Vennegoor of Hesselink v hledáčku Feyenoordu

02.06.2008, 17:26
Aktuality
Feyenoord získal před rokem Roye Makaaye, nyní by svůj útok rád posílil o dalšího ostříleného kanonýra. V hledáčku nizozemského klubu je Jan Vennegoor of Hesselink...

29letý útočník dříve působil v PSV Eindhoven a tomuto klubu vystřílel několik mistrovských titulů, než v roce 2006 přestoupil do Celtiku. Rovněž v barvách glasgowského celku sbírá úspěchy, letos dal patnáct ligových branek a velkou měrou přispěl k zisku třetího titulu Celtiku v řadě.

"Je zde několik možností, jak zjistit, zda ho můžeme získat. Zatím je těžké říct, zda se nám to může podařit či nikoliv," řekl technický ředitel Feyenoordu Peter Bosz.

Vennegoor of Hesselink se v současné době přestupovými spekulacemi nezabývá a soustředí se pouze na Euro. V Rakousku a Švýcarsku se nizozemská reprezentace střetne minimálně v Rumunskem, Itálií a Francií.

Autor: Tomáš Pavlík / eurosport.com

Komentáře (25)

Přidat komentář
smazaný uživatel

bol by jelen keby odchadza z celticu do feyenordu ... hra kazdy rok o titul,podmienky prvotriedne,kazdy rok liga majstrov....a hlavne najlepsi fanusikovia...

ale aj tak buduci rok Rangers vyhraju titul :-) Let´s Go Rangers

Reagovat
fantomas

Tak je to Holandan a taky ne nejmladší, já bych ho náhodou chápal, kdyby chtěl domu.

Reagovat
smazaný uživatel

29 let....

Reagovat
fantomas

No tak neni to nejvíc, ale i tak myslim, že jako přestupní stanice je Feyenoord ideální. V Holandsku by byl asi přeci jen skautům z Francie, Německa, Itálie, Španělska víc na očích. Při troše štěstí a nejen tak by se mu mohlo povést neco jako Svěrkošovi.

Reagovat
smazaný uživatel

Bude mu 30

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě by měl zustat.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

I kdyby chtěl přestoupit kvůli zviditelnování se-ve Feyenoordu víc na očích? Hlavně hraje v Celticu ligu mistrů a pro velikost klubu chodit jinam. Nemyslím, že by zapadl do týmů jako Inter, Ac. Při vší úvctě k němu na ně nemá. Celtic je pro něj ideální, tam nás táhne.

Reagovat
fantomas

Pro skauty tech lig, co jsem jmenoval víc na očích určitě. Všimni si kolik hráču ze SPL tam chodí...

Reagovat
smazaný uživatel

nevím,proč by měl být na očím skautům z těch zemí,které jsi vyjmenoval,když je díky svým parametrům nejlépe uplatnitelný v Premier League(ok,dejme tomu ještě Bundesliga) a ze Skotska je do Anglie opravdu kousek...navíc je Feyenoord kvalitativně horší,po finanční stránce by si nejspíše taky nepolepšil a lepší fanouškovskou kulisu by v Eredivisii těžko hledal

Reagovat
fantomas

Premier League jsem nejmenoval, tam je blíž ze SPL, ale do jiných zemí nikoliv. Neřikám, že tam přestoupí, jen bych to chápal, tot vše!

Reagovat
smazaný uživatel

já vím,proč jsi PL nenapsal,proto jsem reagoval,že pokud by měl odejít za lepším,tak PL je pro něj nejlepší volba,do Feyenoordu může jít třeba za 3-4 roky na sklonku kariéry podobně jako Makaay nebo Gio

Reagovat
fantomas

Je pro něj nejlepší, ale lepší jak Celtic tam jsou jen kluby které mají na jeho postu daleko kvalitnější borce. Proto je lepší Bundesliga, kde by našel jistě taky uplatnění, slušné finanční zázemí a myslim, že třeba takovému Stuttgartu, pokud teda pustí Gomeze, ale i tak, by se hodil náramně. Zvlášt jako náhrada za SuperMaria by pak seděl dokonale, sice ne uplne tak kvalitativně, ale postavou a hernim projevem určitě.

Reagovat
smazaný uživatel

to jo,ale třeba Španělsko,Itálie nebo Francie pro něj nejsou zrovna vhodné destinace,s Německem bych i souhlasil

Reagovat
fantomas

Francie, proč ne? Španělsko a Itálie asi ne no...

Reagovat
smazaný uživatel

Marseille,Bordeaux i Lyon mají útok kvalitní a ostatní týmy kvalitou Celtic nepředčí...

Reagovat
fantomas

Jo tak z takového hlediska ano, já myslel, žes měl na mysli, že by mu nesedla ta liga.

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavne at nejde do Feynordu libil by se mi v PL treba (Everton,Boro,Bolton,West Ham)

Reagovat
smazaný uživatel

do Feyenoordu ne

Reagovat
fantomas

OT: Kapitán francouzské reprezentace Patrick Vieira přijde kvůli zranění kotníku minimálně o první duel evropského šampionátu proti Rumunsku, odpoledne to potvrdil trenér Raymond Domenech.

Tak pojede teda Flam nebo ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Zajimavy je i tohle ze SkySports:

Cristiano Ronaldo left training on Monday with a pack of ice wrapped around his right ankle.

Reagovat
smazaný uživatel

už je tady o tom dávno článek

Reagovat
fantomas

Njn, tak ale tam to nebylo jsité, ted už je jisté, že nestihne první zápas. Mě jen zajima, zda Flamini pocestuje nebo ne.

Reagovat
smazaný uživatel

zostan

Reagovat
smazaný uživatel

Celtic je skvělej tým a když si řeknu celtic,vybaví se mi 4 jména: Artur Boruc,Shunsuke Nakamura,Stephen McManus a Vennegoor of Hesselink,podle mého už skoro nepostradatelní hráči.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele