Vedení Man. United stále hledá nového manažera

03.01.2002, 01:09
Aktuality
Hned jak se objevily doměnky o tom. že by mohl Alex Ferguson zůstat na lavičce Manchesteru United ještě další sezónu, vedení klubu zprávy vyvrátilo s tím, že na konci sezóny přijde nový manažer. Paddy Harverson z vedení klubu řekl, že se nic nemění a že klub pokračuje v hledání nástupce úspěšného kouče.
Ferguson bude na lavičce United fanouškům určitě chybět, i když to ještě před měsícem vypadalo, že jeho poslední sezóna skončí katastrofou. Od 20. října do 8. prosince vyhráli United jediný ze sedmi zápasů a klesli až na deváté místo. Od té doby ale vyhráli všech šest duelů a už jsou druzí, dva body za Leedsem.
I když Ferguson připouští, že by mohl zůstat, vypadá to na to, že po sezóně opravdu odejde. Velkou záhadou ale je, kdo ho nahradí. Favoritem byl David O'Leary z Leedsu, dokud jeho zaměstnavatel neoznámil, že ho nepustí. Dalším často zmiňovaným kandidátem byl Ottmar Hittzfeld, současný trenér obhájců titulu Ligy Mistrů, německého Bayernu Mnichov. Sám ale prý o místo nemá zájem. Bayern je úřadujícím mistrem v Německu i v Evropě, tak proč by odcházel. Dalším kandidátem byl manažer skotského Celticu Glasgow, Martin O'Neill. Ale i ten spíše zůstane tam, kde je. Celticu se daří, má zaděláno na další titul ve skotské Premier League. Nejvážnějším kandidátem, který nyní zůstal, je Fabio Capello, kouč AS Řím. Jeho tým loni vyhrál italskou Serii A a letos je zatím druhý za vedoucím Interem Milán. Mimo to se mluví o dalších dvou jménech - Aimet Jacquet a Sven Göran Eriksson. Mimo vedení klubu nikdo netuší, kudy bude hledání nástupce Alexe Fergusona pokračovat...

Autor: Petr Starý

Komentáře (18)

Přidat komentář
smazaný uživatel

no vidíte poslední sezona to rozhodně nebyla

Reagovat
smazaný uživatel

jj to teda ne

Reagovat
ACSMan

To teda doufám že další pokračování napíšou moje vnoučata

Reagovat
smazaný uživatel

mno a 9 let potom a furt je u manu

Reagovat
niflheim

Celkem zábava se na to tak zpětně dívat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cubinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bruchy

Reagovat
smazaný uživatel

still counting...

Reagovat
smazaný uživatel

Kristova noho, to jsou kandidáti.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
nani92

Aimet Jacquet

Reagovat
smazaný uživatel

zobrat to vtedy O'Neill, tak si nas nechcem ani predstavit

Reagovat
Milan.B

to by bolo nice

Reagovat
Azza

Reagovat
C0br

#MoyesOut

Reagovat
smazaný uživatel

Wenger out!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele