Veh zůstává trenérem Wolfsburgu, tomu pomůže Dieter Hoeneß

22.12.2009, 12:38
Aktuality
Wolfsburg se na konci loňské sezony radoval z bundesligového titulu a vysoké ambice měl i před letošní sezonou. Pod novým trenérem Arminem Vehem se mu je zatím nedaří naplňovat, Veh se ale o práci bát nemusí. Nedávno ho o tom ujistil předseda VfL Garcia Sanz a nic na tom nemění ani nástup Dietera Hoeneße...

Wolfsburg je po první polovině sezony až na osmém místě a na vedoucí Leverkusen ztrácí jedenáct bodů. Nedařilo se mu ani v Lize mistrů, kde ve skupině skončil až třetí za Manchesterem United a CSKA Moskva a musel tedy sestoupit o něco níže do Evropské ligy.

Veh, který v létě nahradil Felixe Magatha, přesto zůstává ve funkci, o čemž ho ujistil budoucí generální manažer klubu Dieter Hoeneß. "Tohle jmenování neznamená žádné znevážení síly Armina Veha. Je to o zodpovědnosti vůči klubu. Na současnou situaci se pak rychle zapomene ve chvíli, kdy přijdou výsledky. Už se těším na spolupráci s vedením a Arminem Vehem," prohlásil Hoeneß.

56letý Hoeneß působil třináct let v berlínské Hertě, odkud odešel před začátkem letošní sezony. S Wolfsburgem se domluvil na tříleté smlouvě, která vstoupí v platnost 15. ledna příštího roku.

"Určitě budeme těžit z jeho zkušeností a schopností, díky nimž si po řadu let úspěšně vedl v Bundeslize," těší se z Hoeneßova příchodu předseda VfL Garcia Sanz.

Autor: Tomáš Pavlík / sportinglife.com

Komentáře (19)

Přidat komentář
smazaný uživatel

titul wolfsurgu byl jen nahoda, hraje simunek??

Reagovat
smazaný uživatel

nahoda to nebyla Magath je borec a umi to... Simunek nehraje mel by jit nekam na hostovani nebo spatne skonci...

Reagovat
smazaný uživatel

magath se simunekm myslim pocital skoda

Reagovat
smazaný uživatel

věřím že se Wolfsburg zvedne a bude hrát o poháry

Reagovat
smazaný uživatel

nevím, řekl bych že má daleko lepší kádr než měl Felix..tím spíš že nikdo z klíčových hráčů neodešel naopak přišel Martins, Ziani atd... dostávají spoustu gólu a ten debi.l Veah ství pořád stejnou obranu s tragickým Costou ve středu obrany...a obránci typu Šimůnka nebo Pekáríka nedostanou vůbec žádnou šanci i když se výraznou měrou podíleli na loňském titulu!!! Veah je cy.p ať táhne

Reagovat
smazaný uživatel

Pekárik tam nemá co dělat...

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

když tam jsou lepší hráči tak má hrát pořád? ke konci minulého ročníku už taky moc nehrál...

Reagovat
herbage

Přesně tak. Sasha Riether je lepší volbou

Reagovat
smazaný uživatel

údajne sa zaujíma BVB tak nevim

Reagovat
Arne

Jenže ani tam by si těžko zahrál, když Owomoyela je momentálně nejproduktivnější bek ligy a na levou stranu se snad už vrátí Dedé.

Reagovat
smazaný uživatel

jj, podľa mňa by mu podla jeho kvalít sedela 2. bundesliga..

Reagovat
Arne

Z mého pohledu těžko říct... Pravda je taková, že jsem ho zas až tak moc neviděl, ale v tom, co jsem viděl, mě nepřesvědčil, že má kvalitou na bundesligu. Možná by jen potřeboval dostat šanci a třeba takovýmu Kölnu by se krajní bek hodil. Norimberku možná taky, pokud někdo zláká Diekmeiera.

Reagovat
herbage

Diekmeir kdyby šel do Bayernu, tak by to bylo zajímavý

Reagovat
jv

Reagovat
herbage

Reagovat
božský John

Veah(i když s W) už nějakej rok nehraje..

Reagovat
j_mrazik

Ale bombér to byl. Na jeho gol proti Spartě nezapomenu.

Reagovat
raduinho

letos na to nemaji ,MAgath dotahne k titulu Schalke

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele