VILLARREAL MÁ ZÁJEM O BAPTISTU

24.07.2007, 19:44
Aktuality
Vedení španělského klubu Villarreal CF shání náhradu za útočníka Diega Forlána, který rozšířil kádr Atletica Madrid. Do jeho hledáčku se tak dostal útočník Realu Madrid Julio Baptista, hráč, jemuž se povedl nedávno skončený turnaj Copa America.

Baptista strávil uplynulou sezónu na hostování v Arsenalu, tam se však příliš neprosadil a manažer Arséne Wenger se rozhodl poslat jej zpět do Realu. Ani nový kouč madridského týmu Bernd Schuster však s Baptistou do základní sestavy nepočítá, a tak by se jeho odchodu nebránil.

Již před týdnem se vedení Villarrealu informovalo u funkcionářů Realu o Baptistovi a nyní to vypadá, že začala jednání o přestupu. Klubu, jenž skončil pátý v uplynulém ročníku La Ligy, by prý nevadil ani vysoký plat hráče, neboť vydělal více než 25 miliónů eur za prodej Roberta Ayaly a Diega Forlána.

Villarreal však není jediným adeptem na příchod Baptisty. O útočníka se zajímají také AC Milán, Newcastle nebo Galatasaray Istanbul. Vše by mělo být rozhodnuto na začátku srpna, kdy se hráč vrátí do Madridu z dovolené.

Autor: Jaroslav Hodyc / as.com, marca.com

Komentáře (15)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Myslím si, že adekvátna posila za Forlána, v Arsenalu se Julio ukázal!!!!!!!!

Reagovat
HOST*

a co tam ukazal prosimte? jedine proti live a pak jeste asi jeden dva zaapasy...jina kbyl takovej prumer slabej...takze toho asi tezko arsenal potrebuje tak tady nemektej mrdky....

Reagovat
HOST*

To že se nedokázal prosadit v Arsenalu je vinou Premier League.on je zvyklej na Primera Division a když bude v jakýmkoliv klubu ve španělsku,tak bude dobrej!!!!!

Reagovat
HOST*

Hlavně ať se drží daleko od AC Milán!

Reagovat
HOST*cat killer

Zase jeden nevydařený kup Realu pryč s ním je na čase dotáhnout pořadné hráče a ne manekíny a reklamní ksichty

Reagovat
smazaný uživatel

Ne ze nevydazeny nakup, ale nedostal moc moznosti v zakladni sestave.A celkovo nechapu velkokluby kdyz maji v kadru 20 dobrych hracu a pulka nehraje. Jenom jim to skazi karieru.Jasne, ze tito hraci jdou za slavou a penezi ale kdyz se neukazou v 1,2 pripravnych zapasech tak sou odsoudeni na lavicku.A potom odchazeji do jineho klubu,to znamena, ze zabili rok,dva,tri na lavicce aodesli z klubu ve kterem byli hviezdou do timu kde vysedavali na lavicce a potom jdou na hostovani anebo na prestup do upne neznameho klubu a to se mi zda blbost. Hrac kdyz prestupuje do velkoklubu,by mnle jit dotakeho kde si mysli,ze je jeho post co hraje slabinou daneho tymu!!!!Ale taky je fotbal a nic s tim nenadelam............tot muj nazor

Reagovat
smazaný uživatel

Baptista je teda špatný příklad nevytíženého fotbalisty, ten těch minut za své angažmá v Realu nasbíral celkem dost.

Reagovat
smazaný uživatel

no ale kdyz sem mnel moznost vydet real tak kdyz nastoupil jako stridajico hrac baptista tak byl vydet........

Reagovat
smazaný uživatel

A Baptista byl reklamní ksicht nebo manekýn?

Reagovat
smazaný uživatel

to je děs běs, co tady někteří píšou, ale když je Pro Football "nejlepší časopis na trhu", tak se ani není čemu divit

Reagovat
smazaný uživatel

Taky jsem se divil tomu spojení. Odehrál skoro nejvíc ne?

Reagovat
smazaný uživatel

sedmý nejvytíženější, a to byl měsíc zraněnej, 80% zápasů v základu, dal 9 gólů, podle mě měl slušnou sezonu...

Reagovat
HOST*R9

A když mu to začínalo jít tak ho prodali...koho mi to jen připomíná?

Reagovat
HOST*

Tak podle Calderona Robben pozítří přestoupí....a dále Reyes a Drenthe čekají na povolení od svých klubů až přijde akceptovatelná nabídka...tím by mělo být fertig....toho středního záložníka se asi nedočkáme...

Reagovat
smazaný uživatel

Robben má být prý hodně mastnej a ještě hrozí ten Pato .

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele