Vedení Sparty chystá zimní zemětřesení

18.11.2008, 11:21
Aktuality
Zaujalo nás
Sparta Praha zažívá příšerný podzim, který prozatím vyvrcholil ostudnou porážkou s Bohemians Praha. V zimě má proto na Letné proběhnout velká čistka kádru, podle deníku Sport může odejít až deset hráčů.

Historicky nejúspěšnějšímu českému týmu se letos nepodařilo prakticky nic. Spartě utekla Liga mistrů, základní skupina Poháru UEFA a v lize je to zatím také bída. Letenští jsou průběžně pátí s devítibodovou ztrátou na vedoucí Slavii.

Špatné výsledky nenechávají v klidu sparťanské vedení, které se chystá situaci řešit. Podle informací deníku Sport proběhne v zimě v kádru hotové zemětřesení.

Prioritou jsou odchody obránců Mariána Hada a Štěpána Kučery, kteří výrazně zaostali za očekáváním a podávali velmi špatné výkony. Sparta nabízí k prodeji také Marka Kuliče, Libora Doška, Jana Holendu a Karola Kisela.

Tým by měl opustit i jeden z dvojice brankářů Matúš Kozáčik, Tomáš Grigar. Za očekáváním zůstává Petr Voříšek, Miroslava Matušoviče podle Sportu udrží ve Spartě jen obliba šéfa Daniela Křetínského, kabina ho údajně nesnáší.

Samostatnou kapitolou je Tomáš Řepka. I zkušeného beka se snaží Sparta zbavit, jenže naráží na několik překážek. Na Řepkovu špatnou pověst a také vysokou požadovanou cenu. Řepka je oficiálně zraněný, podle Sportu vše spěje k tomu, že bývalý reprezentant v lednu ukončí kariéru.

Na pořadu dne je údajně také návrat Miroslava Pelty na Letnou. Zkušený funkcionář momentálně působí v Jablonci a odchod do Sparty odmítá, všechno se ale teprve uvidí.

Pokud Spartu opustí zmínění hráči, bude je muset nahradit. Za nepotřebné hráče mnoho peněz nedostane, brzy by ale mělo dorazit pětasedmdesát milionů korun za uplatnění opce za Michala Kadlece ze strany Leverkusenu.

Letenští sní o příchodu Jana Morávka z Bohemians, ovšem v konkurenci zahraničních klubů je jejich nabídka nízká. Sparta se tak zajímá o nejmenovaného záložníka ze Skandinávie a bude se snažit přivést z Wolfsburgu na hostování obránce Jana Šimůnka.

Autor: Radim Šantrůček / deniksport.cz

Komentáře (332)

Přidat komentář
Slejdy

je na čase

Reagovat
smazaný uživatel

pro fila by to bylo určitě dobre má už skušenost s cízí země a ve spartě by se určitě chytnul a odváděl výborný vysledky no a hola dálší rok už by mohl rad ve vehlasnějším klubu... měli by zkusit Stajnera nebo Zelenku zkušenej hrač by byl na místě s bergrem paráda ikdyž Zelenka nedávno přišel do vesterla takže by asi nešel... a z český ligy Lafatam, Střestik, Švento, Rajnoch

Reagovat
smazaný uživatel

jj no,blbecci!REPKA VEN!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Ja bych nechal hrat kadlece a urcite zemana.Berger ven hraje hovno,kulic ani ne ale zmena by mu prospela a repka ten by mel skoncit s fotbalem na dobro Jinak posily typu Filla,Moravka atd jsou pro spartu nerealne 1.Filo hraje pravidelne a prestupoval za nejaky 60 milionu a pochybuju ze kdyz ted hraje tak ho prodaj za min to tez Moravek si ho Bohemka ceni az na 75milionu pochybuju kde by sparta vzala takove finance.A to same v pripade Rajnocha to je hrac s hodnotou presahujici ramec ceske ligy.

Reagovat
smazaný uživatel

pepa chovanec se sieglem si vezmou dres a bude to litat..:D stejne jako v manchesteru tenhle typek!

http://www.youtube.com/watch?v=yq8QVOT1DjY

Reagovat
smazaný uživatel

zo skandinavie to mi napada Fillo a Sapara no ten asi nie

Reagovat
Hiko

No nevím, Saparu nechtěli v Rosenborgu v létě prodat, protože žilou pouštěli už dost a on je klíčovým hráčem. Fillo asi moc spokojen ve Vikingu nebude (herně), ale peníze tam má asi větší než ve Spartě.

Reagovat
smazaný uživatel

Simunek

Reagovat
smazaný uživatel

podle me nemužou prodat 10 lidí, protože by v zime nemeli sanci 10 náhrad sehnat, viděl bych to tak na 3-4 odchody.. ale i tak si myslím, že se Sparte bude těžko hledat někdo kvalitní, ambiciozní týmy jen tak někoho nepustí..

Reagovat
smazaný uživatel

čau, změny musí přijít od vrchu- Křetínský, Chovanec to nejsou ti top manažeři a jestli chcou vyhodit 5 a více hráčů , tak teda nevím jak dopadne jaro

Reagovat
smazaný uživatel

to si delaj prdel hostovani simunka, byl by blbej kdyby se na spartu vracel kdo sakra vymysli tuhle strategii prodat hrace a pak ho privest na hostovani? demence

Reagovat
smazaný uživatel

souhlasim pro simunka by byla sparta krok zpet

Reagovat
smazaný uživatel

porad lepsi hrat ve sparte nez sedet na lavce ve wolfsburgu .....

Reagovat
smazaný uživatel

no nwm....alespon na treninku se neco nauci...ne tak jako nwm...nemyslim si ze by to pro nej bylo neco extra...potrebuje zkusenosti.... zaqhranici je pro nej lepsi....ale pro spartu by to bylo dobry kdyby prisel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

hostování pro Šimůnka ano, ale ve Spartě rozhodně ne, vždyť oni budou začínat prakticky od píky.....to je velkej krok zpátky....

Reagovat
smazaný uživatel

presne tak

Reagovat
smazaný uživatel

No hlavně aby to nebyl začarovaný kruh. Zas se kádr obmění, za rok se řekne, že to jsou na hovno hráči, odejde trenér a přijde další obměna....Možná by si to chtělo uvědomit, že kádr se neskládá jen pár týdnů....Ona by stačilo možná jen jedna změna, a to ta nejrazantnější - změna vlastníka nebo aspoň nasadit někoho místo Křetínskýho.

Reagovat
smazaný uživatel

souhlas

Reagovat
smazaný uživatel

Osoba Křetínského je jen alibi pro fans. Chovanec měl a má mnohem větší zodpovědnost, co se týká hráčského kádru.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak vedení Sparty neustále vykřikuje, že při přestupech rozhoduje tzv. sportovní rada(či jak to je). Takže Chovanec rozhodně nemá největší zodpovědnost....Křetínský není žádná alibi, ale to je fakt. Po jeho příchodu do Sparty je to každým rokem horší a horší...To on je zodpovědný za chod klub.

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně, o přestupech rozhoduje sportovní komise, ale myslíš, že s tipy na hráče přichází Křetínský? Křetínský má zodpovědnost za to, aby sehnal dostatek financí na chod klubu a tam je na tom Sparta vzhledem k výsledkům velmi dobře, lépe na tom být nad ani nemůže. Od nástupu Křetínského sice Sparta upadá, ale pojmenujte si opravdové důvody a pak až se teprve můžete hnout z místa. Krizi začal Křetínský špatně načasovaným vyhazovem Straky, pak se velmi nagativně projevovali fans, kteří vyháněli Hřebíka a od té doby je to takový začarovaný kruh, ze kterého se Sparta nemůže vymotat.

Reagovat
smazaný uživatel

Křetínský v klubu zkouší možné a nemožné...Chod v klubu nemá žádný systém. Pořád se něco zkouší...Sparta netrpí jen kvůli špatným přestupům, ale kvůli špatnému chodu. Křetínský je ta největší slabina. Když do klubu bere nové lidi, tak vůbec neuvažuje, zda to může být pro klub potíž...viz. Hřebík či Plíšek.....Křetínský by měl spíš vést Disney Land.

Reagovat
smazaný uživatel

V čem byla potíž s Plíškem?

Reagovat
smazaný uživatel

No řekněme, že až moc toužil po pozici hlavního trenéra. Proto taky tak brzo odešel.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale do klubu přišel na Bílkovo doporučení, takže tady to opravdu Křetínského chyba není.

Reagovat
smazaný uživatel

No jelikož Křetínský vsadil na hru alá Anglie - systém s manažerem - tak si pak uvědomil, že to byla špatná volba, protože Bílek není manažer, ale trenér. Tudíž musel přijít někdo, kdo tomu rozumí. A to Plíšek bezesporu je. Ale pochybuju, že Bílek řekl, že chce Plíška. V tom případě pak nechápu, proč si oba dva moc nerozuměli :)

Reagovat
smazaný uživatel

A ono stačí, že ten magor pořád posílá SMS...je to srab a ještě vede Spartu...

Reagovat
Maritazzi

tohle je na jednu stranu pravda, ale na druhou stranu je třeab se podívat jakym způsobem pozvedl spartanskou mládež, která byla před jeho příchodem v ...

Reagovat
smazaný uživatel

Kretisky ven jiank to bude furt ta sama blamaz

Reagovat
smazaný uživatel

Kretinsky je jenom loutky s kterou nekdo hybe ze zakulisi. Chce to tam dat nejakeho trenera ktery bude s tymem pracovat. Myslim ze Vita byl super trener ale ve Sparte je obrovsky tlak takovy pry neni v zadnem klubu u nas a v zahranici.....

Reagovat
smazaný uživatel

Už dost kvalitních trenéru ve Spartě bylo, ale když nedostanou čas a ten šašek je vyhazuje jak na běžícím pásu, tak je může klidně trénovat nový Busby a bude to k hovnu.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejdříve by si měli vyjasnit, s jakým trenérem chtějí do jarní části jít. S Chovancem to rozhodně nepůjde. V současné době nepotřebují ani tak nějakého výborného stratéga, jako motivátora a kouče, který dá dohromady rozloženou kabinu. Takže by měli vsadit na Straku, navíc by tím utišili fans a mohli pracovat na přestavbě kádru pod mnohem menším tlakem...

Reagovat
smazaný uživatel

toto je velice kvalitni nazor s kterym nezbyva nez souhlasit ! :)

Reagovat
smazaný uživatel

ale vůbec ne, v trenérovi to nevisí....visí to o pár pater vejš....

Reagovat
smazaný uživatel

Dokud bude kretisky na sparte tak franta nepride ani nahodou!

Reagovat
Radin

Franc by musel být blbej,aby z něj dělali takhle otevřeně vola

Reagovat
smazaný uživatel

Znáš sparťany, až nebude Křetínský nebo přijde Straka, tak si najdou někoho jinýho, na koho budou nadávat. Ale buďme rádi, že si na sebe tvořej uměle tlak.

Reagovat
georgeo

na to měli myslet už v létě, když přivedli z ciziny hráče, kteří v ní nehráli (Kučera, Had). V rozehrané sezoně se jim těžko budou shánět hráči, kteří hrají dobře. Tuto sezonu už nezachrání a budou ji dohrávat více méně ve stejném složení. Opravdovou čistku očekávám až v létě. A Řepka neskončí, to bych od něj nečekal.

Reagovat
smazaný uživatel

mam stejny nazor...kucera...velke ocekavani a velkej propadak a to samy i had,.....ale tak to jsem cekal alespon u hada.... repka asi neskonci....ale sparta je ted vubec na dne celkeove..chovac neni moc dobry trener... a se soucastnym tymem by diru do sveta urcite neudelal

Reagovat
smazaný uživatel

co furt máte rudoši s tim Řepkou? Copak ste slepí, vždyť je uplně jalovej....vy jste neviděli derby a zápas s Plzní? Vždyť hoří stejně jako ostatní...OMG

Reagovat
smazaný uživatel

ja jsem rudo bilej jen se tu posmivam soucastne krizi sparty:D..... repka je trosku blazen a uz to nin co byvalo ale je to proste repka dokaze byt neprijemny

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud se zbaví Řepky,který je jediným stoperem sparty,který má opravdu herní úroven,tak nevím,kdo tam bude hrát

Reagovat
smazaný uživatel

měli by koupit Trousila

Reagovat
soukup

pochybuju, že ho Brno pustí někam v rámci naší ligy

Reagovat
smazaný uživatel

Toho ne

Reagovat
soukup

taky bych řek, že ho nepustíme, když sme ho před minulou sezónou nepustili ani do Dánska

Reagovat
georgeo

taky by se mohli podívat do jižní ameriky, když se třeba podíváte na Dinamo Záhřeb jaké si přivedlo z tama borce za levno a jak hrají, tak je to lepší než vyhodit peníze za nějaké hráče, co dřív hrávali dobře a ted jsou jenom stínem toho co hráli.

Reagovat
smazaný uživatel

Není to tak jednoduchý. Nejde si ze dne na den říct "hele, teď budeme kupovat Brazilce"..tohle je na dlouhou trasu. A bohužel u nás všichni zaspali tu nejlepší dobu...A navíc to mají u nás jihoameričani těžší než třeba právě v Chorvatsku, Rumunsku apod....počasí, kultura, antifotbal apod.

Reagovat
smazaný uživatel

pokud nákupy, tak navrátilce Kleina z Teplic, Kisel a prodat??? dyt je to jeden z nejlepších hráčů ve Spartě. Prodat Doška,Holendu,Kuliče,Matušoviče,Hada,Mareše to sjou příživníci a pro Spartu nemakaj. Šimůnka na hostování beru,toby šlo.Ale kde jinde posily?? Fillo ve Spartě byl a pomohl by ale kde sehnat kvalitu???? Snad seženou toho Afričana jak říkali na stopera, a jinak byhc asi vyhodil skauty jdyž nic neseženou. Snížil bych všem hráčům o 35% platy a at si je zasloužej na základě výsledků týmu!!!! Jinak nehnou zadkama a Řepka uvidíme, taky už to neni takovej základní kámen jako byl před rokem.

Reagovat
smazaný uživatel

Klein ok. Kisel je sice bojovný, ale tím to končí, na Spartu nemá, ale vzhledem k jeho bojovnosti by měl na jaro asi ještě zůstat, ta přestavba se nedá udělat najednou. Doška bych neprodával, Holenda bude za pár drobných, Kuliče s jeho platem nikdo chtít nebude, to samé Matušovič s Marešem, který je s Hadem nejvíc srandovní ze všech. Fillo by byl ok. Snížit platy je dlouhodobý proces, sami to pamatujeme ze Slavie, ti hráči na to nepřistoupí a tudíž se to musí řešit až u nových posil. Se skauty to není tak jednoduché, nevidíme výsledky, koho doporučili. Třeba mohou být velmi dobří, ale klub se bojí zmíněné hráče přivést, finanční situace atd, tohle my nemůžeme soudit...

Reagovat
smazaný uživatel

Mno talčí nás boda téměř všude :\ Jak jste psali Klein by byl svkělá posila, dále bych to ještě řešil příchodem Mazocha či Kaufmanna. Příchod filla je hodně nereálný a tudíž bych šáhl po něakém českén střelci, např. Lafatovi. D8le bych se pak zaměřil hlavně na Rakousko a přivedl některé hráče odtamtud. Z Německa na hostovačku Trojana a Šimůnka. Pokud by Slavie uvolnila Švetna, hned bych po něm také šáhl. Okamžitě bych prodal Kuliče, Mareše, Kučeru, Hada, Grygara. Pokudsil bych zpátky dostat Zlámala nebo zkusit koupit Švengra, podává v Čáslavi celkem kvalitní výkony. Bohemians by také mohli zkusit poslat na hostovačku Morávka, aby si trošku zvykl na vyšší ligu, nabral zkušenosti a následně až by se vrátil ho prodali.

Reagovat
smazaný uživatel

S posil by se mi líbil třeba Rajtoral, Kerič, Fillo, Lecjaks a rozhodně bych zkusil koupit nějaké cizince nevěřím, že ten Scauting je na tak špatné úrovni chce to konečně sebrat odvahu a zkusit ty zahraniční hráče. Hlavně jim dát šanci ne jak v případě Sylvestreho.

Reagovat
smazaný uživatel

jo sylvestre to byl genialni tah mu nedat sanci a poslat ho pryc.....to se sparte vyplatilo..ted si musej asi rvat vlasy:D....jo a keric je dobrej ale liberec ho nepusti....myslim ze pujde spis do zahranici

Reagovat
smazaný uživatel

Sylvestre by se v současnosti možná hodil, ale za normální situace na Spartu nemá, pro něj je optimální ta Boleslav.

Reagovat
smazaný uživatel

to je pravda...jinak by boleslav nemela tak dobre vysledky.....no to sice mozna ne..ale porad by hral ve sparte nejlip...ono je take dolezite dat hracovi prostor hrat na tom spravnem miste

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže je rozdíl mezi hrou Boleslavi a Sparty a jak hrají soupeři proti nim či jak je nutné hrát v pohárech.

Reagovat
smazaný uživatel

to souhlasim ...sparta hraje na prd a boleslav dobre:D...ne je jasny ze na spartu hrajou jinak,....ale muze si za to vlastne sama......vis obcas je lepsi pozmenit herni styl...pac jestli chteji hrat takhle furt trak na ne ceka za par let druhas liga

Reagovat
smazaný uživatel

Ale já nemluvím o tom, jak hrajou teď, ale jak hrajou když mají formu, viz třeba v úvodu sezony atd.

Reagovat
smazaný uživatel

jo tech prvnich par zapasuu...jo ale to meli jeste trenera..ted maj chovance.... a prestupy to sry..ty se jim vylozene nepovedli to musis souhlasit....

Reagovat
smazaný uživatel

Chovanec je taky trenér.

Reagovat
irik

Ale Lavičkovy nesahá ani po kotníky ...

Reagovat
smazaný uživatel

Nesmysl!

Reagovat
smazaný uživatel

souhlasim....lavicka byl nejlespi....zacatejk sezony byl proto tak dobrej...prisel chovanec a do brany nacpal blazka.....je to sejto a v norimberku to potvrdil..na nasi ligu staci ale uz en na zaklad ve sparte

Reagovat
smazaný uživatel

Je zajímavý, že Blažek byl v Norimberku lépe hodnocen než reprezentant Drobný.

Reagovat
smazaný uživatel

hohodnotili asi vozraly....tak za prve norimberk diky nemu spadnul.....za 2. v temer kazdem kole udelal hrubku za dalsi dost golu bylo jeho... a ted ve sparte nedela vykony ani takove jako kdyz odchazel....vis koukat do novin na cisla je pekne ale zkus sledovat zapasy v televizi..teda pokud mas setelit;)

Reagovat
smazaný uživatel

Takže tys každý týden sledoval Norimberk?

A hodnocení v Německu je na dost vysoké úrovni, tudíž jim nemám důvod nevěřit.

Reagovat
smazaný uživatel

to ses taky nekde docetl..... no tak me staci kdyz nevidim zapas se kouknout na sestrihy na ktere koukam dost casto...da se rict kazdy tyden...:)

Reagovat
smazaný uživatel

sestřihový expert

Reagovat
smazaný uživatel

pozor..tys to necetl...psal jsem ze kdyz nestiham ze se koukam na sestrih...a i tam jsou videt blazkovi chyby..a i v novinach to psali....je to takovy trubka mezi tycemi:D

Reagovat
smazaný uživatel

V novinách psali, že je hodnocen lépe než další dva naši brankáři v bundeslize, s tím prostě nic nenaděláš.

Reagovat
smazaný uživatel

jo?.....ale jakto ze herta ani bochum nespadla??? no lastuvka taky nepredvadel extra vykony ale gyly ktere dostaval byli dost obrtizne chytatelne...narozdil od blazi....ten si mohl kopak ty mice do branky sam:D

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, takže o sestupu rozhoduje JEN brankář. Piš dál, moc se bavím.

Reagovat
smazaný uživatel

tak se bav salate..... brankar je v tymu aby podrzwel a ne potopil a ona cela sparta stoji za velky hov..:D

Reagovat
smazaný uživatel

On je ale nepotopil, to bys ovšem nesměl těžit jen ze sestřihů.

"ona cela sparta stoji za velky hov..." a proč mi to píšeš?

Reagovat
smazaný uživatel

je ale co dokazal bez dobreho tymu?.....s dobryma hracema dakaze trenavat kazdy..ale sparta je momentalne v krizi a tymy jako bvohemians by meli porazet...

Reagovat
smazaný uživatel

Bez dobrého týmu to nikdy nejde.

Reagovat
plechi

Miroslava Matušoviče podle Sportu udrží ve Spartě jen obliba šéfa Daniela Křetínského, kabina ho údajně nesnáší.

Reagovat
smazaný uživatel

Vzdyt je to jedno,jestli chce Sparta kvalitu tak ji musi zase zaplatit ti hraci zadarmo hrat nebudou a sou zase tam kde byli.

Reagovat
smazaný uživatel

Kéž by Sparta nehrála poháry.

Reagovat
smazaný uživatel

SPARTĚ UŽ NENÍ POMOCI!!!!!!!! ČEVNENO-BÍLÁ SÍLA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

ČEVNENO-BÍLÁ SÍLA? To je nějaká nová reklama na Vanish?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

NÉ ASI. VANISH, CO MÁ GOLOVÉ KONTO ZE VŠECH NEJČISTŠÍ

Reagovat
smazaný uživatel

Česko-indiánská nacionální strana... Neznáš?

Reagovat
smazaný uživatel

ČESKO-INDIÁNSKÁ STRANA. TAK PŘESNĚ TO TEĎ VYPADÁ NA LETNÝ

Reagovat
smazaný uživatel

debile

Reagovat
smazaný uživatel

VELMI INTELIGENTNÍ

PROSTĚ SPARTA JE V KOPRU A HRDÍ SPARTANÉ TO NEZVLADAJ. A TO SI PŘEDPOKLÁDÁM TY! DOBŘE TI TAK ČADIPÉRE SPARŤANSKEJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

nezvoni nahodou??ze bys musel vypnout pocitac a jit zpet do tridy

Reagovat
smazaný uživatel

TO ZVONIL MŮJ INDIKATOR BLBOSTI, KTERY REAGUJE NA "MÉNĚ INTELIGENTNÍ" LIDI. ALE UZ DOST TOHO HANDRKOVANI. JSTE PROSTE V PRDELI A HLEDATE NEUSTALE NEJAKE DUVODY OKOLO. JAK SE ŘÍKÁ:"KAŽDÝ AŤ SI NEJDŘÍV ZAMETE PŘED SVÝM PRAHEM"

Reagovat
smazaný uživatel

kazdy at si nejdriv vypne Caps lock

Reagovat
smazaný uživatel

AHA. Takhle lepší?

Reagovat
smazaný uživatel

smrt slávii do plynu s ní

Reagovat
smazaný uživatel

komoušum hoří koudel u zadku! Ale neni to nic divnýho, jednou ta setrvačnost z dob komunismu, kdy byli nedotknutelný, skončit musela

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

sparta příští rok s Fulnekem, Hlučínem apod. - nádhera

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

podle mě je celý kádr na letné nevyrovnaný, měli by jsme udělat opravdu velkou čistku, hra působí strašně upracovaně a v kádru je jen málo "lehkonohých" fotbalistů, měli by dostávat šanci hráči jako vacek, zeman, krob, kúdela.. že nehráli poslední dobou dobře? PRAVDA, ale nemůžeme chtít po mladících aby hned táhli tým jako je Sparta! Musí se vyhrát, ve slavii taky dávali čas Švecovi, piplali si Suchého a odměnili se jim, nemluvě o Necidovi.. Sparta potřebuje změnit celý kádr, Morávek by byl fajn ale asi to je nereálné, reálnější je už Šimůnek.... velký prostor bych dal V. Kadlecovi, vidím v něm takového českého Bojana Krkiče, ale Venca je ještě hodně mladý, příští sezonu by se mohl prosadit více.. tak doufám že to dopadne dobře, budu Spartě držet palce! ACS forever!

Reagovat
smazaný uživatel

co to Baníček forever

Reagovat
smazaný uživatel

inteligente

Reagovat
smazaný uživatel

no sparta ted predvadi ostudne vykony a ono je pro ni asi i tezke to ze stridaj furt trenery.....Chovanec je blb... navic maj nepovede koupe a prodeje...chapu prodej kadlece...kvuli financim... a hostovani sylvestreho?....no tim si to pekne po... a horvath?.--..v plzni hraje dobre..ale taky koupe hada a kucery a marese....mares nehraje a ti dva at radsi nehrajou vubec... stoperska dvojice?....vorisek trosku zaostava ale alespon se snazi...repka je dobrej ..ale uz taky starne... a bez nej?....obrana by stala za... a prodej kisela...to nevidim jako dobrej krok...

Reagovat
smazaný uživatel

Prodej Kisela by bylo to nejlepší a mělo se to udělat už před několika lety.

Reagovat
smazaný uživatel

Presne tak.Kisel je sice bojovnik (jako jeden z mala) ale ty jeho vykony rozhodne nejsou hodny Sparty (ma jen par dobrych zapasu za sezonu)

Reagovat
smazaný uživatel

takze kdyz ma dobrej vykon kisel tak cela sparta..pac ta nema moc dobrejch vykonu za sezonu alespon za tuhletu:D

Reagovat
smazaný uživatel

proc myslis?.....me teda prijde ze hraje lepe nez treba jini...ps: kmomentalni forma sparty ho prosku strhava ale za to on nemuze

Reagovat
smazaný uživatel

Neumí přihrát na dva metry, z mnoha šancí, do kterých se dostane promění jednu za sezonu, on běhá, snaží se, ale tím to končí. On by mohl být na lavičce jako alternativa, ale on není typ žolíka, což o sobě sám říká.

Reagovat
smazaný uživatel

no to neni to je pravda...ale ta prihravka vazne v cele sparte;)

Reagovat
irik

Problém je, že jakmile se někdo ať je kvalitní jak chce zprotiví vedení tak letí ... naopak je-li někdo oblíbencem jako například Matušovič tak ho nevyhodí a nevyhodí... nemyslím si, že se tenhle problém vyřeší tím, že vyhodí polovinu kádru , je třeba celkově změnit přístup což bude vyžadovat změnu vedení a to se asi jenom tak nestane

Reagovat
smazaný uživatel

jo presne....to ams pravdu...a stejne je to i s trenerama;) ...chovanec..omg...

Reagovat
smazaný uživatel

ja bych koupil Jarosika

Reagovat
smazaný uživatel

a prispejes sparte na nej? myslim ze se nevrati ale hodil by se jim

Reagovat
smazaný uživatel

no ten by se hodil vic nez dost

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak vedeni se urcite nezmeni a tak se musi zmenit kadr a ja doufam ze jeste jednou i trener.Mel by jednoznacne prijit Straka protoze my ted nepotrebujeme stratega ale trenera co dokaze namotivovat,servat...Pak jednoznace odchody Hada, Kucery, souhlasim i s odchody Kisela,Kulice,Doska,Holendy,Marese a bohuzel i Matusovice (mel jsem ho vzdycky rad) a asi i Vorisek by mel odejit (neni nejhorsi ale na Spartu to nestaci...) a pry by se snad mel i prodat Slepicka (ze pry je nejaky zahranicni zajemce ) a koho na misto nich?

Do brany bych privedl jednoznacne Danka ktery v Teplicich vysedava a prodal bych Grigara

Do obrany by se mel snad privest Simunek na hostovacku a snad ten Kostal (ale toho nesleduji,proto ho nebudu hodnotit),ale snad by oba dva pomohli...za predpokladu ze skonci nebo odejde Repka to uz nevim koho - leda ze by se podaril privest Hubnik

No do zalohy existuji 2 nerealne sny - Rajnoch a hlavne Moravek...ale jinak se ukazalo jak velka chyba byl prodej Silvestreho ,ten by se nam ted moc a moc hodil!Snad se uvazuje tedy nad Fillem - ten by byl fajn, taky by mel konecne dostat prilezitost Pecnik, bud jako ofenzivni zaloznik ci jako utocnik

Do utoku bych si jednoznacne pral Kerice, Senkerika (treba by to vyslo kdyz ve slavii misto v zakladu nema), a stahnout si z hostovani Jeslinka

Reagovat
smazaný uživatel

Jeslínek je jako Vacek, Zeman atd. do budoucna jo, ale momentálně ani omylem.

Reagovat
smazaný uživatel

no libil se mi uz minulou sezonu...nerikam ze treba do zakladu ale na lavicku a dostavat pravidelne prilezitost urcite ano,samozrejme Vacek a Zeman to je nase budoucnost a prave proto myslim ze by se mel Zemam poslat do konce sezony na hostovacku kde by hral pravidelne v zakladu protoze na nas zaklad to zatim neni,leda proti tymum ze spodu tabulky, ale Vacek ten uz by mel hrat vcelku pravidelne stejne jako Jeslinek - proti silnym na lavicce a naskocit podle potreby, proti slabym zaklad

Reagovat
smazaný uživatel

souhlasim jeslinek je rychlej brejkovej a snazivej mel by dostat sanci misto loktaka doska a trageda holendy

Reagovat
smazaný uživatel

nakupy by se jim potrebovali vyvest..vetsinu co siss pral bych tez schvalil i s odchodem by jsme se shodli ale nejvic si preju odchod chovance...straku moc nemusim pac je to magor.....ale fotbal trenovat umi to mu nemuzeme sebrat:)

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm a z čeho je hodláš zaplatit? řekněme,že prodeje ti vynesou takových 10mil kč,což by znamenalo 1-2 kvalitní hráče Na Morávka a Rajnocha by padlo všechno,co dostanete za slepičku a Kadlece dohromady

Reagovat
smazaný uživatel

no tak Rajnoch zase naprosta nutnost neni protoze na jeho post muze hrat kvalitne Kladrubsky ci Husek ale ten Moravek by se mel koupit urcite a klidne nabidnout i 50 mega + dalsi hrace protoze to by se urcite vyplatilo,jenze on chce nejdriv dodelat skolu...ale Keric,Kostal,Simunek + dalsi 2 hraci na to by stacit melo z prodeje Kadlece ci i Slepicky

Reagovat
smazaný uživatel

kolik myslis,ze dostanete za slepicu

Reagovat
smazaný uživatel

no to ja vubec nevim, dost pochybuju ze by ho nekdo chtel ale ve sportu to bylo psano jako ze je to vazne...

Reagovat
smazaný uživatel

ja vim taky sem to cetl,ale Keric neni stejna cenova relace jako Slepicka a pochybuju,ze se ho chteji v Liberci zbavit

Reagovat
smazaný uživatel

Tak rozhodně ne Košťála to by podle mě byl jen další z průměrných hráčů, kterých je tam i teď dost.Voříška bych si možná aji nechal je to univerzál sice to není na základ, ale mohl by se vyplatit.Roman Hubník by byl jednoznačně dobrá posila a kdyby s ním přišel na hostovačku Šimůnek tak by možná obrana mohla začít zase něco hrát.Vysněná sestava pro jaro :

M.Daněk

Řepka Šimůnek

Kladrubský R.Hubník

Hušek

Fillo Berger Vacek Zeman

Kerič

Sice to asi moc reálné nebude, ale napadají mě aji více bláznivé sestavy,kdybysme posílili jenom na těch nejnutnějšíc pozicích tak by to mohlo vypadat aji takhle.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Co je na tom tak vtipného ? Vím nereálné 4 noví hráči plus 1 na hostování myslím, že je to rozhodně reálnější jak nákup Morávka s Rajnochem ti by možná vyšli na to samé jak ti 4 hráči.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tak ja bych tu sestavu videl podobne:

---------------Danek----------------------

Kudela---Simunek---Hubnik----Kladrubsky

----------------Husek---------------------

Fillo-----------Berger(Vacek)---------nekdo(Zeman)

-----------Keric------------nekdo(Jeslinek)-----

Reagovat
smazaný uživatel

Dáňa by do Sparty nešel,to vím na 100%

Reagovat
smazaný uživatel

Proč myslíš ? Jinak SParta potřebuje rozhodně gólmana krom Daňka bych možná zkusil získat Milera nebo Lejsala. Sparta vždycky měla ty největší cíle v lize a měla by se k tomu vrátit.

Reagovat
smazaný uživatel

Protože to vím!Vrací se v zimě do Plzně....Do Sparty nepůjde,možná do Slávie ale tam je Vaniak

Reagovat
smazaný uživatel

Jo sestava podobná nesouhlasím jenom s Kúdelou ten na to podle mě rozhodně nemá zatím podle mě jasná hostovačka pro něj.

Reagovat
smazaný uživatel

Nereálný je ten věkovej průměr,kterej ti nikdy neprojde - žádný trenér mimo Wengera není schopnej postavit ti tohle vedle sebe.. Navíc Kerič,Filo,Hubník,Daněk by stáli více,než celá základní sestava sparty dohromady

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli si myslite ze do sparty prijde straka tak jste uplne mimo - dokad je tam kretinskej tak je to dost nepravdepodobny a radsi si tam bude vydrzovat chovance....

nakup filla je blbost nejvetsi - v zahranici je spokojenej a domu se vracet nechce, lecjaks ted herne upad pro spartu to neni na levyho beka vubec reseni - v podstate je na tom stejne jak krob... rajnoch je nonsense, boleslav v ramci ligy neprodava, zajem mela i slavka ale byla odmitnuta, zbytek jako keric, kostal, senkerik, hubnik - to uz je fakt mokrej sen

Reagovat
smazaný uživatel

no tak nemyslim si ze Keric a Kostal je sen, ale Hubnik a Senkerik urcite

Reagovat
smazaný uživatel

Takže zemětřesení po .... eeee, no, asi po stopadesáté. Já moc doufám, že tentokrát už se to povede, ale nevěřím, že pod současným vedením (nemyslím Kréťu). Je stokrát omletá pravda, že Křéťa prostě fotbalu nerozumí, ekonomice velmi dobře, takže bych striktně rozdělil střediska na sportovní a ekonomické. Obě by měly tutéž váhu a to druhé by vedl Křéťa a první - sportovní by vedl ....... Místo teček si dosaďme klíčového člověka, kterej by měl se spartou něco udělat. Chtělo by to ale opravdového odborníka s vůdčími schopnostmi a charismatem. Nějakou opravdovou osobnost s jasnou vizí. Tomuto člověku bych dal pravomoce změnit cokoliv, měl by prostě volnou ruku, dal bych mu finance a hlavně bych mu dal ČAS. Nejde pořád dokola tvrdit, že musíme, že musíme a že musíme. Klidně bych odepsal tuhle a klidně ještě jednu sezonu,. Když by to šlo na oltář budoucích úspěchů, tak naprosto klidně. Každopádně tenhle kolotoč, co se tady za posledních asi 6 (???) let děje, se nedá točit dál. Prostě ubrat na ambicích, ubrat na tlaku a hned se bude lép pracovat a hrát.

Doufejme, že můj příspěvek nevyzní až moc neambiciozně, každopádně realita je taková, že jsme dostali čtverku od oslabené Bohemky, což já beru jako takovej předěl, takovou poslední kapku, takový memento ...

Reagovat
smazaný uživatel

presne tak,lepe bych to nerekl... ono je to tezky kdyz kazdej rok musime vyhrat titul, pak kazde nase zavahani ma dvojnasobnou vahu a tlak zakonite narusta,protoze u nas se tituly deli na Sparta X nekdo jiny...

Reagovat
smazaný uživatel

1)Ten manažer(nebo jak mu chceš říkat) má dostat peníze? A kde je chceš sebrat? Sparta je už roky v mínusu,který hradí prodejem hráčů.

2)Rozdělit oba sektory nemůžeš - vzhledem k tomu,že část rozpočtu musí sparta zalepit z prodeje hráčů

3)Pokud ubereš na ambicích a tlaku,ubereš i ekonomické zisky. Takže zase menší ambice atd. Navíc pokud zrovna v této době tohle uděláš,přepustíš místo nejsilnějšího českého klubu slavii a kam budou chtít hráči? Do nejlepšího klubu,nebo do klubu z vyšších pater? Pak už neodchytneš nikoho z baníku,brna,liberce atd,protože ti hráči nebudou mít důvod přestupovat

Reagovat
smazaný uživatel

Jak víš, že je Sparta v mínusu?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Proč jen 4 smajlíky?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Víc jak 3 smajlíky po sobě používají jen dementi.

Reagovat
smazaný uživatel

a otázku, cos nahoře porodil pokládaj jenom idi*ti...

Reagovat
smazaný uživatel

Ta otázka je logická, protože nikdo z nás (pokud nepracuje ve Spartě) nemůže její finanční situaci znát.

Reagovat
smazaný uživatel

no ale pro slavisty je to jasny, stacilo jen aby se jednou pozdrzela vyplata BONUSU (ne vyplaty, ale jen bonusu za sezonu - Kretinsky to dukladne rozebiral v jednom ze svych rozhovoru) a hned slavisti vidi pred ocima 100x horsi situaci nez byla u nich samotnych

Reagovat
smazaný uživatel

taky důkladně rozebíral, co se Spartou udělá, když nehraje sezónu dvě poháry...no panáčkové, miliarda už to asi bude

Reagovat
smazaný uživatel

tak tady se bavime ale o necem jinem

Reagovat
smazaný uživatel

že by o hokeji?

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, řekl, že Sparta je finančne zajištěna i když nehraje poháry.

Reagovat
smazaný uživatel

hahaha jasně, plán B

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo tu mluví o bonusech?

Reagovat
smazaný uživatel

Na otázku jsi ale neodpověděl.

Reagovat
smazaný uživatel

... no očividně toho ty ani wobr nejste schopni.

Reagovat
smazaný uživatel

čeho?

Reagovat
smazaný uživatel

jestli ses ptal na to odkud to vim.....deník sport je kvalitní medium a já mu věřim

Reagovat
smazaný uživatel

Myslíš ten bulvár? Tak to pak jo

Reagovat
smazaný uživatel

A když je to takovej bulvár, proč ho teda Sparta nezažalovala za pomluvu a šíření poplašný zprávy?

Reagovat
smazaný uživatel

Se zeptej jich, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

BULVÁR?? TÍM PÁDEM JSOU I TYHLE STRANKY BULVAREM, NE? A CO TEDY BULVAR NENI?

Reagovat
smazaný uživatel

Ten caps lock má nějaký význam?

Reagovat
smazaný uživatel

Nemá. Proč pak?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak proč to používáš?

Reagovat
smazaný uživatel

neodpovíš?

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
smazaný uživatel

Tak logicky... Proč by sparta prodávala každej půlrok všechny hráče a kupovala za 1/3 zisků?

Reagovat
smazaný uživatel

Všechny? Obvykle každý rok prodá jednoho za dobrou cenu, což je naprosto normální. Že kupuje a prodává hráče souvisí s obměnou kádru dík měnícím se trenérům. takže žádná logika.

Reagovat
smazaný uživatel

to je preci zakladni predpoklad slavistu

Reagovat
smazaný uživatel

To se ale říká neustále, že musí přijít nějaký odborník, který by dostal čas....jenže dvakrát se prohraje a už se ta osoba kritizuje, nebo ten systém...A čí je to vina? Křetínského, který nedokáže ustát tlak a dělá pitomosti....Ale souhlasím s tím, co jsi napsal. Jen musí jít Křetínský do ústraní a nechat v klidu pracovat odborníky

Reagovat
smazaný uživatel

Táborský

Reagovat
rufus

Souhlas s tim oddělit Křetínskýho od sportovní sekce. On sám se v tom nevyzná a nepodařilo se mu najít lidi, který by mu v tom pomohli. Ještě když se pořád kolem toho motá a nenechá to povolaným, tak nechtěně dělá zbytečnou škodu. Když bude mít na starosti ekonomickej sektor, tak se o to nebojim. V tom se vyzná, je to člověk, dá se říct, na správným místě, ale má až zbytečně moc pravomocí. Do vedení sportovní sekce bych dosadil Haška, otázka je jestli by o to stál. Jsem přesvědčen, že je to ideální volba. Je to silná osobnost, nenechá si do ničeho kecat, je respektovanej, po Evropě má hodně kontaktů ať už jako bejvalej hráč nebo trenér a co je nejdůležitější tak se prostě vyzná ve fotbale.

Měl by začít tim, že odsune Chovance na vedlejší kolej a nebo klidně i do slepý uličky. Chovanec už taky udělal hodně chyb, ale co je horší, tak narozdíl od Křetínskýho, kterej aspon nějaký chyby přiznal, tak Chovanec se neustále vymlouvá. Navíc s pravomocema souvisí i odpovědnost, to se mi zdá, jakoby si Chovanec ještě nevšimnul. Druhej krok je najít trenéra, někoho s dlouhodobou koncepcí a podle toho dávat dohromady tým. Je důležitý přivíst hráče, který na Spartu mají, ne žádný přechodný varianty, který za půl roku zase zmizí. Zase souhlasim, dal bych tomu čas, minimálně tuhle sezonu bych klidně obětoval a když by bylo potřeba, tak i tu další, ale muselo by být vidět, že to má smysl.. Ale chce to radikální řez, novýho sportovního managera (Haška) a ne vyhodit v zimě půlku kádru, přitáhnout zhruba stejně "schopnou" náhradu podle uvážení Křetínskýho a spol., nechat na lavičce Chovance a čekat s rukama v klínu na změnu..

Reagovat
smazaný uživatel

Jen tak dál Sparto, děláš mi radost

Reagovat
smazaný uživatel

ze by slavista?D:

Reagovat
smazaný uživatel

No tak slávisti tedy aji já jsou touhle situací nadšeni. Jinak pro náš fotbal na evropské scéně je to smutná situace.

Reagovat
smazaný uživatel

no to mas pravdu.....

Reagovat
smazaný uživatel

Výborně sparťani, tahle vaš nemohoucnost mi dělá neskonale dobře. Ještě to vždycky podpoří protáhlej xicht Chovance, pokaždý na tiskovce, když ztratíte body. No no zvykejte si, stervačnost z dob komoušů, díky který ste se ještě po revoluci dlouho vezli, je jak se zdá pasé. Konečně!!!! SKS FOREVER

Reagovat
smazaný uživatel

jasny 17let po revoluci jsme se stale vezli na vlne byvale podpory komunistu to je neskutecny, vy sesivany slatanci tohle proste nikdy neprekousnete ze?

Reagovat
smazaný uživatel

nevěřil bys, kolik ještě donedávna bylo na svazu sparťanů, ale bohužel pro vás se to pomalu začíná čistit..........hmmm a je to vidět, co řikáš

Reagovat
smazaný uživatel

no nerekl bych ze za nase uspechy po revoluci mohou lide o stolu CMFS myslim ze jsme si vsechno vybojovali sami na hristi a pokud mi budes tvrdit neco jineho tak jsi asi nesledoval ten stejny fotbal co ja...nerikam ale ze se pro nas sem tam neco nepisklo ale asi tak jako pro kazdyho

Reagovat
smazaný uživatel

kluby jako Slavia, za komunismu neprosperovali....chceš mi tvrdit, že když dejme tomu 30 let dřeš bídu, nebo naopak zažíváš žně, na výkonosti a úspěšnosti klubu se to neprojeví? Vy ste měli díky tomu co tu píšu vždycky nejlepší podmínky pro fotbal a to samozřejmě nejen ten, co se hraje na hřišti

Reagovat
smazaný uživatel

no ale aby to byla vymluva i po 17ti letech co tento rezim skoncil??to je trochu moc nemyslis?

Reagovat
smazaný uživatel

proboha a co to je 17 let? Myslíš, že dluhy se smáznou sami od sebe? A prasata typu Košťál odejdou taky sami od sebe?.....milej zletej sparťanskej, to je běh na dlouhou trať a jak se zdá konečně se pomalinku blížíme do cíle

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlas!!!!

SKS FOREVER!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

SRANDA, VIĎ? MĚ TAKY PŘIJDE AKTUALNÍ HERNÍ PROJEV SPARTY K SMÍCHU.

Reagovat
smazaný uživatel

ty jsi teda VOSTREJ

Reagovat
smazaný uživatel

NA TEBE NEMAM. PRUDIT UMÍŠ SLUŠNĚ. TO SE MUSÍ NECHAT

Reagovat
smazaný uživatel

slavisti se prudi snadno a hlavne sami

Reagovat
smazaný uživatel

Co tam máš dál?

Reagovat
irik

Reagovat
irik

Tyhle slávisti mě nikdy nepřestanou fascinovat

Reagovat
smazaný uživatel

víš, možná kdyby sis o historii svýho klubu něco zjistil, fascinovalo by tě i něco jinýho než slávisti

Reagovat
irik

Já toho o svém klubu vím dost a můžu tě ujistit, že to rozhodně není Sparta.

Fascinuje mě samozřejmě mnoho věcí, ale tahle demagogie je jedna z těch, co mě fascinujé nejvíc.

Reagovat
smazaný uživatel

nech ho se vybrecet ze starych krivd

Reagovat
smazaný uživatel

noooo já se spíš směju, brečí tady poslední dvě sezóny jenom samí sparťani

Reagovat
smazaný uživatel

jasne, i behem tehle 2 let je to od vas to samy, ono se to proste uz nezmeni ,nebo lepe receno vy se uz nezmenite...

Reagovat
smazaný uživatel

tjn v tom s tebou štimuju --->> už dvě sezony Slavia vede ligu

Reagovat
smazaný uživatel

ale no tak,vedla ji snad v kuse nebo co?ze to tak rikas...

Reagovat
smazaný uživatel

hlavně aby to letos bylo aspoň to intertoto

Reagovat
smazaný uživatel

to je zrusene

Reagovat
smazaný uživatel

hmm tak to je mi jich líto noo

Reagovat
Kapřík

koukám, že se ti zas povolil uzel u svěrací kazajky.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ja tyhle kecy bez prdele fakt miluju Slavisti se nezmeni I kdyz budete klidne 3x za sebou pred nama,tak porad budete vecne druzi a tehle nalepky se jen tak nezbavite. SPARTA je vecna!

Reagovat
smazaný uživatel

Omyl, věčná je Slavia. Sparta byla odjakživa železná. Jen teď už nechce jenom natřít, ale pořádně vyvařit a vykytovat. Podle mě není Křéťa dobrej svářeč a Chovanec umí lakovat jen v novinách.

Reagovat
smazaný uživatel

Kuloáry spekulují o těchto posilách do jarní části sezony na Letnou: J. Morávek, T. Frejlach, J. Mareš, O. Smetana, A. Hainault, J. Polák a nejmenovaný stoper z Německa spolu s tvořivím záložníkem původem z Argentiny hrajícím nyní ve Španělsku. Jedná se také o hostování J. Šimůnka. Upozorňuji není to můj názor někde sem si to přečetl tak to házím k diskuzi. Hráč jako Smetana by byl podlě mě krok vedle jinak s ostatníma celkem souhlasím.

Reagovat
smazaný uživatel

Polak??ten z Anderlechtu?? jinak Smetana ostatni ale Frejlach nevim teda

Reagovat
smazaný uživatel

Z Anderlechtu asi těžko myslím, že bylo myšleno ten z Liberce vypadá to na další vykoupení Liberce kdyby se ty posily potvrdily.

Reagovat
smazaný uživatel

no z Liberce by to chtelo Kerice a Kostala kdyz uz

Reagovat
smazaný uživatel

Košťála ne to není podlě mě hráč pro Spartu.

Reagovat
smazaný uživatel

kerice nepusti sparte by stačil blažek

Reagovat
smazaný uživatel

snad si nemyslíš že budem zásobit spartu jako v letech minulých?

Reagovat
smazaný uživatel

ze sparty bych vyhodil křetinskeho!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

proc? dobry typek

Reagovat
F.Torres

taky si myslim nevim, co porad proti nemu mate

Reagovat
smazaný uživatel

ja nic ale libi se mi jak se porad smeje,Sparta je v totalnich srackach a on je porad vysmatej

Reagovat
smazaný uživatel

a prodat by měly vacka , kúdelu,slepičku a kroba.,-§ů¨)ú

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kádr Sparty na to nemá, je proto logické, že přijdou změny. Nechápu, proč nekoupí nějaké cizince. Je jasné, že to nebude z Premier League, ale z horších soutěží by klidně přijít mohli.

Reagovat
smazaný uživatel

taky si myslim ze by 2,3 meli prijit jelikoz prodej kvalitnich hracu v ramci ceske ligy uz pomalu ale jiste konci...

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně Už vás taky štvalo to vykořistování GL spartičkou?

Reagovat
smazaný uživatel

mě teda vubec ne

Reagovat
smazaný uživatel

GO Sparta GO do druhé ligy

Reagovat
smazaný uživatel

Matušoviče nesnášim taky a že by si to Míra Pelta zase přifuněl na Letnou ? no potěš koště

Reagovat
herbage

"deník sport je kvalitní medium a já mu věřim "

Vtip roku wobr

Reagovat
smazaný uživatel

dík, cenu si převezmu osobně

Reagovat
herbage

Jen pro mojí informaci, odkdy se věnuje deník Sport ekonomickým auditům a kde berou přístup k účetním knihám Sparty?

Reagovat
smazaný uživatel

auditum se věnují od roku 2004 a přístup k účetním knihám mají přes zástupkyni finančního ředitele

Reagovat
herbage

A přes tu zástupkyni se jedná o oficiální či neoficiální úniky informací? Kdyby byly neoficiální, tak paní zástupkyně dostane na minutu padáka. Zajímaly by mně nějaké odkazy a důkazní materiály.

Reagovat
smazaný uživatel

napiš mail na info@deniksport.cz určitě ti dají odkaz

Reagovat
herbage

No když jsi to četl, tak musíš mít odkaz ty sám, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Rád bych se zeptal. Když je Sport takovým bulvárem, tak proč tento web bere články od výše zmiňovaného bulváru? A jaký portál, nebo noviny zabívající se sportem jsou seriozní?

Reagovat
herbage

No, vím že berou články od ČTK, ale i kdyby brali od sportu, tak je jednoduché vysvětlení. Tištěnému médiu jde o počet prodaných výtisků, internetovému o počet kliků. Takže jestli jim jde jen o tohle, tak jsou bulvární. EF se sice snaží, ale že by tu vše co píšou byla pravda, to ani omylem. Nejvíce informací člověk získá stejně z diskuse od lépe infromovaných lidí třeba z klubových webů. Takže třeba klubové weby jsou pro mně důvěryhodným médiem, stejně jakio všechny, kterým nejde prvoplánovaně o peníze, ale o to poskytnout ldiem kvalitní, ověřené informace, byŤ za cenu nižších zisků.

Reagovat
smazaný uživatel

Děkuji za odpověď. Tak budu bedlivě sledovat diskuze. Třeba se dozvím i něco jiného, než nové druhy nadávek a urážek. Díky

Reagovat
herbage

Musíš vědět s kým mluvit, 90% diskusí je sice odpad, ale jsou zde lidé, kteří se věnují bedlivě svým klubům a ligám. Od nich se dozvíš mnohem víc.

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě jednou díky.

Reagovat
fantomas

K tomu nevím, ale je fakt, že ve Sportu vědí věci, o kterých obyčejná veřejnost nemá zdání. To mi věř.

Reagovat
smazaný uživatel

To myslíš ironicky, nebo doopravdy?

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta by si mněla koupit na každý post nějakého kvalitního hráče(kromě brankáře)hlavně utočníka kulič a došek sou uzavřené kapitoly a to samé i slepička ale ten asi nepřestoupí

Reagovat
smazaný uživatel

Tím teda opravdu hodně vyřeší

Reagovat
smazaný uživatel

Kisel zpatky do bohemians1905!!!!!!!! A na morávka zapomeňte ten kvam nikdy nepude........... Bohemians1905 4ever!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Ona tě za chvíli přejde sranda, až ten nelegálně existující klub zruší

Reagovat
soukup

jestli pustí Kisela tak toho bych bral do Brna, konečně by byl někdo na tu zakletou pravou zálohu

Reagovat
smazaný uživatel

mam tip na utocnika pre spartu vola sa KWEUKE hrava v dunajskej strede a vzime by mal ist na skuski do salzburgi ,marseile, stuttgart atd je to kameruncan 21 rocny dava vela golov.

a pre spartu ako trenera us poriadnu osobnost myslim ze keby vyhodia Brucknera sparta by ho mala oslovit

Reagovat
Tomanatura

Až se stydím, že se považuju za Slávistu. To, co tady některé individua předvádí (ano, přesně ti, kteří před 2 roky žili jen a jen pro železné rivaly), je opravdu k smíchu.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to opravdu hrůza

Reagovat
irik

Kdybys nebyl slávista dal bych ti palec nahoru .

Reagovat
smazaný uživatel

Jednoduše řečeno,obměna kádru=:)

Brankář= přivést Daňka,nyní hostuje v Teplicích,kmenový hráč Plzně,pustili by se do Plzně jěací 2 hráči+určitý peněžní obnos.

Obrana= přivést moderní běhavé krajní beky,jak levá tak pravá strana,(Chorvatsko,Brazilíe,Uruguay,Polsko, a podobné státy),tito hráči jsou dá se říci za "babku" a prinesou potřebnou kvalitu.,stopeři přivést Jana Poláka z Liberce,budoucnost+jednoho vyzrálého stopera zkušeného jméno mě nenapadá,v průměrného stopera ve věku 22-24,ze kterého se stane kvalitní stoper,opět z již zmíněných zemí.Záloha= cituji slova J.Hřebíka,přivedl bych "moderní ostrý kraje",opět z již zméněných zemí(Slovensko,Chorvatsko,Brazílie a podobně,uvedu příklad,v jednom článku zde na eurofotbale,kde se autor zabývá hodnocením hráčů z Chorvatské ligy,jsem se dočetl,že nejlépe hodnocený levý zháložník minulého ročníku chorvatské ligy měl v létě přestoupit do Hajduku Split,vše ztroskotalo na přestupové částce,pro mě nepochopitelné 1 milion kun,pro Vaši představu cca 3 miliony korun!,to máme kraje,střed tak tam si své může odvést Kladrubský+kopal Berger,který to ještě dokope,sen Morávek,klidně bych za něho zaplatil částku kolem 50 milionů korun,dle mého jednoznačně nejlépe utracené peníze než kupovat opět nějaké hráče typu Kušníra za 15 mil. a více:D.,případně i J.Mareš by také nebyl špatný na post krajního hráče.

Útok=přivést hráče typu Kerič,Toleski a spol.,z opět již zméněných zemí,kde běhají za pakatel(5-10 mil. korun),minimálně dva koncové hráče) a podobně.

Na lavičku mi vychází vycházející hvězdičky v podobě Vacka,Zemana,V.Kadlece,Willfrieda a spol.

Myslím,že toto je jediná taktika jak moji milovanou Spartičku vyvést z krize opět do míst kam patří.

v.

Prosím o reakce:D.

Děkuji

Reagovat
smazaný uživatel

Někoho jako je Kerič určitě, někoho jako je Toleski ani omylem. Je to průměr.

Reagovat
fantomas

Vzhledem ke stávajícímu kádru Sparty určitě nadprůměr.

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže jaksi stávající situace je nevyhovující, takže to s ní těžko porovnávat.

Reagovat
smazaný uživatel

toleski je dobrej utocnik, jenze ho slavie zkurvila..

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš se ve Slávii ukázalo, že dávat góly v Mostu nemusí znamenat, že je ten hráč něco extra.

Reagovat
soukup

takže ty chceš mít vlastně celou základní sestavu jen z cizinců (a duo Kladrubský Polák)?

Reagovat
irik

Mluví se ti to hezky, ale pokud bude ve vedení Křetínský tal se to nestane.

Nevím, nevím jestli ti hráči z tebou jmenovaných zemí mají tu kvalitu o které mluvíš a nevím jestli budou mít zájem o přestup do nynější Sparty ...

Taky asi není to pravé ořechové přivádět do GL hory cizinců (teď mluvím spíš o již. americe) kteří se taky nemusí chytit ať hrají v americe dobře jak chceš, nepamatuju si jedinného jihoameričana, který by se v GL prosadil, ikdyž tu naši tuzemskou soutěž příliš dlouho nesleduju ...

A na Moriho zapomeň!!!

Reagovat
herbage

Brankář - Blažek, Kozáčik je kvalitní dvojka, neměnil bych. Na stopera přivést Šimůnkan hostovačku, nebo Hubníka na přestup, stejně tak Hübschmanovi končí v létě smlouva, takže by nemusel být drahý(tohle je spíš otázka, jestli by chtěl do Sparty a jaký je srdcař). Kraje Kúdela, Krob, Kladrubský, s tím že by hráli vždy dva s největší formou, Vořech jako univerzál na všechny posty v obraně nechat.

Záloha je celkem jasná, hrál bych na tři středy a dva rychlé kraje. Napravo by hrála dvojka Kušnír, Fillo, toho koupit určitě, nalevo Zeman a nebo přes nohu Kušnír s Fillem, případně tu zaskočí i Jeslínek se Slepičkou, střed bych hrál ve složení Vacek, Hušek, Berger, kde by byl Berger podhrot + dát prostor Pečnikovi a koupit pořádný zkušený střed, např Matějovského, určitě lepší koupě než Morávek, protože u toho je budoucnost nejistá a je typologicky stejná jako Vacek, i stejný věkově. Případně na hostovačku Kaloudu. Do útoku Slepici, bono taky dobrej, V.Kadlec časem určitě. Co se cizinců týče, tak nejsem proti, hlavně Srbové a Chorvati, to je téměř vždy dobrá a levná koupě. Rusi nepřeplatíme, Rumuny taky ne a navíc to jsou všichni labilové. To samí hráči z Jižní Ameriky, dlouhá adaptace a stejně už tam s naším scoutingem zbudou jen plívy. Nechci ze Sparty nějako ucizineckou kolonii, ale pár kvaslitních cizinců by jim prospělo. No a Kulič, Došek, Kisel ven. Řepku určitě udržet, to bude tmel mužstva. Osa Blažek - Řepka, Berger, Slepička doplněná nadějnými mladíky, to by mohlo fungovat. Ael nesmíte čekat úspěch hned, chce to dát týmu čas. A trenéra nechat Chovance, hlavně ne Straku. Hřebík by taky nebyl špatnej, ale bohžel je to už nereálné.

Reagovat
One-Real

Hřebík je dobrej, kdyby ho hráči poslouchali a plnili jeho příkazy, Sparta hraje Ligu Mistrů, ale jelikož, co jsem slyšel, to ve Spartě za Poborskýho a trenéra Hřebíka bejvávalo tak, že se ostátní hráči koukli jak trénuje Poborský, a když se snažil, tak oni taky, když se flákal, ostatní s ním...

Reagovat
One-Real

Nelíbí se mi to, ale nic jiného nejspíš nezbývá...

1) Problém: Trenér: Chovanec je takový pseudotrenér, pro Spartu absolutně nepoužitelný, osobně bych byl pro Straku, ale otázkou zůstává jestli by se vrátil....

2) Brankář: Blažek přesluhuje, Grigar nestačí a Kozáčik, no škoda mluvit, osobně by se mi líbil ve Spartě Lejsal, a dvojku nechat Kozáčika nebo Grigara, Blažek ven!!

3) Obrana: Další problém, T.Řepka už Spartu nedrží jak v minulé sezoně, Kučera absolutně zaostává za výkony, které předcházeli jeho prodeji, Voříškovi se nedaří, Kůdelu, Kroba ponechat v budoucnu se můžou hodit,Had za očekáváním, Kladrubský zůstat!! Zkusil bych hostování Šimůnka, nebo koupi Hubníka či Koštála...

4) Záloha: Nefunguje, absence tvořivého záložníka je do očí bijící, když Kušnír přišel hrál celkem dobře, ale je to u něj jak u Holandanu v Realu Madrid, ze začátku se předvedou, a pak už jsou jen stínem svých výkonů, Vacka ponechat nehraje špatně, v budoucnu by se mohl hodit, Berger zůstává za očekáváním,Kisel zapadá do šedi průměru, Matušovič se mi vůbec nelíbí,Huška nechat, ten se mi zdá dobrý přivést Morávka by sice bylo skvělé, ale je to téměř nemožné, v porovnání s ostatními je nabídkami ze zahraničí je ta naše k smíchu, chce to zkusit cizince, nebudou stát tolik a v současné situaci se to přímo nabízí, Zemana určitě ponechat, a koho dále přivést, krajního záložníka, Rajtoral by byl skvělý, ale tomu dávám tak 25 procent maximálně, Frejlach no nevím, v současné době by pomohl, ale v budoucnu si s ním nejsem jist...

5) Útok: Kulič je k smíchu, ten by měl odejít na jistotu, Slepička zahraje jednou dobře a dvakrát špatně, co jsem četl, tak by za jeho prodej, nebylo málo peněz, Došek odchod, nemá nám už co nabídnout, Holedna nejspíš také odejde, ponechat a dát příležitost V.Kadlecovi, v zahraničí je to běžné, tak proč to nezkusit? Koupě Andreje Keriče by byla skvělá, ale není moc pravděpodobná, i když o to víc bych ho ve Spartě chtěl, z hostování stáhnout Jeslínka...

Sestava:

-------------Lejsal----------

Kůdela-Šimůnek-Hubník(Koštál)-Kladrubský

--------------Hušek---------------

Zeman-Morávek(Cizinec)-Rajtoral(Frejlach,Vacek)

-------Kerič-----Bonny(Holenda)

Morávek je spíše jen zbožné přání, Rajtoral podobně...

Reagovat
One-Real

*K závorce k Rajtoralovi ještě Kušnír...

Reagovat
soukup

Lejsal je sice nadprůměrnej ligovej golman, ale nevím jestli je dostatečně dobrej pro tým co chce pravidelně hrát o titul a v evropě, navíc někdy je schopnej předvést věci nad kterýma zůstává rozum stát

Reagovat
F.Torres

lejsal je podle me nejlepsi golman v lize uz nekolik let

Reagovat
irik

To ukazuje hodnotu tvého posudku...

Reagovat
smazaný uživatel

Kulič je dobrej, Slepičku neprodávat a Došek by byl platnej, kdyby v záloze byl někdo, kdo dokáže přesně nacentrovat míč.

Reagovat
One-Real

Slepičku bych nejraději neprodal, ale co jsem četl, tak je skoro jediný hráč, za kterého by se v zahraničí vyplatila částka, která by měla smysl....

Došek dokáže být platnej, ale většinou se sveze s týmem, jak hraje tým, většinou hraje on...

Kulič se snaží, ale prd z toho....

Reagovat
herbage

Rajtoral je hlavně labil, to není hráč pro Spartu. Z Baníku jedině Svěrky a Řezník, jinak nikdo. A Matušku poslat pendolinem na protiúčet.

Reagovat
smazaný uživatel

,,herbage 18.11.2008 16:35

Rajtoral je hlavně labil, to není hráč pro Spartu. Z Baníku jedině Svěrky a Řezník, jinak nikdo. A Matušku poslat pendolinem na protiúčet."

Ti by o taky debilni tým jako Sparta určitě stali bo Baník ma lepší fanoušky lepšiho trenera a fajna atmofera v tymu. Tu je Svěrkošova odpověď redaktorovi před minlu sezonu kdy se ho redaktor ptal jetli je nějake spojeni Sparta Svěrkoš odpověď: Jedině film Bitva u Termophyl 300 a stym se shodnu všichni chachaři. Matušovič udělal nevětši cypinu že přestupil do Sparty tam se niak nezlepšil a stráci tam měl by odejit inam ale v Baniku už proněj neni misto. BP

Reagovat
dadoprso

tenhle komentář je jak vystřiženej ze stránek dyskriminace.cz

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nemyslím kvanta zahraničních hráčů každopádně 4-5 bych jich přivedl,jak jsem říkal Chorvati,Brazilci a podobně levné kvalitní zboží,dále sem měl na mysli hráče typu,Juraj Halenár,Branislav Obžera,Pavol Farkaš,Blažej Vaščák a podobně,velmi kvalitní hráči ze Slovenska a celkem za pakatel.,jinak z Čechů by si tam měl Daňka,Poláka,Kladrubskýho,Bergera,Morávka,+celou skoro celou lavičku,pdoívej například Dinamo Zagreb,koupili za levno kvalitní hráče z Jížní Ameriky a podobně a jak jim to šlape. Vhodně to doplněj zkušeností a mladejma talentama své národnosti a je to velká paráda:).

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně nikoho ze Slovenska. Těch už tu bylo a vždycky k ničemu.

Reagovat
irik

Reaguj, pak neni jasný komu to píšeš a od koho čekáš odpověď .

Reagovat
soukup

tak 4-5 jo, ale z toho tvýho přechozího příspěvku to vypadalo jak kdybys jich chtěl přivést 10, to by asi nefungovalo, nebo minimálně kdyby přišli naráz

Reagovat
herbage

Spartě jsem poslal mailem v létě pár tipů na kvalitní a levné posily(volné hráče). Blagoy Georgiev, 27letý špílmachr, hrával za duisburg, kde byl oporou a v létě se vrátil z hostovačky do červené hvězdy Bělěhrad, kde ho nechtěli. Vrátil se do vlasti místo do Sparty a teď tam válí a hraje stabilně v Bulharský repre po boku Petrova nebo Berbatova. Stejně tak stoper Glauber, byl volným hráčem a šel nakonec do Manchestru City, kde si ani neškrtl. Ve Spartě mají očividně jinou koncepci než nákup cizinců.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak na jednu stranu se ani nedivím, po těch mnoha špatných zkušenostech s cizinci, na druhou stranu ovšem doma není moc kde brát a tak je téměř nezbytné se poohlédnout v zahraničí.

Reagovat
herbage

Bohužel GL není nijak lákavá, poháry jsou nejisté a tak Sparta musí spoléhat na své jméno především u hráčů ze slabších a hlavně chudších lig. Další možné posily by mohly být neúspěšní čeští hráči v zahraničí či bývalý sparťané jako Hübschmann, Sionko, Jarošík, atd. Jak píši výše, Fillo, Matějovský, Hubník, šimůnek - hostovačka, kalouda - hostovačka, to by měly být přestupové priority, současný kádr je celkem dobrý.

Reagovat
smazaný uživatel

Došek,jedině umí rozdávat rány loktem,nechápu ho.

A to vím o čem mluvím,sám hraju fotbal,měřím lehce přes dva metry,ale nepamatuju si,že by mi rozhodčí někdy písknul faul loktem...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak na to, jak umí jen rozdávat rány loktem, tak měl nemalý podíl na posledním titulu Sparty.

Reagovat
herbage

Jo Fantome, pročpa nehraje Grajcar? Takovej velkej objev prej, čekal jsem minimálně něco jako Gašpaříka.

Reagovat
Tomanatura

Nechápu to, ani šanci nedostal...

Reagovat
fantomas

On už je u nás?

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to nepochybně,každopádně podívej se jaké výkony podává teď,viz zápas se Střížkovem,přišel na poslední čtvrthodinku a opět začal stereotyp nakopávaných balonů,ze kterých nic nebylo.-určeno pro Jakuba19

Rozumím,asi jsem to tam trošku přepísknul každopádně přivést dva krajní beky,2 záložníky a 1 útočníka z ciziny by na škodu rozhodně nebylo:D.

A rázem by si zde měl ono debilní zamýšlené pravidlo 6+5:D.

Určeno pro uživatele soukup.

Jinak pokud by někdo měl chuť pobavit se na téma Sparty,nechte vzkaz,prohodíme icq a bude:).

Reagovat
smazaný uživatel

chtel bys pokecat? napis icq a muzem...

Reagovat
smazaný uživatel

To jim stejně nepomuže!

Reagovat
smazaný uživatel

tak ja bych simunka bral stoper by se hodne hodil Simunek by zas hral urcite lepsi nez sedet u vlku...mlady hrace poslat na hostovani ale jedine do 1. GL nebo do zahranici zadna 2. liga...prodat Holendu Matyho a Kozacika (bude za nej vic nez za Grigara) stahnout z hostovani Jeslinka udrzet Repu provyst novyho trenera a dat sanci treba Pecnikovi myslim ze v nem neco bude...urcite koupit novy hrace jedine tak se da podle me dat sparta do kupy

Reagovat
smazaný uživatel

Skoda mne jako Slavistovi tento kadr nevadi

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím proč chtějí vyhodit Řepku, Kisela a Doška. Řepka Kisel to tam drží a Došek doplácí na systém rozestavení, který Sparta hraje. Asi jim přeskočilo, každý fotablista ví, že v týmu je potřeba několik zkušených hráčů, aby se ti mladí měli od koho učit. Šimůnek do Sparty nepůjde, po těhle vyhazovech by byl blbý, kdyby tam šel, protože hrát bez zkušených hráčů se nedá a Morávek tam taky nepůjde. Ještě bych váhal s vyhazovem Voříška.

Reagovat
smazaný uživatel

doska prodat v tomhle veku uz nema na zaklad a nema hlavne co nabidnout kisela taky to radsi mlady hrace kisel ma svetly chvilky ale je jich jen par za sezonu takze to uz radsi zemana/vacka...repubych taky nechal a voriska taky je to opravdu univerzal

Reagovat
Maritazzi

Ano, pochvalme práci pana Chovance, kterej v létě vyprávěl něco o kvalitě kádru a kterej ještě při svym dosazení do funkce tvrdil, že to je jenom o tom dát tomu stávajícímu kádru šanci. Najednou si všiml, že to tak asi nebude, a místo aby třeba v létě přivedl minimálně jednoho stopera, tak by ted měl schánět snad 3. Jsem moc zvědavej jak se tohle povede.

Sparta stojí před důležitým mezníkem, bud v zimě nakoupí hotové hráče, kádr si sedne a ještěi to zachrání druhým místem v lize opačnou situací by bylo jít cestou, kdy by se vyhodilo dost hráčů, nechalo by se pár hráčů zkušených, Sparta by hrála klidnej střed tabulky a do týmu by se postupně dostávali hráči z dorosteneckých týmů a B mužů (hráčů s velkým potenciálem je tam dost - Folprecht, Putz, Kadlec, ...), problém je v tom, že pokud by ti tito hráči měli naskočit do ligy, museli by mít kvalitního trenéra a měli by nastupovat v průběhu zápasů (ne, jako Krob proti Baníku). Bohužel s Chovancem na lavičce se Sparta může vydat pouze cestou většího zadlužení a nákupu již hotových hráčů, protože Chovanec s mládeží neudělá nic.

Reagovat
smazaný uživatel

Ondřeje Mazucha do obrany s Šimůnkem a do zálohy Jana Hableho, Bořka Dočkala a Zdeňka Koukala. A útok Tomáš Mičola a Yannick Sagbo Z Monaca

Reagovat
smazaný uživatel

Už máte Keriče ve Spartě? No což, vykoupit ho z chudého Liberce není zas takový problém, nicméně tady je spíš háček v tom, že Sparta s tím jednoduše neumí pracovat, takže dle mého by Kerič po případném přesunu do Sparty dopadl stejně jako Slepička, Došek atd., tzn že z velice slušného slovaňáka stal velice průměrný sparťan....

Reagovat
soukup

Slepička v Liberci nikdy moc nezářil a Došek zažil svý nejlepší roky v Brně

Reagovat
smazaný uživatel

"z chudého Liberce není zas takový problém" ..tak to se mi nezamlouvá

Reagovat
smazaný uživatel

Slepicka ven Sparta msui hrat rozestaveni 4-5-1 a na hrotu kdo jiny nez BONY!

Reagovat
smazaný uživatel

Proč musí hrát 4-5-1? A kdyby byl Bony tak úžasný, nemyslíš, že by nastupoval už teď?

Reagovat
rufus

Bony je zraněný.

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt? Dyť hrál minulý týden za béčko, tušim. Jinak on bůhvíjak nenastupoval ani když byl v poho.

Reagovat
rufus

Nehrál teď ani za béčko, výsledky sleduju pravidelně a ani tam nehrál. Opravdu je zraněný, má myslim natežený stehenní sval, nebo podobně, ale měl by se snad ještě vrátit na poslední dvě kola podzimu, minimálně na to poslední. Pro jistotu jsem to ale zkontroloval jestli vážně nehrál nějakou tu minutku a měl jsem pravdu, poslední zápas nastoupil proti Fulneku 11.10. Předtim měl ještě jedno drobnější zranění (mimochodem docela dost na zranění trpí..) někdy v září a taky přišel o pár zápasů. Jinak je fakt, že toho dost proseděl na lavičce když mohl hrát, ale když nastoupil nebylo to nejhorší. Když už se nikomu nedařilo, tak Bony aspoň se snažil, ale že by zrovna zářil tak, aby se dal považovat za zachránce, tak to zatim ani omylem. Ale kdyby se mu podařilo navázat na přípravu, to by byla jiná.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevíte někdo do kdy má Sionko smlouvu v Kodani, docela by se hodil

Reagovat
smazaný uživatel

Kušnír nic nehraje a to ho nehcou prodat?? Fillo by se hodil,stejne jako Sionko,Moravek toho bych tu chtel!!

Reagovat
smazaný uživatel

Daněk(Blažek)-,Kladrubsky,Šimunek,Hubschman,Hubnik-Kisel,Moravek,Berger,Zeman,-Sionko,Fillo(Slepička)

Reagovat
soukup

teď už jen zbývá otázka kde na to sehnat těch 150-200M

Reagovat
smazaný uživatel

Do Sparty! Rajnoch,Lejsal,Frejlach,Simunek a Fillo

Reagovat
Logan

Reagovat
smazaný uživatel

Jo a do slavie!! Kovac,Zitka,Polak,Rozehnal a Baros

Reagovat
smazaný uživatel

To jsem zvědavý. Mohli by zkusit na zlákat na hostování Kaloudu nebo Hubníka z FK Moskva.

Reagovat
$dolar$

Jen aby to nebyl stejny provar jako s Kucerou a Hadem

Reagovat
smazaný uživatel

Kozacik(Danek)-Kudela,Šimunek,Koštal,???-Hušek,Moravek,Berger,Zeman-Fillo,Keric(Slepicka)

Reagovat
smazaný uživatel

leva obrana Kladrubsky

Reagovat
herbage

No koukám, že tu jedou sestavy, tak taky jednu přihodím.

Blažek - Kúdela, Šimůnek, Řepka, Kladrubský - Fillo, Matějovský, Hušek, Berger, Zeman - Slepička

lávka: Kozáčik, Krob, Vořech, Vacek, Kušnír, Bono, Holenda, V.Kadlec

Reagovat
smazaný uživatel

matejovsky? tak to asi neklapne

Reagovat
$dolar$

Nechci ti kazit sny, ale to nevyjde, navic kdyz uz tak Kudela na lavku a Vorech dovnitr

Reagovat
Radin

Zeman je strašnej,ty jeho rohy a přímáky,je rád že tam dokopne

Reagovat
smazaný uživatel

souhlas

Reagovat
smazaný uživatel

az bude MATY kapitanem tak teprve pak zacne byt Sparta oravdu vprdeli! ted jsou na tom jeste dobre! sou pred Zlinem

Reagovat
plechi

300. pro baníček

Reagovat
smazaný uživatel

sparta snad zemetreseni zasahne celou letnou a ten klub zanikne

Reagovat
smazaný uživatel

koukam, ze denik sport ma asi v kabine sparty speha , 75% blbost!

Reagovat
smazaný uživatel

Kozáčik ani Grigar nejsou nic extra, ale nechat si je by bylo mnohem chytřejší, než si nechat Blažka, o kterym kolují od začátku sezóny zprávy, jak nemohl unést pozici dvojky a měl v kabině blbý kecy. Navíc nechytí ani prd a je drahej.

Reagovat
smazaný uživatel

...Matušoviče podle Sportu udrží ve Spartě jen obliba šéfa Daniela Křetínského, kabina ho údajně nesnáší. ... tak teplomet je tam asi jen za kuřbu

Reagovat
smazaný uživatel

měli by udělat všechno to co je v tomto článku psáno + vyhodit Křetínského. Dokud ten tam bude šéfovat, můžou za Spartu hrát klidně reprezentanti pobřeží slonoviny ale jim to nepomůže.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Voříšek, myslím si, za očekáváním nezůstal a patřil k jedněm z mála světlých článků sparťanské hry.

Reagovat
smazaný uživatel

od tý doby co hraje na stoperovi je marnej jako zbytek týmu.....

Reagovat
soukup

tak když nikdy předtím stopera nehrál

Reagovat
smazaný uživatel

co ty můžeš vědět kde všude hrál? a podle jeho věku a zkušeností by měl sakra uhrát stopera i kdyby ho nikdy v životě nehrál, navíc mi to připadá nelogický aby najednou chovanec dával na post hráče který na něm nikdy předtim nehrál...

Reagovat
smazaný uživatel

Taky si myslím, není zase tak dávno, co hrál na postu záložníka a teď najednou ho Chovanec cpe do středu obrany, kterému by měl vládnout profesionál, někdo opravdu zkušený a sebejistý na této pozici.

Reagovat
smazaný uživatel

Baník je na deseti postech lepší než Sparta a silák Herbage by chtěl jen dva hráče.

Reagovat
smazaný uživatel

Nechej si tvé kvalitní komentáře na PD..

Reagovat
smazaný uživatel

KOUPIM ŘEPKU ZA KILO...bude mi běhat pro pivo...

Reagovat
smazaný uživatel

Běhat?

Reagovat
smazaný uživatel

Jednoznačně odchod Grigara, Hada, Kučery, Matyho, Doška a Holendy v případě dobrý nabídky(která těžko pro tak starýho hráče příjde) prodat i Kuldu a možná i Kisela. Daňka na hostovačku jako jedničku, protože co si budem povídat Bláža už není to co bejval dal bych tam Kožáčika, jenomže Chovanec je vůl a radši tam dává Blažka. Kdyby vyšlo hostování jednoho z dvojce Mazuch, Šimůnek :) A chtělo by to někoho do středu zálohy. Nejlepší varianta by byl asi Honza Rajnoch, nebo Morávek , ale to je nereálný. Ty půjdou směr cizina. Další možnost Fillo. Ještě je ve hře Košťál z Liberce, ale po tom co se avizovalo už před takovou dobou si nemyslím, že příjde. A ještě by to chtělo nějákýho kvalitního útočníka k Slepimu, Kerič nebo stáhnout zpátky Jeslínka, i když se taky ještě nedostal ze stádia "talent".

A tak moje přání na sestavu vypadá tak něják takhle.

Kozáčik (Daňek)

Voříšek - Mazuch (Řepka) - Košťál (Šimůnek) - Krob

Fillo (Vacek)- Morávek (Hušek) - Kladrubský - Berger (Zeman)

Slepička - Kerič (Jeslínek)

Další hráči: Blažek, Krob, Kúdela, Kisel, Kušnír, Pečnik, Kadlec, Wilfried

A HLAVNĚ BEZ CHOVANCE!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Bruckner na lavičce

Reagovat
Rarášek

Alžběta Trojanová♥

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele