměl by být jediným fotbalistou na odchodu z Villarrealu, podobně je na tom rovněž Hernán Pérez. Paraguayský záložník loni hostoval v Olympiakosu, v létě se následně vrátil na východ Španělska a stále čeká na první start v ligovém ročníku.

Autor: Tomáš Pavlík / football-espana.net

Komentáře (9)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Chjo, jeden z mála z tý "starý" party. Kde jsou ty časy, když tam váleli Rossi, Cazorla, Nilmar, López, Capdevila a další

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Murtago

Forlán, Nihat, Riquelme, Pires, Senna

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle už je stará bez uvozovek Ty tažení v LM byly super

Reagovat
Kornovec

na tu penaltu, kterou Riquelme nedal v posledni minute v LM s Arsenalem v 2006 si obcas vzpomenu :)

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ta byla lepší, navíc tři z pěti jmenovaných pořád hrají, takže takoví důchodci to nejsou. Nepočítám do toho Pirese v Indii a Kahveci už asi neobnovil.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rage

Pochybuju, že si jeho plat bude moct dovolit nějaký tým v La Lize, takže buď někam do zahraničí (Katar,USA atd.) nebo spíše ještě nějakou chvíli zůstane. Kdyby odešel, tak by to bylo fajn, ale i kdyby zůstal tak to bude v klidu,zas tak špatně ještě nehrává.

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě není ani možné, aby nešel do exotické destinace..viděl bych to na USA.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele