Vigo: Doufám, že se hráči na klub adaptují co nejrychleji

06.09.2010, 18:57
Aktuality
Hercules loni postoupil do španělské Primera Division a pozornost na sebe poutal i během letního přestupního termínu. Klub z Alicante získal do svých řad několik hodně zajímavých fotbalistů a trenér Esteban Vigo dobře ví, jak moc důležitá bude co nejrychlejší aklimatizace nových posil...

"Doufám, že se hráči na klub adaptují co nejrychleji, protože všichni přišli z velkých evropských týmů. Byl jsem příjemně překvapen a vzhledem k tomu, že vím, z jakých klubů přišli, si myslím, že se adaptují hodně rychle," věří Vigo.

V kabině Herculesu je řada nových tváří, z Realu Madrid přišel na hostování Royston Drenthe, z Udinese záložník Abel Aguilar, o místo mezi tyčemi bude bojovat Piet Velthuizen (Vitesse) a obrany soupeřů budou ohrožovat Olivier Thomert (Le Mans), Mohammed Sarr (Standard Lutych), Nelson Valdez (Dortmund) a především pak David Trezeguet, jehož příchod z Juventusu vzbudil velkou pozornost.

"Je to střelec a my uděláme všechno pro to, aby nám odváděl cenné služby, protože to je přesně to, co tým potřebuje," říká Vigo na adresu francouzského mistra světa a Evropy.

Herculesu nevyšel ideálně vstup do sezony, když doma nestačil na Athletic a po výsledku 0:1 se tři body stěhovaly do Bilbaa. Nyní ho čeká ještě složitější úkol, o víkendu se totiž představí v Barceloně. "Bude to speciální zápas a já budu tím prvním, který si ho užije. Snad bude mít soupeř špatný den a my uhrajeme pozitivní výsledek," věří Vigo.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (16)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Reagovat
Josifek

No, nějaký body z Barcelony bych jim sakra moc přál..

Reagovat
smazaný uživatel

z toho novýho stánku Espanyolu si můžou těch bodů odvézt, kolik chtějí

Reagovat
smazaný uživatel

no som zvedavý na taký malý klub až nadpriemerné posily prajem im len to najlepšie

Reagovat
smazaný uživatel

Si můžeš tak leda přát :-)) Nejsme Real.. tam si na tréninku budou lámat nohy, když maj 14 záložníků :-)) a měli by si s sebou začit vozit nějakou mobilni lavičku. Aby se tam ti přiteplenci vlezli :-)))

Reagovat
clinger

Reagovat
Error

Reagovat
Josifek

Chaaa...chaaa..

Reagovat
One-Real

NE

Reagovat
milan78

píí...a portillo v útoku s trezegétem pamatuju, jak se měl portillo stát hvězdou realu madrid a dnes hercules

Reagovat
smazaný uživatel

v obrane pamarot a drenthe , v zalohe tiago ... celkom sympaticky tym

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Trezeguet mě ještě teď mrzí. Podle mě si zaslouží hrát v lepším klubu než Hercules

Reagovat
milan78

je od tam jeho stará, tak to má opodstatnění a bude za kinga pokud bude dávat branky

Reagovat
smazaný uživatel

nj, ten zakončí do branky všechno co uvidí.... jenom jestli tam vůbec něco uvidí...

Reagovat
tulen

Sympaťáci .... proti barce to budú mať ťažké, to je proste mašina, ale podľa mňa v priebehu sezóny by mohli uhrať nejaký ten prekvapujúci výsledok .. držím palce

Reagovat
smazaný uživatel

nooo tak toto muzstvo vyzera na novacika az prilis dobre aj ked jasne ze mena im nezarucia zachranu ale podla kvality kadra myslim ze so zachranou by problem byt nemal.....len neviem naco im je v klube ktory bude predovsetkym branit tolko utocnikov a nie hocijakych:trezeguet,valdez,portillo,tote,thomert fuuu utok maju nabity ako malo muzstiev v la lige okrem samozrejme tej spicky.......skor mali zohnat lepsieho brankara a obrancov....okrem utoku je na tom dobre ja zaloha su tak skuseny a mylsim ze stale dost kvalitny hraci ako rufete,farinos ci dalsi a mylsim ze aj drenthe bude hrat v zalohe skor ako v obrane....verim ze drenthe ukaze co je v nom....hercules drzim palce sympaticky tim

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele