Vercoutre na několik měsíců vypadl ze sestavy Lyonu

28.04.2013, 11:47
Aktuality
Lyonu bude hodně dlouhou dobu chybět Rémy Vercoutre. Dvaatřicetiletý brankář, který se na začátku sezóny stal jedničkou východofrancouzského týmu, si na tréninku poranil přední zkřížený vaz v pravém kolenu a čeká ho nucená pauza v délce několika měsíců...

Zkušený gólman v Lyonu působí již jedenáctým rokem, dlouho ale plnil pouze roli dvojky za Grégorym Coupetem a Hugem Llorisem. Druhý jmenovaný koncem loňského srpna ale odešel do Tottenhamu a Vercoutre tak v této sezóně naskočil již k osmatřiceti soutěžním zápasům.

Další start měl přidat dnes odpoledne v důležitém derby se Saint-Étienne, na včerejším tréninku si však přivodil zranění předního zkříženého vazu v pravém koleni a sezóna pro něj skončila. Olympique navíc s jeho službami zřejmě nebude moci počítat ani v začátku příštího ročníku. Minimálně v následujících zápasech ho zastoupí portugalský mladík Anthony Lopes.

Autor: Petr Vaněček / eurosport.fr

Komentáře (15)

Přidat komentář
Langi

ztráta jak prase a obzvlášť teď, kdy může každej zápas rozhodnout o tom, jesi budem hrát LM nebo ne ...na druhou stranu je to pro Lopese ideální možnost ukázat, jesi s ním v budoucnu můžem počítat jako s jedničkou

Reagovat
Le Gunner

Právě jsem se chtěl zeptat, jestli na to budete nějak reagovat v létě nebo ne.

Reagovat
Langi

osobně si myslím, že golmana kupovat nebudem, ať už Lopes zachytá jakkoliv...potřebujeme pokrejt jiný posty a na nějaký rozhazování není...Vercoutre se dá přes léto dohromady

Reagovat
FC Porto FC

odkud přišel ten Lopes?

Reagovat
smazaný uživatel

Z Lyonu B.

Reagovat
FC Porto FC

Ale odněkud ho vzali ne když je Portugalec

Reagovat
smazaný uživatel

narodený vo Francúzsku

Reagovat
smazaný uživatel

Je to odchovanec ale za U21 chytal 9 zápasů za Portugalsko podle transfermarktu

Reagovat
FC Porto FC

divný :D

Reagovat
Trand
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ten vlasatej týpek vypadá jako Büttner

Reagovat
Le Gunner

Reagovat
juninho8

no tak toto bude zaujimave....najdolezitejsie zapasy sezony sa blizia a nam sa stane toto....na druhu stranu je to velka sanca pre Lopesa....dufam ze sa ukaze a vychyta nieco...ja mu verim inak co sa stalo s Gorgelinom? ak sa nemylim tak chytal aj nejake zaapsy za mladeznicke repre Francuzska ci?

Reagovat
Israha

No, to Lyonu nezávidím, zranění přišlo v nejméně vhodnou dobu...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele