Vedení PSG suspendovalo Rothena z týmu

04.07.2009, 13:33
Aktuality
Vedení francouzského klubu Paris St. Germain se rozhodlo dočasně suspendovat záložníka Jéromeho Rothena z týmu. Důvodem jsou jeho komentáře na adresu vedení klubu, které byly zveřejněny v prestižním deníku L'Equipe.

Rothenovy štiplavé poznámky se managementu klubu vůbec nezamlouvaly, proto se představenstvo v pátek rozhodlo pro schůzku se samotným hráčem. O plné výši trestu by se mělo rozhodnout během následujícího týdne.

Středopolař v rozhovoru pro deník otevřeně kritizoval představenstvo klubu včetně prezidenta klubu Sébastiena Bazina. Doslova prohlásil, že s takovým managementem on v týmu zůstat nechce.

"Management klubu se sešel s Rothenem, aby společně prodiskutovali poznámky, které se týkají klubu a byly otisknuty 1. června v L'Equipe", bylo napsáno v prohlášení na klubovém webu. "Cílem této schůzky bylo připomenutí, že každý hráč má své práva i povinnosti. Rothen musí respektovat ustanovení, které Paris St. Germain reprezentuje," stojí dále v oznámení.

Na konci tohoto mítinku byl Rothen dočasně suspendován z mužstva, o podobě definitivního trestu se hráč i veřejnost dozví na začátku příštího týdne. Nové angažmá si však podle všeho hledat nemusí. V prohlášení stojí, že Rothen je talentovaný hráč a vedení klubu s ním pro nadcházející sezonu počítá.

Autor: Pavel Mašlaň / football365.com

Komentáře (13)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Guily, Rothen a Trezeguet by se mohli vrátit do Monaka....a jeste Jarda .....

Reagovat
Kapřík

Reagovat
Lojd

Jarda Jágr

Reagovat
smazaný uživatel

ten byl z toho slabšího soudku

Reagovat
smazaný uživatel

".. Rothen je talentovaný hráč .."

Když se řekne talentovaný hráč tak si představím někoho třeba do 24 let a ne hráče kterýmu je 31.. :)

Reagovat
smazaný uživatel

Nedokážu si vysvětlit proč to Rothen nikdy nedotáhl dál, je mu už 31 let a pořád kisne ve Francii. Při tom při tažení s Monakem byl v základní sestavě reprezentace.

Reagovat
Yanek

Jérome jdi do Monaca, tam tě mají rádi...

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Real Madrid are said to be preparing to pounce for Chelsea and England player Ashley Cole after he rejected the offer of a new contract at Stamford Bridge due to a disagreement over wages. Barcelona are also credited with holding an interest in the left-back...

Reagovat
Logan

The Sun

Reagovat
smazaný uživatel

goal.com .. ale nvm od kaď to citovali, nebo majíli to z vlastních zdrojů ..

Reagovat
Ferguson6

Do Arsenalu nech ide

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrej tecchnik ale starej hraval ale líp taky se divím že ho někdo nechtěl :D

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele