VEH: FAVORITEM JE BAYERN

22.07.2007, 17:37
Aktuality
Nový ročník německé nejvyšší soutěže bude mít jednoho velkého favorita. Bayern Mnichov po loňském neúspěchu obměnil velkou část kádru a do svých řad získal hvězdné posily. Za favorita na titul ho tak pokládá i kouč úřadujícícho mistra Armin Veh...

"Bayern svůj kádr posílil o několik velkých jmen a z toho důvodu bych jej označil za favorita. Brémy a Schalke budou také nahoře, ale my jsme přišli jenom o Tima Hildebranda a navíc také posílili, takže jsem přesvědčen, že i letos budeme hrát důležitou roli," prohlásil Armin Veh.

Stuttgart získal velkou posilu v osobě útočníka Ewerthona, mezeru po brankáři Hildebrandovi by zase měl zacelit Raphael Schäfer. Vedle této dvojice přišli ještě kamerunský záložník Georges Mandjeck a německý středopolař Christian Tiffert. Více než tyto posily však fanoušky VfB těší, že v jejich kádru zůstaly dvě velké postavy - obránce Fernando Meira a kanonýr Mario Gomez.

Autor: Tomáš Pavlík / soccerway.com

Komentáře (13)

Přidat komentář
HOST*

Reagovat
smazaný uživatel

S tím kádrem, který mají k dispozici, by byla ostuda, kdyby ten titul v Bundeslize neudělali. Tým mají opravdu famózní.

Reagovat
Shevchenko

A Bastürk?

Reagovat
HOST*

Reagovat
HOST*

KDYBY ostatni kluby neprodavali svoje opory tak Bayern ten titul nema jisty,ale vzhledem k tomu ze treba Bremy nebo Schalke prodali nekolik svojich opor,tak ma Bayern usnadnenou cestu k titulu.

Reagovat
smazaný uživatel

jen kdyby ale....Lets go Bayern

Reagovat
smazaný uživatel

Bayern bude mistr,spíš bude zajímavá ta mela o 2místa pro ligu mistrů,kandidátů je tam až,až..

Reagovat
smazaný uživatel

souhlas, o titulu je asi rozhodnuto....i když ne vždycky posily znamenají jistotu titulu, ale v tomhle případě je to dost pravděpodobný....jinak o ty ostatní příčky to fakt může být zajímavý boj!!

Reagovat
smazaný uživatel

Jen ted kdyz tam maji tolik osobnosti, aby se nespolehali jeden na druheho.......to by potom mohlo dopadnout hodne zle

Reagovat
smazaný uživatel

Bayern a Barca mají momentálně nejlepší sestavy (papírově) v Evropě. Otázkou ale bude, zda se jim podaří usměrnit všechny hvězdy tím správným směrem...např. Toni a Klose vedle sebe se mi nezdá jako ideální kombinace..stejně jako Henry s Eto´oem..

Reagovat
HOST*johny traawa

bayern a barca, tak s tou barcou bych souhlasil ale na druhy misto bych dal manutd a bayern by seumistl nekde na konci prvni desitky

Reagovat
HOST*1860

jeste, ze mi to veh rekl, jinak bych nevedel, ze je bayern favoritem.. kazdopadne si myslim, ze bayern titul jasny nema, bude to hodne napinave, protoze cekam, ze ten velky tlak moc dobre neustoji..

Reagovat
smazaný uživatel

jj,bude to napínavý...tak prvních 10 kol,než si Bayern uděla náskok

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele