Vieri myslí na účast na mistrovství Evropy

11.12.2007, 13:14
Aktuality
Christian Vieri je stále platným hráčem a vedle zkušeností mu rozhodně nechybí ani sebevědomí. Již 34letý útočník Fiorentiny pomýšlí na návrat do italského národního týmu...

"Jestli očekávám telefonát od Roberta Donadoniho? Ne, očekávám pozvánku do reprezentace," sdělil Vieri.

Vieri se po dlouhém zranění loni vrátil na italské prvoligové trávníky a po úspěšném působení v Bergamu v létě vyměnil Atalantu za Fiorentinu. Jeho možnému návratu do reprezentace by se nedivil například Fabio Capello, podle něhož 34letému fotbalistovi nechybí sebevědomí ani um.

"Capello má pravdu, když říká, že jsem připraven. V tuto chvíli pro mě je důležité hrát a dávat góly, přesně to potřebuji, abych získal zpět místo v týmu," říká dále Vieri.

Vieriho čeká boj s velkou konkurencí, Itálie totiž disponuje spoustou kvalitních útočníků. Na účast na evropském šampionátu 2008 pomýšlejí i Luca Toni, Antonio Di Natale, Alessandro Del Piero, Alberto Gilardino, Vincenzo Iaquinta, Filippo Inzaghi, Christiano Lucarelli nebo Tommaso Rocchi.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (14)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Osobne si myslim ze jeho cas uz nenadejde. Nikdy nebyl neaky svetovy utocnik. Italie potrebuje pomalu omlazovat kadr a poslat mu pozvanku si myslim ze by byl krok zpatky.

Reagovat
smazaný uživatel

Sice si taky myslim, ze tedka uz na repre nema, ale byval to jeden z nejvetsich zabijaku v Evrope, takze si myslim, ze svetovy hrac to byl..

Reagovat
smazaný uživatel

No tak to snad né! On světový útočník byl. A to především v době, kdy hrál v Atleticu Madrid a pak v interu Milán. A na MS 98 i 02 byl nejlepší útočník Italů a to měl velkou konkurenci.

Reagovat
smazaný uživatel

Znam ho od dob za pusobeni v Interu, tak vim ze to byl "pan strelec" ale pote se propadl do zapomeni. Bohuzel z Atletica ho neznam.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak teď ti nerozumím. píšeš, že to byl pan střelec a přitom, že to nebyl nějaký světový útočník

Reagovat
smazaný uživatel

jeste bych ho nezatracoval jako zolika by som ho asi bral

Reagovat
smazaný uživatel

útočná dvojice Pipo - Christian, proč ne....ještě na lavičku posadit Paola di Cania a jsou tu forwardi jak řemen

Reagovat
smazaný uživatel

Jeste jsi zapomel ze stredu by mohl hrat Roberto D baggio nebo jak se jmenoval

Reagovat
smazaný uživatel

....ale by ho už nenechali kopat penaltu

Reagovat
smazaný uživatel

*asi by ho

Reagovat
smazaný uživatel

Proč? Vždyť on je kopat uměl! Akorát nedal ve finále MS, ale i kdyby dal, tak by to nic moc neznamenalo.

Reagovat
smazaný uživatel

dyť já vím, dělal jsem si jenom legraci, o jeho exekutorských dovednostech nepochybuji

Reagovat
smazaný uživatel

Tak návrat do repre,no nevim...

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně že to byl super útočník,jeden z nejlepších v Itálii i na s větě ve svojí době,ale ta už je bohužel pryč a to sem ho hodně žral..ale repre už nee Bobo.Ale ve Fiorentině si myslim že může ukázat svoje kvality eště nějakej ten pátek

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele