Villanova: Život jde dál, musíme se z toho dostat

19.05.2008, 12:50
Aktuality
Se Zaragozou se před letošní sezonou počítalo jako s jedním z adeptů na příčky zajišťující start v evropských pohárech, na hřišti ale vše vypadalo úplně jinak. Real se od začátku trápil a nepovedená sezona má smutný konec v podobě sestupu do Segunda Division...

"Život jde dál, musíme se z toho co nejrychleji dostat. Byl to konec sezony, během něhož se k nám štěstí otočilo zády, a to včetně minulého týdne, kdy jsme dostali dva hloupé góly a měli velkou šanci ten zápas vyhrát," prohlásil po utkání na Mallorce kouč Manolo Villanova.

Šestinásobný vítěz Copa del Rey včera na Baleárských ostrovech podlehl 2:3 a jelikož se už před posledním kolem nacházel na první sestupové příčce, bylo o jeho osudu jasno. Zaragozu nyní čeká odliv největších hvězd a v létě s velkou pravděpodobností odejdou například Diego Milito, Sergio Garcia, Aimar nebo Matuzalem.

"Kvůli fanouškům musíme i nadále bojovat a snad se do nejvyšší soutěže vrátíme již za rok. Hráči jsou zničení, spousta z nich v kabině dokonce brečí," řekl Villanova po včerejším duelu.

Autor: Tomáš Pavlík / teamtalk.com

Komentáře (16)

Přidat komentář
smazaný uživatel

pro me zklamani sezony, cekal sem od nich hodne

Reagovat
smazaný uživatel

řekl bych,že umístění Zaragozy je snad největší překvapení z celé Evropy

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle sem Zaragoze fakt nepřál ..snad se za rok zase vrátí ..ale takových překvapení bylo víc ...v Anglii .Reading dolu ,Stoke nahoru ..v Nemecku Norimberk dolu ..Hoffenhaim nahoru ...Segunda division Numancia ...

Reagovat
smazaný uživatel

sestup Readingu ani Norimberku takové překvapení nebylo,s jejich kádry na víc,než na boj o sestup nemají a Stoke mě postupem taky tolik nepřekvapili,protože Leugue Championship je jedna z nejvyrovnanějších lig,a tak může postoupit několik celků,mezi něž se třeba Stoke City dají počítat,v LCH mě spíš nepříjemně překvapil Sheffield UTD,jsem doufal,že se zase vrátí do PL

Reagovat
smazaný uživatel

ja myslim ze kadr Norimberku na stred tabulky stacit mel...ale souhlasim s tim ze Zaragoza je nejvetsi prekvapeni, podobne jako Atletico Madrid v roce 99 tusim...Numancia je taky necekana, maj jeden z nejmensich rozpoctu Segundy....

taky jsem doufal ze Sheffield Utd pujde nahoru....

Reagovat
smazaný uživatel

žiletkam sem taky veřil ale mely špatný nastup do sezoný ...nevyrovnané výkony a výsledky ...ke konci sezony se začalypostupne zvedat ..ale bylo pozde na baráž to nestačilo ..škoda snad příští sezonu .

Reagovat
smazaný uživatel

to je fotbal, ve fotbale neni nikdy nic jasne i kdyz Zaragoza se za rok urco vrati aspon budu mit ted duvot sazet na druhou ligu

Reagovat
smazaný uživatel

to nevim, na Segundu se sazet skoro neda, je hodne vyrovnana a malokdy se favorizovanejm tymum podari rychle nahoru; zvlast kdyz rozprodaj hvezdy, na ktery by v druhy lize nemeli, coz se stane i Zaragoze...

Reagovat
smazaný uživatel

viz ..San Sebastian ...ale ti mají šanci na navrat spet ....zbývají mam dojem dve kola dokonce ..a na postupovou příčku stráci pouhý bod !

Reagovat
smazaný uživatel

to je pravda, Erreala se rozjizdela pomalu, ale snad to nakonec ukopou...Vigo bylo letos taky dost marny, ackoliv patrilo ke stalicim Primery...

Reagovat
smazaný uživatel

hmm, ale skôr by som to viac želal Malage. Býval to dobrý klub a verím, že postúpia a udržia sa do 12. miesta

Reagovat
smazaný uživatel

Nesedí mi taky umístění Deportiva Alavés. Finalista Poháru UEFA z roku 2002 a plácají se v Segundě na 19. místě...

Reagovat
smazaný uživatel

*2001

Reagovat
smazaný uživatel

Jo no to sem taky čumel ..je to bída ...a Gimnastic Taragona nema od sestupu taky daleko Alaves byly v te UEFE výborní .!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Malaga postoupí ...zaslouží si to celou sezonu se pohybuje nahoře ..kolem postupu ...takže nepostoupit by bylo obrovske zklamaní ...ale motá se tam ješte Sporting Gijon ..a hlavne San Sebastian ..!!!!!!!kteří musíí !!!!...jeden s tech třech si toho černeho petra odnese ..!!muj tip ..1-Numancia,2-S.sebastian,3-Malaga...i když kdo ví ..

Reagovat
smazaný uživatel

Vemi negativní překvapení je ta Zaragoza, ale měla by se do roka vrátit, tenhle klub do nejvyšší španělské soutěže rozhodně patří.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele