VIDIČ PŘIJDE O ČTVRTFINÁLE LIGY MISTRŮ

01.04.2007, 10:19
Aktuality
Velkou daň zaplatil Manchester United za včerejší vítězství nad Blackburnem. "Rudí ďáblové" přišli o stopera Nemanju Vidiče, který si v průběhu prvního poločasu vykloubil rameno...

Marodka United dlouho zela prázdnotou, teď je na ní plno. Po zranění kolena se z ní zpět mezi zdravé přesunul Ole Gunnar Solskjaer, bohužel pro lídra Premier League si však jenom prohodil místo s Nemanjou Vidičem. Ten si krátce před 30. minutou včerejšího duelu poranil rameno a okamžitě signalizoval, že je zle.

Vyšetření bohužel pro Manchester odhalilo vykloubení. Další podrobnosti budou známy až v pondělí, první zprávy však hovoří o čtyř až pětitýdenní přestávce.

Zranění Vidiče je další ztrátou v boji o treble. Manchester United je stále ve hře jak v FA Cupu, tak i v Lize mistrů. Ve čtvrtfinále nejprestižnější klubové soutěže na svěřence Sira Alexe Fergusona čeká AS Řím a už v tuto chvíli je jasné, že Vidič se na hřišti neobjeví ani v jednom duelu.

Pro United je zranění Vidiče o to nepříjemnější, že na marodce již dva obránci jsou. Až do konce sezóny bude chybět Mickael Silvestre (vykloubené rameno), celý duben zřejmě vynechá Gary Neville (kotník).

Autor: Tomáš Pavlík / football365.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
HOST*rb

...určite strata, myslím si že Ferguson proti AS Roma postaví stopérske duo Ferdinand-O´Shea...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele